piatok 15. marca 2013

Sweet Bad Girl 30.

Takže po prvé :D Nervy!!! :D :D :D po druhé maximálne nervy!! :D :D :D dobre baby táto časť je od veci ale keď som 2? dni nepridala tak sa pokúsim o nejakú dlhšiu ale nesľubujem :) inak Baby nemám ju rada ale keďže je táto pesnička o Harrym je tam oblečená ako on a neviem prečo ale strašne sa mi páči! :D a ten klip to bude asi tými svetielkami a Harry štýlom ;3 ;) http://www.youtube.com/watch?v=AgFeZr5ptV8

"Perrie? si si istý?!"
"na mieste boli nejaké fanúšičky Little mix a samozrejme aj vás takže vedia na 99% že to bola ona. nie sú síce nejaké veľké dôkazy práve preto sme si vás sem zavolali. máte v poslednom čase nejaké nezhody?"
"od vtedy čo sa Perrie dozvedela že s Tracy chodím správala sa ako malá. teda myslím to v tom zmysle že často krát sa jej vyhrážala alebo jej bezdôvodne strelila facku. pár dní pred tým než mala ísť Tracy na súťaž tak mali u nás takú "menšiu" bitku, potom bola veľmi dlhú domu ticho a nič nerobila. myslel som si že ju to prešlo a pochopila že ona je len moja fiktívna frajerka alebo inými slovami že je to vzťah založený manažmentom."
"mala by to dôvod a tým že sa nezdržuje v svojom dome by sa to aj potvrdilo. ďakujem vám pán Malik že ste prišli. určite sa vám ozveme a dáme vám vedieť ako to všetko dopadlo."
"nie, to ja ďakujem. dovidenia." potriasol som mu ruku a vrátil sa späť domou. Clara spala na gauči a chalani už boli tiež doma takže som nemusel mať strach o to že sa Tracy niečo za tú dobu stalo. potichu som prešiel ku nej do izby a po pár minútach sledovania jej sladkého spánku som sa ku nej pridal aj ja. ráno o ôsmej som už musel vstávať na rozhovor v televízií pre televíznu šou ktorá sa zaujíma o populárne slávne skupiny. po menšom privítaní a dohadovaní sa na tom že sa nezdržíme viac ako pol hodinu nám nakoniec vyhoveli a išli sme konečne naživo. všetky otázky smerovali zväčša na mňa.
"Zayn, veľa krát sa na titulných stranách novín objavila tvoja fotka s mladým dievčaťom. znamená to že si s Perrie skončil?"
"Perrie bola len moje dievča vytvorené manažmentom. nikdy medzi nami nebola láska, teda aspoň s mojej strany určite nie."
"chceš tým povedať že Zerrie nikdy neexistovalo."
"nie, nedokážem byť s niekym koho nemilujem a pritom sa pozerať na dievča ktorému patrí celé moje srdce a na verejnosti sa ho nemôžem ani len dotknúť."
"takže práve teraz si nezadaný alebo v šťastnom vzťahu."
"vo veľmi šťastnom vzťahu s dokonalým dievčaťom."
"pred nedávnom sa objavili správy že Tracy mala vážnu dopravnú nehodu za ktorú môže jeden človek vieš už o koho ide?"
"áno viem, včera som bol na polícií kde som sa to dozvedel a po pravde (oooch! práve mi hrá Rock me milujem tú pesničku!! ;3333) vôbec ma neprekvapilo to čo som sa dozvedel."
"takže nám môžeš potvrdiť tie fámy že za volantom druhého auta sedela Perrie Edwards?"
"zatiaľ nie je nič sto percentné isté ale nie je to ani vylúčené. je veľa dôkazov a motív na to aby ju zabila určite mala."....

