nedeľa 26. mája 2013

Listen To Your Heart ;* štrnásta časť.

Julíí, viem že som ti písala že časť asi dlhšie nebude ale mám neskutočné nervy a chuť písať :/ och, a ďakujem! a ešte jedná vec! FUCK YOU BEJBY! ;**

Natasha 


Celá spotená a zadýchaná som sa prudko posadila na postel a môj vystrašený pohľad sa vzápätí zmenil na šokovaný a maximálne prekvapený. Nechápavo som zaklipkala očami a zadívala som sa na Liama ktorý spokojne vydychoval na starom kresle a potom na okno s ktorého bol výhľad na Holmes Chapel. Rozospato som sa postavila s postele a zadívala som sa na môj mobil ktorý ležal položený pri taške s vecami.
"14.7.2013?!" Ozval sa môj prekvapený hlas izbou čo spôsobilo Liamou pád s kresla a môj psychopatický smiech.
"Uč sa dátumy prosím cez deň a nie o piatej ráno!"
"Prepáč Liam! keďže si už hore tak mám na teba zopár otázok!"
"nezaručujem ti že ti na ne odpoviem ale skús to."
"mám mamu ktorá žije v Londýne, som Yasmin, ty si sa zasnúbil s Danielle, pohádala som sa s Gemmou, brala som drogy a skončila som na pri drogovom kde mi vymývali mozog a potom ma chceli zabiť?"
"Uh? Nie, máš mamu ktorá žije v Holmes Chapel, si Natasha, nie, S Danielle som pekne dlho nebol, áno, s Gemmou si sa pohádala a drogy berieš ale na proti drogovom si nebola a okrem mňa ťa za poslednú noc nechcel zabiť nikto. S čím si tie drogy sakra miešala?!"
"Oh! to je skvelé! kedy letíme? teda, pokiaľ letíme."
"Letíme o siedmej. a daj sa do kopy vyzeráš ako keby si tie drogy užila len teraz."
"Končím s nimi! a vieš čo Liam? Nie si až taká namyslená hviezda ako som si myslela. pokiaľ si taký ako v mojom sne tak si neskutočný jebač!" zo smiechom som do neho hodila umelo hmotné hrozienko ktoré bolo položené v dekoračnej miske a vyšla som do studeného rána s vôňou čerstvého chlebu ktorý sa šíril s neďalekej pekárne. S váhavým pohľadom som zastala pred dverami nášho domu až kým sa "samé" neotvorili a nestála v nich Gemma.
"Ehm.... Ja... Gemma.."
"Je mi jedno či berieš drogy, máš stovky chalanov alebo si myslíš že naša rodina je nechápavá. aj tak si moja mladšia sestrička o ktorú sa budem starať."
"Vlastne ja.. mala som dosť čudný sen a nerada by som s drogami pokračovala. "
"Neviem čo sa ti síce snívalo ale robíš správne. Prepáč mi ten včerajšok."
"To je v poriadku, sestry?"
"Navždy! kedy letíš do Londýna?"
"prišla som sa len rozlúčiť. o siedmej letíme a potrebovala som sa ti ospravedlniť."
"dúfam že budeš bývať s Harrym a.."
"Nehovor že má dievča Bellu!"
"netuším čo si všetko pojedla ale pre tento krát máš pravdu, je to milé dievča nemáš sa čoho báť! a prosím, chovaj sa ku chalanom slušne nie sú zlý."
"jasné mami! bežím!" zo smiechom som ju objala a opäť som sa otočila smerom k hotelu. tenký sveter ktorý som mala prehodený cez telo mi jemne vial v slabom vetri a moje kroky opäť s nadšeným smerovali do hotela.
"už si v pohode?"
"vadí ti že mám skvelú náladu?"
"Nie som rád ja len že.. chalani mali pravdu že s úsmevom si nádherná."
"chceš byť milý? tak zober tie kufre."
"myslel som že sa za včerajšok poďakuješ."
"nejaká prudká zmena témy nemyslíš?"
"Kaši na to.."
"Och! žiadne také! čo ťa trápi?"
"to je jedno, zmeškáme lietadlo."
"To nie je jedno Liam! stalo sa niečo?"
"To je medzi mnou a Danielle. aj tak ťa to nebude zaujímať."
"Bude! rozprávaj, možno ti budem vedieť pomôcť."
"Poslednom čase mám taký pocit ako by to prestalo klapať. Proste.. neviem či to má ešte zmysel."
"Miluješ ju?"
"neviem, spoznal som sa s jedným dievčaťom. je Milá, nádherná ale neviem či by nám to spolu fungovalo."
"Myslím že najskôr by si si mal vyriešiť Danielle. a myslím že fanúšičky všetko pochopia. netráp sa s tým Liam! ideme? aj tak bude Harry totálne mimo s toho kde sme celú noc boli." s úsmevom som sa postavila s postele ktorú som ešte včera nenávidela a dnes nadovšetko milovala a prudko som za sebou potiahla kufor zo stovkami nepotrebných veci..

Psycho časť, krátka a čudná ale mala som neuveriteľnú chuť všetko napraviť! :) kto nechápe, čo bude asi polovica napíšte komentár ;DD vysvetlím! :DD

2 komentáre:

  1. wow :) toto by som nečakala, zlatko ;) ale takýto zvrat sa mi rozhodne páči ;) ♥ a to, čo mu Nat povedala o tom jebačovi ;) jak ma to rozosmialo :D :D si king ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nechapem o.O je to real alebo sen ? :D som mimo :D
    Chiara

    OdpovedaťOdstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...