pondelok 27. mája 2013

Listen To Your Heart ;* Pätnásta časť.

Bella! skúsiš mi ešte raz v škole povedať že sa hanbíš za svoj príbeh pretože sa mi raz za celý pol rok čo píšem príbehy podarila jedna časť! ;D zaškrtím ťa za to raz! ZAJTRA! časť asi nebude :) Uvidím či stihnem, idem sa fotiť s pamätníkom, školou a samými kravinami -,- to som dopadla! :D

Slabý, studený vzduch Londýna mi prebehol po celom tele a vôňa mokrej cesty sa mi vbila do nosa. Pred letiskom stáli tisícky dievčat ktoré sa nemo pozerali na chalanov ktorý svoju pozornosť venovali Paulovi ktorý ich napomínal kvôli nepovolenému výletu do Holmes Chapel. Unavene, s niekoľko hodinového letu som sa posadila na krajnú lavičku a pomaly som si odpila s horúceho Latte.
"Unavená?"
"Neskutočne, ako dlho zvyčajne trvá Paulou monológ? Okamžite potrebujem horúcu sprchu a posteľ!"
"Myslím že už končí, odveziem ťa? aj tak budeš bývať u mňa."
"Budem bývať kde?!"
"No.. tebe to Harry nepovedal? Zayn je s Perrie, Harry s Bellou, Louis s El, aj keď im to poslednú dobu veľmi neklape, Niall v tajnom vzťahu zo Sophie (zdravým ťa Chiara! ;DD) a Harry ťa prisúdil do môjho domu."
"A čo Danielle?"
"Stále nič, je to skvelá baba ale.. neviem či by to.. fungovalo."
"Liam si skvelý chalan. určite to s ňou nejako vyriešiš. Ideme?"
"Môžeme, pomôžem ti s tým?"
"Nemusíš, aspoň mám krycí plášť pred tým šialenstvom vonku." Zo smiechom som odchodila zvyšok kávy do koša a potiahla som za sebou môj neuveriteľne ťažký náklad zvaný kufor..

"Konečne pokoj!" šťastne som prehlásila keď som vošla od teraz spoločného domu s Liamom.
"Sprcha je na hornom poschodí doľava, a izbu si vyber. Uh, a ešte. Večer máme párty, mám ťa zobudiť?"
"to je v poriadku, nejako sa pokúsim sama. A Liam? nevidel si Leu? od letiska v Holmes Chapel som ju nevidela."
"Lea ide s chalanmi, neboj večer ju tu máš. Bež si pospať."
"Liam? ďakujem."
"Nemáš začo." s úsmevom zatvoril dvere a ja som sa s neskutočným šťastím posadila na posteľ. Po pár minútach pozerania sa na tašku s ktorej vytŕčali nejaké veci som si dala rýchlu sprchu a potom vytúžený spánok.

"Miláčik! vstávaj!" Zvrieskla mi do ucha Lea a hneť na to sa rozvalila na mňa.
"Vypadni ty suka! nechaj ma spať!"
"Ja som myslela že tie nové sexy šaty ktoré som ti kúpila treba v tom bare plnom chalanov prevetrať!"
"čo že?!"
"dobre si počula! padaj sa dať do kopy."
"Lea? ja.. neviem či tam chcem ísť."
"a čo prečo?! nehovor že si s tým znova začala!"
"Nie! s tým som definitívne skončila. to som ti odprisahala ja len že.. určite tam bude aj Danielle a.."
"Tebe sa páči Liam?!"
"Nepáči! ja len.. mala som jeden pekne divný sen v ktorom bol Liam tak neskutočný, milý, nádherný a.. v tom sne som mala omnoho väčšie šance ako v tomto."
"Tebe sa páči!"
"Nepáči!" naštvané som zvrieskla a rozospato som prešla do kúpeľne kde som sa nalíčila a ako tak si upravila vlasy. S nechapavým pohľadom som sa zadívala na Leu ktorá v rukách držala krátke biele šaty s čiernym opaskom a kvietkovaným bolerom ktoré doladila vybíjanými topánkami.
"Lea! toto si neoblečiem! budem v tom vyzerať.. príšerne!"
"Neprotestuj a padaj! chceš predsa aby si zabodovala u Liama v tomto svete nie?" s vážnym pohľadom mi hodila do rúk všetky veci a ja som s naštvaným pohľadom opäť odpochodovala do kúpelne.

