utorok 18. júna 2013

Listen To Your Heart ;* tridsiata prvá časť.

KONČÍM! Nie doslovne ale teoreticky áno :). Viem že príbeh má len 31 častí ale bude ich už asi len pár.. možno skončím u 35, netuším ale táto poviedka nemá úspech, keď sa pozriem do zadu takmer ku každej poviedke som mávala 4,5,6,7 a na starom blogu dokonca 8 komentárov a teraz to proste upadá. Jednoducho skončím s touto poviedkou ktorá je aj tak bez pointy ;DDD a začnem písať novú ktorú budem zdielať asi všade! :D viem že veľa ľudí mi to neprinesie ale o jednu viac by potešilo :)

"Príjemne slnečné počasie, nádherný deň a ten najlepší človek na svete. Aj cez to že Liam zo skupiny odišiel a ja som sa mojej kariéry modelky vzdala, stále sme najsledovanejší pár. Príde mi to trochu hnusné od novinárov ktorý svoj záujem presúvajú práve na nás a pritom si neuvedomujú aké neskutočné šťastie vedľa seba má Niall, Harry, Louis ktorý sa medzi časom dal dokopy s Leou alebo Zayn. Vlastne, myslím že všetko je dokonalé. Aj keď s Liamom sme spolu zasnúbený už neuveriteľné dva týždne za ktoré sa v našom živote toho zomlelo skutočne veľa, tak ho každý deň milujem viac a viac. Je neuveriteľne že práve ja si dnes beriem za muža toho najlepšieho chalana pod slnkom ktorého tak nesmierne milujem." S úsmevom na perách som položila pero na stôl a zatvorila som denník ktorý som čistou náhodou našla pri upratovaní.
"Pripravená?"
"Uhm, čo myslíš?"
"Bože zlatko! ty si neuveriteľná, o pár hodín s ti začína svadba a ty sa tu hraj!"
"Bože ja tomu neverím!" Nadšene som zvrieskla a prudko som sa postavila zo stoličky čo spôsobilo Leine ľaknutie a náš neskutočne hlasitý výbuch.
"Vraveli sme ti že všetko dobre dopadne! No poď, nepôjdeš snáď na svadbu v tomto." S úsmevom ma potiahla za ruku Bella a zavrela ma v malej miestnosti s Lou a malou Lux.
"Ooo bože kráska ako si vyrástla!"
"Rastie ako s vody, pokiaľ bude mať za vzor aj naďalej Harryho naozaj neviem ako to dopadne."
"Hééj! Mi sa s Luxinkou máme náhodou radi!"
"Harry! čo tu do pekla robíš?! S chalanmi máš mať izbu vedľa!"
"Vidíš Luxi ako sa maminka vyjadruje?"
"Vypadni!" zo smiechom sa na Harryho zahľadela Lou s čoho nám spôsobila ďalší nával smiechu, skutočne neviem kde Paul našiel týchto ľudí ale sú proste neskutočný. S neveriackým krúteným hlavy som sa spokojne ale pritom s tak neskutočnými nervami posadila na čiernu stoličku a nechala som na babách všetku prácu.

"Natasha! Bože môj, si nádherná!" S neveriackým a prekvapeným pohľadom poznamenal Paul ktorý nám omylom vstúpil do izby práve pri posledných detailoch mojich vlasoch.
"Ďakujem Paul, chalani sú vedľa."
"Viem, Natasha prišli tie výsledky. Nikto neotváral tak som ich prevzal, kam ti ich položím?"
"Nechaj mi ich v izbe, pokiaľ sa tam dostanem tak sa na to pozriem. a ďakujem!" S nervózným úsmevom som sa posledný krát zavrtela pred zrkadlom a s nadšeným som objala baby ktorý pre tento krát odviedli perfektnú prácu. S nenápadným vytratením sa od strážnikov ktorý majú po celý deň prácu strážiť všetko nekalé ohľadom našej svadby som sa zatvorila v izbe a môj pohľad padol na položenú obálku v izbe. S rýchlym čítaním a miernym preskakovaním som a zastavila pri jednej vete ktorá bola pre mňa tak neuveriteľná... S miernym zo šuchnutím slzy po líci za čo ma Lou určite zabije som vrátila všetko na pôvodne miesto a vrátila som sa na chodbe kde čakala natešená Gemma spolu s Harrym.

Liam.
"Kto by povedal že ako prvý sa s nás budeš ženiť práve ty."
"Myslím že každý." S vážnym pohľadom som sa zadíval do zrkadla a upravil si kravatu ktorá mi mierne odstávala.
"Vyzeráš perfektne nemáš sa čoho báť Liam, Natasha ťa miluje  a pred oltárom ti určite neujde."
"Toho sa nebojím. Posledný dni strávila u lekára takmer celý deň. Je jej zvláštne a.. proste nie je to ona, niečo je na nej iné."
"Je to stále tá istá bláznivá baba do ktorej si sa zamiloval, až na rozdiel že teraz je len tvoja a to nikto nezmení."
"Ďakujem Zayn."
"Bež lebo to nestihneš." Zo smiechom ma pobúchal po pleci s čoho sa mi na tvári vyčaril aspoň neskutočný úsmev, beriem si predsa tú najkrajšie a najlepšie dievča, tak prečo sa neusmievať?

Natasha
Zvuk piesni ktorý sa vzápätí rozozvučal celou sálou a všetky pohľady ľudí ktorý sedeli na lavičkách sa otočili ku mne ma zahriali pri srdci.
"Pripravená vzdať sa nášho priezviska?" Potichu mi šepol do ucha Harry s čoho som sa musela ticho zasmiať.
"Navždy budem tvoja sestrička, toho sa neboj."
"Moja malá sestrička! Nezabudni mu povedať áno." zo smiechom mi objal Harry hneť po tom ako sme zastavili pred Liamom a farárom.
"Si nádherná."
"Pár ľudí mi to cestou sem už povedalo." potichu som pípla a otočila som sa ku farárovi ktorý začal svoju reč.
"Pán Liam Payne chcete si zobrať slečnu Natashu Styles za svoju zákonnú manželku v dobrom i v zlom, chorobe i v zdravý?"
"Áno chcem."
"A vy slečna Natasha Styles, chcete si zobrať pána Liama Payne za svojho zákonného manžela v dobrom i v zlom, chorobe i v zdravý?"
"Áno chcem."
"Pokiaľ má niekto nejaké námietky proti tomuto manželstvu nech prehovorí teraz alebo navždy mlčí." Na chvíľku sa odmlčal čo spôsobilo v mojom bruchu neskutočné nervy. "Touto cestou vás vyhlasujem za manžela a manželku, pobozkajte nevestu!" S úsmevom na tvári dopovedal a moje telo zrazu zalial neuveriteľný pocit šťastia.
"Konečne si moja!"
"Už len pani Payne!" s úsmevom som mu opätovala bozk a silno som ho objala...

Nečítala som po sebe! :D 

Nedokončený koniec! :D Pretožééé! :D
*Prečo bola asi u doktora? :33
*Čo za výsledky jej asi prišli keď plakala? :D
*Pretože neviem čo ďalej! :DDDDDDDDDDDD Ľúbim vás ;**

2 komentáre:

  1. aaaaaaaaaw, so sweet (dnes mám anglickú náladu) :) I want more parts, babe ♥ :) xx

    OdpovedaťOdstrániť
  2. piiis daleeej :D preco bola u toho doktora?! :D mam 2 veci namysli a nwm ktore z toho to bude :DD ale jedno z toho urcite :DDD inak je to dokonale a romanticke :3 Chiara

    OdpovedaťOdstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...