nedeľa 27. októbra 2013

I wanna be everything you need. ♥ 20.

                               
Neskutočne vás ľúbim! :) Pokiaľ to zaokrúhlim, už len 800 a budeme mať 10 000! :) To dáme, nie? :)
P.S ďakujem mojej Belle, že našla tento neuveriteľne potešujúci obrázok! :D 


"Prosím?" Ešte stále v miernej nálade a s neskutočnou únavou som potichu prehovorila, a odtiahla som si mobil od ucha, kvôli hlasnému zvuku ktorý sa ozýval z druhej strany.
"Slečna Walker? Pri telefóne je Jolia Elsner, prepáčte že vás vyrušujem tak pozde v noci, ale čítala som si váš životopis. Vyzeráte byť ako schopná pracovníčka a keďže ma tlačí čas a už o ôsmej ráno musím byť v New Yorku, bola by som rada keby ste prileteli za mnou."
"Znamená to že mám prácu?!" Nadšene som vykríkla a prudko som sa posadila na postel.
"Pokiaľ to beriete tak vám ju dám veľmi rada. Dnes večer vám letí lietadlo, ozvite sa mi keď budete na letisku, pošlem pre vás šoféra."
"Uh.. Dobre ja.. tak sa pôjdem pobaliť a vybaviť nejaké veci." S úsmevom som jej oznámila a počkala som kým nezrušila hovor. "Kim!" Radostne som s ňou potriasla a zo slzami v očiach som ju objala čo spôsobilo jej mierne šokovaný pohľad.
"Mám prácu! Zajtra, vlastne dnes večer mi letí lietadlo do New Yorku! Nie je to perfektné?"
"No, je ale v New Yorku?"
"Volala mi Jolia, vraj letí do New Yorku. Nepovedala mi presný dôvod prečo práve tam ale aj keby bola tá práca niekde v Antarktíde beriem to."
"To som rada.."
"No tak Kim! Kedykoľvek ma môžeš navštíviť a aj tak tu budeš striedať Zayna a Liama ako na bežiacom páse."
"Tichšie!" Zo smiechom ma slabo buchla po ruke a silno ma objala.

"Pás máš?"
"Mám!"
"Mobil? Peňaženku? Kufor? Máš všetky veci?"
"Kim! Mám všetko, nerob paniku!"
"Budeš mi tu nesmierne chýbať."
"Vieš že môžeš prísť."
"Viem ale to je iné."
"Budeme stále v kontakte, okey?"
"Fajn.."
"Mala by som ísť, čakajú už len na mňa." S miernym úsmevom som si prehodila vlasy na druhý bok a potiahla som za sebou veľký kufor. "Ľúbim ťa sestrička, jasné? Dávaj si tu na mňa pozor a o všetkom ma informuj! Keby sa niečo deje, zavolaj mi. Aj keby je jedna v noci."
"Sľubujem, tiež ťa ľúbim."
"Och.. budeš mi chýbať." Zo slzami v očiach som detským hlasom zašepkala a silno som ju objala.
"Bež. A ukáž im ako vie táto baba perfektne všetko rozbaliť!" S úsmevom ma pustila a postavila sa na kraj ku strážnikovi.
"Maj sa!" Posledný krát som jej zamávala pred tým než som sa stratila medzi davom ľudí a nastúpila som do lietadla..

"Zbohom Londýn, vitaj New York.." Potichu som si zamumlala keď som si dala dole slúchadla z uší a pozerala som sa na tu neodolateľnú krásu ktorá sa rozprestierala predo mnou.
"Slečna Walker?!" Ozval sa za mnou nie či hlas, ktorý ma prinútil otočiť sa za ním. Mladý, pohľadný a neskutočne sexy chalan okolo dvadsiatky ktorý držal tabulu z mojím menom ma prinútil usmiať sa a pristúpiť bližšie ku nemu.
"Teší ma." Zo smiechom som mu potriasla rukou ktorú ku mne natŕčal a opäť som sa vrátila na svoje pôvodne miesto.
"Som váš šofér, poslala ma pre vás pani Elsner. Pomôžem vám s vašou batožinou."
"Prosím tikaj mi! Smiem vedieť tvoje meno?"
"Oh, prepáč sila zvyku. Pani Elsner si potrpí na tom aby sa jej zamestnanci správali ku všetkým vzorne, milo a hlavne na úrovni. Ani som si neuvedomil, že si takmer v takom istom veku ako ja." Zo smiechom sa prešiel po vlasoch a zahľadel sa na tabulu ktorú držal v ruke. "Som Jaymi." S miernou červeňou v lícach sa na mňa usmial a opäť mi podal ruku.
"Clarisse, ale volaj ma prosím Clar. Neznesiem keď ma niekto oslovuj celým menom."
"Ty.. Ehm.."
"Áno.. chodila som s ním ale nechcem sa o tom baviť fajn? Vieš čo, zober tu batožinu a zaves ma k pani Elsner.." Drsným tónom v hlase som mu odpovedala a podala mu do rúk moju batožinu..

