štvrtok 21. marca 2013

Sweet Bad Girl 36.


I love you!  ďakujem za komentáre! ;33 dievčatá? mám na vás malú prosbu :) mohli by ste dať komentár a  za tým svoje meno? :) aby som vedela komu mám poďakovať ;) inak dnes u toho zubára on že "zakloň hlavu a otvor ústa zlatko" :D ja totálny výbuch na celú ambulanciu :D dobréé! :D potom som sa tam smiala na prístroji "Chiarana" (Y) :D a keď sme išli von dal mi cukríky ;33 :D potom na pešej zóne som začala hučať "anglicko! írsko!" :D a môj ocino taký pohľad :D potom tam bol hrnček 1D! :D to som začala vrieskať :D a vedľa taký malí holub :DDD potom idem ďalej a anglická vlajka :D to som si aj fotila!! :D :D a ocino len krúti hlavou a on taký spokojný že konečne kľud :D a ja na celú hubu "Kevíííín!" :D a začala som utekať za holubom :DDDD ja som si pri nich kľakla a ony neušli! :D ňuňu :DDD (Y) :D inak baby? chcela by som vám ešte povedať že "SWEET BAD GIRL" bude o chvíľku končiť :) som na 35? teraz ide tuším 36 časť a keďže Tracy je tehotná a nemám už náladu na pokazenie im to :) tak predpokladám že už len nejakých 13 častí možno menej :) potom by som chcela začať písať nový príbeh názov vám zatiaľ neprezradím a postavu dievča mám už premyslené aj dej príbehu len mám na vás otázku NIALL alebo LIAM? :)

