sobota 11. mája 2013

Listen To Your Heart ;* Druhá časť.

Po hodinovom vážení papiera od ktorého ma bolí celý človek som prišla na konečne číslo 1*69* aspoň že tak! :D ešte pôjdem ku susedám ktoré ma čakajú ale ja sa vám musím proste venovať! :D Btw. dnes som bola na nákupoch :3 áno, nemohla som si odpustiť dve pásikavé trička! :D ste mali vidieť tie pohľady mojej milovanej mamičky keď som s nadšeným pohľadom zhúkla na celú predajňu "Louis štýl!" :D tie predávačky sa potom pri mňa postavili a ukazovali mi červené nohavice a bielosivé pásikavé trička! :3 Som proste božia, tie predávačky ich už poznajú! :DDDDDD Nepýtajte sa -,- mám talent proste! :D

"Harry!" zvrieskla som s celých pľúc keď som sa rozbehla z dolného pochodia spomedzi kvetinky až ku bráne kde čakal Harry spolu s jeho skvelými hviezdičkami.
"Natasha! bože ako si vyrástla! Kde je Gemma?"
"Niekde v zákutiach nášho domu spolu s jej novým objavom?"
"na chvíľku vás spustím z očí a moje ženy majú už nejakých chalanov?!"
"vieš že nebudem navždy to malé dievčatko o ktoré sa musíš starať."
"Nie, už si dospelá krásna žena. Oh, inak toto je Liam, Louis, Zayn a Niall."
"Neskutočne ma teší." s ironickým úsmevom som poznamenala a podala som si s nimi ruku. Po pár trápnych pohľadoch ma s tohto mučenia vytiahol až Daniel spolu s jeho kamarátmi ktorý zastavili pred naším domom.
"bežím, vidíme sa Harry, jasné?!"
"Počkaj! kto to je?"
"Pred pár minútami si tvrdil že som dospelá žena. viem sa o seba postarať aj sama. vidíme sa." zo smiechom som ho objala a nastúpila som ku Danielovi ktorý ma hneť s úsmevom pobozkal.
"rád ťa vidím."
"Nekacaj, kam ideme?"
"Netuším, chalani rozmýšľali že zbehneme aj pre Lindu a niekam vypadneme."
"akože vypadneme?"
"Nejaká skvelá párty? myslím že James dnes nejakú robí."
"kto je James?!"
"veľa otázok kráska, berieš?"
"ak to bude nejaký zapadákov tak máš kopačky." s vážnym pohľadom som sa na neho zadívala a začala som kýval hlavou v rytme pesničky ktorá hrala s rádia. Po pár odbočkách sme zastavili pred Lindiným domom ktorá už čakala na ulici a tým pádom sme spokojne mohli ísť ku Jamesovi. Obyčajný obrovský dom blízko Londýnu s veľkou záhradou v ktorej sa ozýval smiech a opilecké reči.
"James, toto je Natasha."
"Nie je k zahodeniu."
"Je moja takže ruky preč."
"a kde si nechal Larrisu?"
"Kto je Larrisa?!" nechápavo som vstúpila do ich konverzácie a nedočkavo som čakala na odpoveď.
"nikto, jedno dievča."
"jedno dievča?!"
"Kašli na to, to je stará záležitosť." s úsmevom si zobral zo stola fľašku nejakého alkoholu a spolu s Jamesom sa vyparili niekam do domu. Po nekonečnom hľadaní Lindy ktoré dopadlo neúspešne som s Danielovej bundy zobrala kľúče a nasmerovala si to k jeho autu.
"štetka!" zvriesklo na mňa nejaké dievča ktoré sa prechádzalo okolo Danielovho auta a môj pohľad na jej mierne vypuklé brucho.
"Prosím?! poznáme sa?!"
"slečnu Natashu ktorá má všetko po čom si jej namyslená hlavička zatúži poznajú všetci, bola som príšerne blbá keď som si myslela že si začínaš len s nezadanými."
"Daniel je nezadaný."
"Ha! veľmi vtipné! myslíš si že keď sa u teba zastaví pár krát do týždňa a potom sa vyparí v strede vašeho rande kvôli jeho decku ktoré musím živiť zo svojho platu tak je nezadaný?!"
"ty si Larrisa?!"
"bingo, kde je Daniel?!"
"idiotský kurevník!" naštvane som ignorovala jej otázku a vrátila som sa späť do domu kde stál Daniel pri nejakých dievčatách.
"Si obyčajný idiotský blbec! nič viac len idiot!"
"o čo ti sakra ide?! nevrieskaj tu na mňa lebo to skončí tak ako minule!"
"Ako myslíš?! s tvojimi úbohými fackami prečo sa na nič iné len na mlátenie žien nezmôžeš?! mlátiš tak aj Larrisu ktorá čaká tvoje dieťa a živí ho zo svojho lebo tebe nezáleží na ničom inom len na tvojej sláve ktorú si využíval cezo mňa?!"
"drž hubu ty štetka!" s nenávistým tónom na mňa zvrieskol a moje ústa vzápätí zaliala červená tekutina.
"Natasha! preboha, si v poriadku?"  s vystrašeným pohľadom si ku mne kvokla Linda ktorej slova sa mi zrazu strácali a moje telo sa oťažievalo.
*O 5 hodín neskôr (dajme tomu že je sedem hodín večer :DD áno detaily zasa! :D)
Modrá izba a niečie usporiadané veci po poličkách a až prehnane veľký poriadok ktorý mi bil do očí hneť po trpkom otvorení oči. Jemne som si chytila ústa a ostrá bolesť ktorá ma donútila vyroniť zopár sĺz. S príšernou bolesťou hlavy som sa postavia s postele a potichu som prešla po schodoch dole. obývačka v ktorej bol už nejaký ten bordel mi všetko ujasnila, otcov dom pre hosťov. S príšernou únavou som si opäť ľahla na gauč a môj zrak dopadol na oblohu ktorá sa opäť zvierala do peknej búrky a vonku sa o dosť zvečerilo.
"Si blbá vieš o tom?! vieš čo všetko sa mohlo stať?"
"Myslela som si že je iný."
"čím ti pre boha rozmýšľaš?! s ničoho nič sa vyparíš s nejakými chalanmi preč vôbec nič nepovieš a zrazu ťa sem prinesie Linda s tým že ťa skoro zabil?! si ty normálna?! ako sa volá ten chlapec?"
"Kašli na to Harry! je to môj život! ja sa tiež nestarám o to prečo si každý deň s vonku s niekym iným a pritom hádžeš zamilované pohľady na všetkých naokolo! pochop že mám vlastný život!" naštvane som na neho zvrieskla a nasmerovala som si to k malému jazierku na záhrade...