Malý ale zato už z diaľky luxusný hotel pred ktorým sme zastavili mi na moment vyrazil dych.
"Pomôžem ti?"
"Nastúpiť do výťahu zvládnem aj sama, nemyslíš?" Znechuteným tónom som sa na neho pozrela a vošla som do haly hotelu.
"Oh, slečna Walker! Som veľmi rada že ste prišli tak skoro!" S úsmevom ma privítala pani Elsner a slabo ma objala.
"Potešenie je na mojej strane, môžem sa spýtať prečo ste ma zavolali práve do New Yorku? Myslela som že pracuje prevažne v Londýne."
"Ja som sa vám o tom nezmienila? Naša firma sa rozšírila a preto sme istú časť presunuli do Londýna. Keďže v Londýne by ste pracovali len ako moja asistentka a s vaším výzorom, talentom na detaily a skvelými ohlasmi ktoré som na vás počula by ste sa na túto pozíciu nehodili, rozmýšľala som nad tým, že pokiaľ by ste súhlasili pracovali by ste tu ako jedna z organizátoriek veľkých osláv pre známe osobnosti."
"To nemyslíte vážne!" Fascinovane som vydýchla a priložila som si dlaň ruky na ústa.
"Myslím, teda pokiaľ to beriete."
"To je snáď jasné! Kedy začínam?"
"Zajtra ráno, bude sa jednať o menšiu oslavu Katy Perry." Neutrálnym hlasom mi odpovedala a zapísala si niečo do mobilu.
"Prosím?"
"Je v tom nejaký problém?"
"Nie ja len.. uh fajn!"
"Pokiaľ už nemáte nijaké otázky, vaša izba je na tretom poschodí, dvere sedem. Och! A o platenie sa nestarajte izby zamestnancom platíme sami." S úsmevom sa na mňa pozrela pred tým než si to odpochodovala do akýchsi dverí a ja som spolu s mojim kufrom, ktorý mi medzi časom priniesol Jaymi, nastúpila do výťahu..

"Do riti.." Nervózne som zamumlala keď som preklikovala pomedzi stránky a zapisovala som si dôležité informácie. "Kim?" Bezmocne som prehovorila keď mi na tretie pípnutie zdvihla telefón.
"Máš tušenie koľko je hodín?"
"Ja viem! Prepáč že ťa budím alebo vyrušujem pri nejakých nekalých veciach ale potrebujem radu."
"Clarisse! No, počúvam." Zo smiechom a mierne nahnevaným podtónom na mňa zvýšila hlas čo ma rozosmialo.
"Katy Perry."
"Čo je s ňou?"
"Viem že si ju milovala a ešte stále ju máš rada takže nejaké zaujímavé informácie o nej?"
"Dala si sa na kariéru nájomnej vrahyne a nemáš tušenie kde ju nájsť a pri akej príležitosti zavraždiť?"
"Kim! Myslím to vážne. Jolia Elsner mi dala prácu.. Mám organizovať oslavy a party. Jednou z nich je zajtrajšia party pre Katy, nemám ani najmenšie tušenie ako by to malo vyzerať."
"Zelená, modrá, hnedá, žltá a miluje mačky. Viac ti fakt neviem poradiť, skús pozrieť nejaké jej klipy."
"Uhmm.. tak idem na to, ďakujem." S úsmevom som zrušila hovor a do youtube som si napísala jej meno.

"Tu je náčrt, myslím že by sme to mohli spraviť tak že pri vstupe do miestnosti  by jej ako prvé do oči mohlo padnúť obrovské plátno na ktorom by sa mohli premietať jej fotky s priateľmi, domácim zvieratkom a fanúšičkami. Poprosila som nejakých ľudí ktorý sa pokúsia do večera natočiť gratulačné video, dopracovala som sa dokonca aj k jej rodine ktorú som pozvala, okolo ôsmej by tu mali byť. Keďže som si pri jej klipoch všimla že je mierne extravagantná no pri tom jej to sekne, rozhodla som sa že každý kto je pozvaný na párty bude mať nejaký zábavný kostým ktorý kedysi mala na sebe. Alkohol a jedlo som zabezpečila takže o šiestej by ho mali priviesť, na pravej aj ľavej strane bude na stene zavesené obrovské srdce vytvorené z modrých a žltých ruží zatiaľ čo zelenou a hnedou farbou bude vnútri napísané jej meno. Vybavilo som ľudí ktorý spravia malé pódium pre ľudí ktorý by jej chceli verejne zagratulovať a darčeky budú položené na pravej strane pri dverách. celú sal som rezervovala takže cudzí ľudia by sa sem nemali dostať. Budeme mať živú kapelu ktorú som zohnala za výbornú cenu. Ostatné detaily nechám na vás, viem že máte neskutočnú fantáziu na dokončovanie dekorácií." Jedným dychom som zo seba vydala zatiaľ čo sme prechádzali mestom a ona listovala v mojom návrhu.
"Páči sa mi to, skvelá práca slečna Walker. Poprosím vás aby ste na všetko dohliadli. Šaty pre vás prídu o pol siedmej takže by som bola rada keby sa pripravíte a dokončíte všetky úpravy. O ôsmej nech je všetko pripravené a nech na  váš povel začne hrať kapela a premietať sa fotky. Možno bude Katy meškať alebo príde skôr takže by bolo dobre keby najmenej štvrť hodinu pred tým ste boli hotový."
"Rozumela som, ale načo šaty?"
"Musíte byť predsa na tej party, organizujete ju! A nezabudnite na balóny!" S úsmevom mi podala späť môj zošit a vstúpila do sály ktorá postupovala prvú fázu svojej úpravy..