"Nechaj si to tam! vyzeráš dokonalo!" už asi desiati krát upozorňovala moje ošívanie a naťahovanie opaska Lea v čiernom taxíku. Naduto som odula spodnú peru a vystúpila som s taxíka pred bar v ktorom boli chalani s babami a pekne to tam žilo.
"Páni! si nádherná sestrička!"
"ďakujem Harry, ty tiež nie si najhorší brat."
"Milé, inak toto je Bella." Ukázal na milé dievča s dlhými blond vlasmi a dokonalou postavou ktoré sa usmievalo vedľa neho.
"Som Natasha, teší ma." s úsmevom som ju objala a zadívala som sa na ďalšie dievčatá ktoré mi podávali ruku.
"Hovorím ja?" zo smiechom sa na nich zadívala Perrie ktorú som ako jedinú poznala s Little mix. "takže toto je El, Sophie, Danielle a ja som Perrie." po celý čas som sa na nich usmievala a ochotne som im podávala ruky až kým som sa nedostala ku Danielle. Bola neuveriteľne nádherná a podľa pohľadu ktorým sa pozerala na Liama som pochopila že kaziť niečo tak nádherné čo je medzi nimi je príliš zle.
"Ja.. idem si niečo objednať, chcete niečo?"
"Zatiaľ nám stačí." s úsmevom mi odpovedal Harry a ja som zo sklopeným pohľadom odpochodovala k barovému pultu za ktorým stál čašník a pred ním stovky ľudí. Unudene som sa posadila na stoličku a zadívala som sa na hodinky na mobile.
"Pristane ti to." ozval sa za mnou Liamou hlas s čoho mi celým telom prebehli zimomriavky a v bruchu som pocítila neskutočné množstvo motýlikov.
"Ako vidím s Danielle ste opäť v poriadku nie?"
"Len na pohľad.."
"Je nádherná."
"na tisíc percent je v tomto bare niekto kto je sto krát krajší, chcem ti niečo ukázať."  s úsmevom na potiahol za ruku cez nejaké dvere až sme sa ocitli na nejakom osvetlenom mieste s kvetmi, trávou a altánkom. Celou touto záhradou, alebo ako to nazvať sa ozývala hlasitá hudba s vnútra a pri pohľade na jeho neodolateľný úsmev a žiarivé hnedé oči sa mi podlamovali kolená.
"čo tu robíme?"
"vnútri je to preplnené a aj tak si všetci myslia že čakáme na pitie."
"To neznamená že je dobrý nápad ísť sem. Mal.. mal by si sa vrátiť dnu. Danielle sa o teba určite bojí."
"Pššt! skús chvíľku počúvať." zo smiechom sa zasmial a opäť a mi zadíval do očí. "môžem ťa požiadať o tanec?"
"neviem tancovať."
"Tak ťa budem viesť." jemne sa mi dotkol ruky a ja som sa zahanbene zadívala na kamenné dlaždičky ktoré pokrývali altánok.
"Natasha?"
"hovorila som ti že mi to nejde!" naštvane a s malým náznakom smiechu som mu pustila ruky a oprela som sa  o zábradlie bieleho altánku a zadívala som sa na červené kvety ktoré ho zdobili.
"Si neskutočne nádherná." jemne sa zasmial a jeho perami sa  pomaly priblížil na tie moje..

Uuuuch! iná makačka niečo napísať! :D Keďže zajtra asi časť nebude snažila som sa o takú viac dlhšiu a viac.. ako to povedať.. nedeprimujúcu? :DD snáď sa páči :) 


3 komentáre:

  1. ooooooooo :) Niall a Sophie, až ma to zahrialo pri srdci ♥ :3 it is lovely, hun xx ♥ krásna časť! :) smiling like an idiot :D Xxx

    OdpovedaťOdstrániť
  2. v tajnom vztahu uuuu :D dakovala:D (a asi sa im to meno paci :3 dobre som vybralaaaa ! :D) inak je to pekne a dokonale nemam slov :)..Chiara

    OdpovedaťOdstrániť
  3. what the hell?!!! preco si to tak skoncila??? ja chcem vediet co sa dialo potom :DDDDDDDDD inac preco sa vola Bella??? stale nechapem preco ma meno po mne a ja o tom nic nwm :D a nie nezaskrtis ma :D inac zajtra das cast??? dakovala :3 super cast Elise :3333

    OdpovedaťOdstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...