Liam
"Stalo sa niečo?" s úprimným úsmevom som sa posadil pri Harryho ktorý sa bez pohnutia stále pozeral do záhrady.
"Nie som pre ňu dobrý príklad. vždy som sa o ňu staral najlepšie ako som vedel aby si založila život po akom túži. nie preto aby robila tie isté chyby ako ja.."
"Myslíš Natashu?"
"Hej.. je iná než bola naposledy. nikdy jej nechýbal skutočný úsmev a tá jej iskra s ktorou všetkých rozžiarila a teraz? je úplne iná. ja naozaj neviem čo mám robiť! ani len to hlúpe meno toho magora ktorý jej tak ublížil mi nechce povedať.."
"Harry musíš ju pochopiť, je to dievča. myslí inak než ty! skúsim to ja?"
"tým chceš povedať že si dievča?"
"Nie! ale rozumiem im určite lepšie než ty."
"u nej neuspeješ. hovorí to len tým jej zlým chalanom ktorý ju budú mlátiť a ony sa s toho bude tešiť."
"tak si zahrám zlého chlapca. neboj to sa vyrieši!" s povzbudivým úsmevom som sa postavil a nasmeroval si to priamo ku Natashe ktorá v miernom odraze slnka a pritom v mokrom oblečení od dážďa vyzerala neskutočne.
"nechaj ma na pokoji.."
"Kto hovorí že som tu kvôli tebe?"
"Pokiaľ ťa sem poslal sadnúť Harry tak ti radím aby si odišiel."
"Prišiel som sám, nepotrebujem hlavu druhých aby som spravil to čo chcem."
"Pokiaľ si sa prišiel k niekomu vyrozprávať tak si na zlej adrese."
"Prišiel som sem pretože sa mi chce a v tom mi nezabrániš."
"myslíš že hra na nejakého akože bezcitného chalana ktorý to predstiera len aby zohnal informácie môjmu milovanému bračekovi ti pomôže?"
"Nie, len myslím že jemné neprirodzené dievčatá ktoré si o sebe myslia bohvie čo a pritom sú rovnaké ako ostatné potrebujú nejakého zlého chlapca aby malo pocit bezpečia."
"Je moja vec aká som a čo si o sebe myslím!"
"mať na sebe tonu make-upu a myslieť si že zo zlými chalanmi sú neskutočne sexy to dokáže každý, ale byť prirodzene krásna a sama sebou dokážu len skutočné dievčatá."
"To všetko bolo kvôli nemu... ovládal ma a prišiel za mnou len vtedy keď chcel sex alebo nejaký alkohol zadarmo. predával ma len kvôli úbohému kúsku alkoholu.."
"Urobí s teba obyčajnú štetku a kvôli pravde ťa zbije a ty ho obraňuješ?"
"ja som ho skutočne milovala.."
"bola si len jeho bábika.."
"o čo ti sakra ide?! vôbec mi nerozumieš! máš dokonalý vzťah s úžastným dievčaťom, nemáš vôbec tušenie čím si musím prechádzať ja!"
"Keby máme tak dokonalý vzťah asi som tu nie je nie? som tiež len človek a tiež sa s ňou hádam ale nebijem ju za to alebo nekričím kvôli tomu na svoju rodinu alebo niekoho kto mi chce pomôcť."
"nepoviem to Harrymu! poznám ho, znova to vyrieši s tým jeho skvelým spôsobom s čoho bude ďalší škandál.."
"tak to povedz mne.."
"kde mám istotu že mu to nepovieš?!"
"pretože viem čím si prechádzaš a riešiť sa to dá aj inak."
"Daniel... býva štyri ulice od tadiaľto v zelenom dome.."
"neboj všetko bude v poriadku. ty hlavne bež do vnútra a daj sa do poriadku."
"Liam? ďakujem ti.."
"Nemáš začo.. oh! a Natasha? skús to bez make-upu budeš omnoho krajšia." s jemným úsmevom som sa zadíval na jazierko a spokojne som si vydýchol...

Krátka, blbá, čudná a neviem aká! -,- Fuck! mala by som seknúť s písaním už to nestojí za nič! -,- 


4 komentáre:

  1. oh God, toto je úžasné, žienka moja :3 Liam je taký sladučký Bad Boy :) žeriem ho :)) úžas úžas úžas ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Je to uzasne a uz vobec by si nemala seknut s pisanim .... pises uzasne :D niktory su aj zavisly na tvojich pribehoh :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Je to úžastné, krásne aj keď ju tak oklamal ten Daniel -,- takú by som mu uvalila!!! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aby to nebolo také rýchle tak uvidíš aké problémy ešte Daniel spraví a aké problémy spraví Natasha ktoré mám už premyslené! ;33

      Odstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...