*Harry
"Bravo!" Nahnevane som zatlieskal keď som počul Jane ako vstúpila do miestnosti.
"Tebe tiež dobré ráno láska." S nechutným úsmevom ma chytila za líca a snažila sa ma pobozkať.
"Čo to ma sakra znamenať?! Aké zásnuby?! Aké dieťa?! Zdá sa ti snáď že som ti dal prsteň? Alebo že som s tebou spal?!"
"Jeden som našla, čo naň hovoríš, nie je nádherný? Harry, myslíš si že tie tvoje primitívne fanúšičky budú vedieť čie to dieťa je keď odídeš zo skupiny?"
"Zo skupiny nikdy neodídem, rozumieš?!" Drsným hlasom som na ňu prehovoril a pevne som si stlačil ruky v päsť. "Z kadiaľ to máš?!" Zvýšil som hlas keď som jej pevne chytil ruku a bez citu som ju slabo hodil o stenu. "Pýtam sa ťa niečo! Z kadiaľ máš do riti ten prsteň!"
"Ja.. našla som ho v tvoje bunde a.."
"Aké právo máš na to aby si sa mi hrabala v bunde?! Nie si ani moja manželka, ani moje dievča! Si len úbohá štetka ktorá využíva každú jednu situáciu a ničí mi život!"
"Chcela som ju oprať a myslela som si že je pre mňa.. Harry.. ty niekoho máš?"
"Mal som! To najkrajšie dievča na svete ktoré neskutočne milujem a kvôli tvojej debilnej vypočítavosti som o ňu prišiel! Neviem o nej nič! Ani najmenšie slovo pretože mám zákaz navštevovať jej profily! Raz ho otvorím a hneť sem príde tvoja debilná rodina ktorá ma bude drbať až do vtedy kedy nevymažem históriu a nedám status o tom ako ťa milujem! Nenávidím ťa, rozumieš?! Ten prsteň mal patriť len jej, tomu najlepšiemu dievčaťu ktoré ma kvôli tebe neznáša!" Prudko som na ňu vyletel a zo slzami v očiach som silno buchol o stenu vedľa jej hlavy čo spôsobilo jej vyplašene privretie očí. "Vieš čo? Nemám na to nervy, končím, znič mňa, znič môj sen, znič si čo len chceš ale teraz končím.. Končím s tebou, chápeš? Nebaví ma počúvať tvoje debilné požiadavky. Poznám chalanov a taktiež Paula. Nedovolia aby sme skončili kvôli tebe.. A keby sa to malo stať, ver tomu že to podstúpim,  Clar mi  za to stojí.." Bezmocne som rozhodil rukami a opäť som sa posadil pri monitor. S rýchlim napísaním svojho hesla som sa prihlásil  zmenil som si ho. S prudkým nádychom som stlačil okienko na pridanie nového statusu..

Harry Styles @Harry_Styles
@ClarisseWalker I Love you baby, sorry for everything.. Please come back! I need you.. You are my beautiful girl..
Bez váhania som naťukal na klávesnici a s netrpezlivosťou som čakal na jej reakciu..

-Trošku vás ponapínam! :) Čo myslíte, všimne si to Clar a vráti sa ku Harrymu? Alebo bude hrať opäť tú chladnú mrchu  odplatí mu všetko to, čím jej ublížil? :)
Ste spokojné? :)


6 komentárov:

  1. Zajtra tu chcem pokračovanie, Kikuška :)
    Ale vážne, je to úchvatné, úžasné, dokonalé, jedinečné, také vieš len ty napísať ♥ Zbožňujem toto, zbožňujem Teba ;) x

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od tak dokonalej a úchvatnej spisovateľky akou si ty je to česť čítať! :)
      Ďakujem! ♥

      Odstrániť
  2. je to úžasné ako každá jedná časť :) prosím rýchlo pridaj ďalšiu a ten obrázok...nemáš začo ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty vieš vždy všetko tak krásne a úžasne zmotať :D
    Padaj písať ďalšiu :3

    OdpovedaťOdstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...