streda 8. mája 2013

Listen To Your Heart ;* "Intro"

Poďakovanie!! :DD Mojej milej zlatej Mimuš u ktorej v chate som si čistou náhodou uložila názov pesničky "Listen To Your Heart" a ona mi napísala či je to názov nového príbehu! :D keďže pôvodne mal byť My Perfekt Hero! :DD a ďakujem aj za komentáre k poslednej časti! :)
Ona neobyčajné nádherné mladé dievča žijúce v bláznivom svete alkoholu, cigariet a chlapčenskej spoločnosti. On otec svetoznámej Bristko-Írskej skupiny a jeden s piatich najviac populárnych spevákov. Aj keď ich životy sú na prvý pohľad dosť rozdielne, podobnosti ktoré vládnu v ich živote sú až neskutočné. Dokážu si títo dvaja aj cez všetky rozdielnosti, pokušenia a životy ktoré si každý s nich žije sám nájsť ku sebe cestu a tvoriť jeden s najviac sledovaných párov v nádhernom meste menom Londýn?

Natasha Style, mladé osemnásť ročné dievča žijúce si svoj život svojským spôsobom bez ohľadu na všetky problémy ktoré jej "výtržnosti" tvoria. Svojím spôsobom obyčajná mladá slečna žijúca v mestečku Holmes Chapel a s druhého pohľadu stále sledovaná očami novinárov a "trpiaca" otázkami tisícok  fanúšičiek kvôli jej bratovi ktorý sa s neobyčajným talentom dostal do svetoznámej skupiny One Direction.

Liam Payne, ťažký začiatok života no neskutočný odraz od všetkých problémom ktoré musel postúpiť. člen jednej s najsledovanejších skupín a "brat" štyroch ďalších nadaných, nádherných a bláznivých kolegov. Chalan žijúci si svoj sen po boku nádhernej tanečnice, a miliónoch nadšených fanúšičiek počúvajúcich každé jeho slovo.

život dvoch skvelých ľudí zo stovkami rozdielov, no aj cez to zo srdcom ktorým dokážu skutočne milovať len jednu osobu. nezvyčajný, neobyčajný no aj cez to dosť podobný (pri mojom písaní :DDD) príbeh dvoj zamilovaných ľudí ktorý si aj cez strmú jazdu dokážu nájsť k sebe tú správnu cestu!

*Budete čítať?
*Dáte komentár ak budete čítať? :DD
*zaujalo vás aspoň niečo? :D
*pomôžete mi sakra s tým komentárom? :DD        *mám písať ďalej? :) 


5 komentárov:

  1. a márnosť, tak an toto sa teším! je to zatiaľ úplne skvelé ♥ yum :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Yummi :3 Zlatééé :3
    A to poďakovania :3
    Určite budem číítať!!! :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pis, pis, pis, pis, pis, pis....staci??? :D Narry

    OdpovedaťOdstrániť
  4. rozhodne pis dalej ;) a zaujalo nas to :D :) Chiara

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jasne ze budeme ccitat uz je jasne ze to bude fajne :D Mia

    OdpovedaťOdstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...