Tracy.
Pri veľkom pohári čaju a ďalších tonách servítok som sledovala každý jeden pohyb môjho zlatka v televízií. celý čas som otázky vnímala jedným uchom dnu a druhým von kým neprišla téma na moju nehodu, zaujímalo ma to a hlavne ma ranilo to že Zayn vedel kto to bol a ja nie. s vražedným pohľadom a nervami úplne v riti som sa nervózne postavila s gauča a presunula sa k dverám na ktoré ustavične niekto klopal.
"Ahoj, Tracy. je Zayn doma?"
"čo keby si išla ďalej? snáď to nebudeme rozoberať medzi dverami." nadšene som sa usmiala na Perrie a pustila ju ku chalanom domou. pomalým krokom som sa presunula do obývačky pri malý otvárací stolík a opatrne ho otvorila. v mojej ruke som pocítila vec po ktorej som v tejto chvíli túžila najviac.
"si si istá že je tu Zayn?"
"myslíš že má to v tejto chvíli trápi? zabila si mi dieťa, skoro si zabila mňa a ty si sem len tak napochoduješ a pýtaš sa na môjho chlapca?! ty si už načisto vymletá alebo čo boha?!"
"och, takže už o tom vieš. môžeš mi ďakovať aspoň nebude po Londýne pochodovať retardované decko po matke a neschopné po otcovi."
"jediná neschopná si tu ty!"
"myslíš že ma zastrašíš? keď sa mi ťa nepodarilo zabiť vtedy myslíš že sa mi to nepodarí teraz?"
"myslím že teraz sa ti to už určite nepodarí." s úsmevom na tvári som sa na ňu pozrela a s jedným malým krokom dopredu som spoza chrbta vybrala obidve ruky v ktorých som držala zbraň.
"čo chceš akože robiť?! zbláznila si sa?!"
"ty si zabila moje dieťa! nemysli si že to nechám len tak! zomrieš v pekle ty štetka!"
"polož tu zbraň!"
"lebo čo? zavoláš políciu? poslúž si aspoň si ťa nájdu! stačí aby si spravila jeden krok a zaručím ti že už v živote sa nenadýchneš."
"takže sa hráš na nejakú drsné zlé dievča? myslíš že ti verím? si mäkká nemáš na to stlačiť tú zbraň."
"tak to ma ešte nepoznáš dostatočne."
"ako keby ti to pomôže zabiješ ma a zhniješ zvyšok života v chládku."
"sebaobrana zlatko!"
"Tracy! polož tu zbraň, nestojí ti za to!"
"Stojí mi to za to Zayn! zabila nám dieťa! naše dieťa!!"
"Perrie má pravdu nič s tým nevyriešiš."
"vypadni Zayn.." s plačom som šepla a zošuchla sa sa po stene dole zbraň s mojich rúk  namierila priamo na Perrie a cez celú miestnosť sa ozval hlasitý výstrel. jej telo sa zošuchlo dole a vytváralo malú cestičku krvi po pár jej pohľadoch ktoré vyvolávali chladivé zimomriavky som pocítila teplo ktoré sa lialo po mojej tele  a krv okolo mňa. po pár bezmocných pohľadoch som cítila len slabnutie môjho tela a tiché hlasy v diaľke.... (baby viem že je krátka a taká bezvýznamná a nudná ale som tak podráždená že keby pokračujem tak určite skončím tak ako Tracy a Perrie v týchto posledných vetách :DDDD ľúbim váás!! ;* Och a nechcelo sa mi to čítať takže prepáčte za chyby :) )

3 komentáre:

  1. ty-ty niesi normalna ! :D inac dokonale ale sokujuce :D
    P.S. aj ja mam rada tu pesnicku :D :D
    Chiara

    OdpovedaťOdstrániť
  2. :D Ja som vedela že Perrie je suka! :D a Tracy vrahyňa! :D
    No dobre nevedela som to... ale aj tak o.O :D
    Super časť čupka :* :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. muhaha, zabila si Perrie? :O :D :D wohúúúú :) (som debil) :D :D ale teraz to nevidím na nič dobré medzi Tracy a Zaynom a to tak nesmie byť.... ale je to krásne a ty to vieš ;) zbožňujem ťa Xxx ♥

    OdpovedaťOdstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...