"Tracy? vieš niečo nové?"
"Nie, stále to isté nenastalo zatiaľ žiadne zlepšenie.."
"to bude v poriadku! Zayn je silný."
"Clara? prepáč mi to, nemala som na teba vyletieť a už vôbec nie s tým že Harry o teba nemá záujem si naozaj dievča snov a Harry o tom určite vie. mám proste blbé obdobie."
"stalo sa niečo?"
"asi pred štyrmi dňami sa v Londýne objavil môj bratranec viem že to je asi nejaká zázračná skvelá informácia ale nechcela som vám to povedať práve kvôli tomu že v pätnástich ma znásilnil. deň pred odletom mi povedal aby som sa zo Zaynom rozišla inak sa mu niečo stane. som naozaj blbá že som mu to uverila, Tom je hajzeľ mohla som čakať že on to spraví aj tak.."
"to on môžeš za to že je teraz Zayn v nemocnici?"
"áno, včera sa ma snažil opäť znásilnil ale zabránil mu v tom Liam. Clara naozaj mi to prepáč ale bolo toho na mňa dosť a ešte keď ste začali po mne hučať s tým aké kraviny zasa robím tak som to proste nezvládla."
"to je v poriadku, mala si mi o tom povedať."
"ja viem ale proste, chápeš sú to moje problémy a nechcela som vás do toho zaťahovať."
"Tracy! volali s nemocnice! Zaynou stav sa zhoršil!"
"Niall upokoj sa, čo sa stalo?!"
"neviem, proste volali že jeho zdravotný stav sa zhoršil a srdce začalo pracovať o dosť horšie než pred pár hodinami."
"pane bože.. čo teraz?!"
"musí postúpiť ďalšiu operáciu pokiaľ nezakročia hneť tak to nemusí skončiť dobre.."
"dobre, zvládneš šoférovať?"
"zvládol by som to ale... bojím sa nechcem aby sa niečo stalo."
"nevadí, šoférujem ja. Clara ideš s nami?"
"pravdaže láska.." odpovedala s nervozitou v hlase a všetci traja sme sa presunuli do auta. po pol hodine kvôli Londýnskej zápche sme sa konečne dostali do nemocnice kde už všetci čakali.
"kde je?!"
"pokoj Tracy, operujú ho."
"neviete ako dlho?"
"začali asi pred desiatimi minútami operácia môže trvať aj niekoľko hodín. neboj je v dobrých rukách on to zvládne." Po Harryho odpovedi nastalo medzi nami absolútne ticho. každých desať minút som hľadela na hodinky alebo sa nervózne prechádzala po chodbe.
"idem pre kávu dáte si niečo?"
"idem s tebou" zahlásila som a postavila sa pri Louisa ktorého pohľad taký istý ako pohľad nás všetkých, akoby sa všetok jeho zmysel pre humor vyparil.
"Louis? tá operácia trvá veľmi dlho. čo ak sa to nepodarí?"
"Pozri Tracy. Zayn je bojovník tak isto ako ty. keby sa niečo stane tak nemôžeš stratiť chuť do života, vieš že je tu aj možnosť že Zayn to neprežije ale v tej chvíli musíš byť silná."
"Louis? Zayn to musí prežiť. som tehotná, bez neho by som to nezvládla."
"Aww! to je úžastné Tracy! v koľkom si?"
"v druhom, vieš o tom len ty tak prosím pomlčíš?"
"nič nesľubujem! nebudem sa mať s kým kúpať v rybníku."
"blbče." slabo som sa zasmiala a na malý podnos som položila všetky kávy. pri prosbách aby som sa s tým nedrbala na zem som prešla až do malej čakárne kde všetci čakali s úsmevom na tvári.
"niečo mi ušlo?"
"bol tu doktor ktorý operoval Zayna! všetko prebehlo dobre a počas operácie sa tak povediac dostal s kómy. pravdaže v inom slova zmysle ale do hodinky by sa mal prebrať."
"To myslíš vážne?"
"smrteľne vážne! na čo čakáš? bež za ním na izbu, musíš byť predsa prvá ktorá tam bude máte si určite veľa toho vysvetliť."
"naozaj tam nechcete ísť aj vy?"
"bež prvá aj tak hodinu potrvá kým sa preberie, mi sa za ním zastavíme ráno." povzbudivo sa na mňa usmial Liam a ja som s nádychom a s úsmevom na ústach vykročila do izby kde ležal. keby teraz videl svoje sexy rozstrapatené vlasy ktoré mal na každú stranu na sto percent by vraždil pre obyčajný lak na vlasy. slabo som mu chytila ruku a sledovala jeho dokonalé črty tváre, vyzerá úplne ako anjel. dokonalý anjel ktorého sa už nikdy nevzdám. po hodine neustáleho čakania a rozmýšľania sa konečne prebral.
"Zayn! mňa to mrzí! naozaj ma to strašne mrzí! nemala som ťa opustiť, nemala som odísť len tak bez vysvetlenia.. prepáč mi to prosím!"
"Tracy nemám ti čo prepáčiť... ja som bol ten ktorý nastúpil do auta za účelom ísť za tebou."
"Zayn, nemôžeš za to že sa ti stala tá havária. môže za to Tom.."
"Kto je Tom?"
"kvôli nemu som sa s tebou rozišla. Tom je môj bratranec ktorý mi ako pätnásť ročnej veľmi ublížil a pred pár dnami sa zjavil v Londýne. nechcela som vás ohroziť preto som sa radšej s tebou rozišla pretože som vedela že letím do New Yorku takže ostatným s Dream Dance nehrozí nebezpečenstvo. ani si nevieš predstaviť ako naštvaná som bola sama na seba keď mi volali s nemocnice."
"nevyčítaj si to, obidvaja sme blázni ale na to aby som nás chránil som tu ja nie ty. prosím len už žiadne utajovanie tvojej minulosti dobre?"
"Zayn? myslím že s tým chránením by si si to mal ešte veľmi dobre rozmyslieť."
"až taká zlá nie si aby som musel kvôli tebe robiť nezákonné veci."
"tak spravíme kompromis, nedovolím ti chrániť mňa ale dovolím ti chrániť nás."
"neviem či je to tým že som postúpil operáciu a som trošku mimo s tých liekov ale nerozumiem."
"raz to pochopíš ocinko."
"To myslíš vážne?"
"pokiaľ ti to nevadí a nevyrazíš ma s tvojho života a nebudem sa musieť o naše dieťa starať ako slobodná mamička tak v tom prípade to myslím smrteľne vážne!"
"blázniš? to je perfektné láska!"
"Milujem ťa Zayn."
"ja teba oveľa viac my Sweet Bad Girl."
"Dobre naozaj nevydržíme ďalej počúvať za dverami! tá sestrička hádže naozaj nepríjemné pohľady!" zo smiechom zahlásil Louis keď otvoril dvere v ktorých všetci stáli.
"vy ste idioti! koľko s toho ste počuli?"
"strašne veľa mamička."
"blbče." zo smiechom som zahlásila a zahľadela sa do Zaynovích oči v ktorých som opäť videla ten pocit bezpečia, lásky, šťastia a hlavne tie dokonalé oči ktoré budem navždy milovať..

(Spokojné? :)) baby? prosím komentár všetky ktoré si prečítate a prosím podpíšte sa aby som vedela! :))

4 komentáre:

  1. :O dokonale a uzasne ! :O woou :D ono sa tam nic neskazilo :D inaac prepac ze som ti nedala vtedy koment :P
    Chiara

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jéj, skvelé! konečne sú spolu a šťastní :3 obaja si to zaslúžia! ♥♥♥ je to krásny príbeh zlatinko :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. uzasne ako vzdy =* Anna

    OdpovedaťOdstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...