sobota 18. mája 2013

Untitled ;* Jednodielovka na želanie! :)

Niečo zvláštne? áno, poslednom čase mám brutálne chúťky na písanie jednodieloviek, a keďže po včerajšej ktorú som venovala Belle si želala aj Linn tak prečo nie? :) keby ktorákoľvek s vás chcela nejakú stačí len napísať či smutnú, úchylnú, šťastnú a s kým! :) rada vám niečo venujem :)

Slnečné lúče ktoré mi cez zdvihnuté žalúzie žiarili na odhalenú pokožku mi pripravili ďalšie nádherné ráno. S úsmevom na tvári som otvorila oči a zadívala som sa na fotku ktorá žiarila na nočnom stolíku. S miernym naštvaním v  tvári som sa zadívala na nepokrčenú stranu druhej polovice postele. So sklamaným pohľadom som si obliekla veľké voľne tričko ktoré mi siahalo až po kolená a s rozmazanou špirálou som prešla do kuchyne v ktorej ma čakali raňajky a obrovská kytica ruží. S jemným úsmevom som sa rozhliadla po celej kuchyni a pomaly som si k nosu priložila jednu zo stoviek krvavo červených ruží. Môj pohľad padol na bielo ružový lístok na ktorom sa škrtalo Louisové nádherné písmo. "Prepáč mi ten včerajšok, som idiot.. ľúbim ťa Linn. :* Louis xx." S úsmevom som prešla po jeho písme a do nosa mi udrela sladká vôňa jahodového čaja a vianočky s džemom. Po skvelých raňajkách ktoré vie Louis robiť bez pochyby najlepšie som vošla do kúpeľne kde som strávila pár dlhých minút. Po spravený dokonalého účesu a nalíčený som si zo skrine vybrala krémové rifle s bielim tričkom a košeľou. Na nohy som si dala botasky a ako každý deň moja cesta viedla do práce. Jednoduchá práca predavačky značkových šiat ktorú nadovšetko milujem a za nič na svete by som sa jej nevzdala.
"Linn, čakajú ťa tu nejaké dievčatá. mám ich pustiť dnu?" vyrušil ma s môjho myslenia strážnik ktorého som si kvôli neprajným fanúšičkám chalanov musela zaobstarať.
"To je v poriadku, viem o nich pošli ich sem." s úsmevom som sa zakrútila na stoličke a spokojne som sa zadívala na Danielle, Perrie, Elise, Bellu, Emily a Emmu.
"zabaľ to už, musíme si ťa na pár hodín ukradnúť!" zahučala na celý obchod Emily ktorá ma automaticky začala ťahať za ruku.
"Nemôžem! ja narozdiel od vás pracujem."
"Prosím ťa, tvoj priateľ je Louis Tomlinson a ty pracuješ v obchode niekde na konci Londýna?"
"Baví ma to. čo chcete?"
"Máme príkaz odniesť ťa niekam."
"Ak ma vyhodia tak prisahám že neskončíte dobre!"
"A kto ťa vyhodí keď si si sama šéfka?"
"bez komentára!" zo smiechom som zazrela na Bellu a všetky ich objala. Po pár minútach šialené behania po slnečnom Londýne sme zastavili pred London Eye ktorý bol vždy pre mňa niečim magickým.
"čo tu robíme?"
"Prekvapenie? padaj!" s vážnym pohľadom sa na mňa pozrela Perrie ktorá potiahla spolu s ostatnými dnu. Nádherný výhľad ktorý sa mi po pár minútach jazdy naskytol pred očami bol neopísateľný. Všetko okolo vyzeralo byť tak malé a pritom tak kúzelné.
"Och! ešte sa nepozeraj!" s prekvapeným pohľadom sa na mňa pozerala Elise ktorá mi automaticky chytila oči a otočila ma ku nej.
"čo to robíš?"
"uvidíš o chvíľku! baby? 3,2,1..."
"Teraz!" zvrieskli všetky na ráz a otočili ma opäť k výhľadu. Tisícky balónikov v tvare srdca ktoré obklopili takmer celú oblohu ma donútili nahodiť nechápavý pohľad. "Malý" ľudia ktorý prechádzali vedľa sa rozostavili do tvaru srdca a v strede stal jeden človek pre mňa na celom svete najvýznamnejší.
"Prepáč mi to Linn! Milujem ťa láska!" zakričal Louis do nejakého zariadenia ktoré s tej výšky nebolo bohvie ako zreteľné. zo slzami v očiach a zo širokým úsmevom som sa otočila ku babám a namierili sme si to opäť dole. Ďalšia kytica ruží ktorá mi bila do oči hneť keď som uvidela Louisa mi spôsobila neskutočný nával smiechu.
"museli mať s teba radosť. hovor, komu si spôsobil skrachovanie obchodu?!" s vážnym pohľadom som sa na neho zadívala a celou silou som ho objala.
"pre teba všetko, nehnevaj sa prosím."
"nehnevala som sa! len som bola trošku naštvaná na to že si mi o tom nepovedal. mne nevadí že si sa streto s El ale nemusel si to robiť za mojim chrbtom."
"už to nespravím, nikdy."
"v to dúfam! čo ťa toto napadlo? mne stačila len tvoja pusa a nie toto prekvapenie."
"pretože to prekvapenie nesúvisí len s tým aby si mi odpustila."
"už žiadne prekvapenie Louis! zas to skončí ako minule."
"to bola náhoda Linn."
"pre teba je všetko náhoda!" jemne som mu buchla po hlave a pobozkala som ho.
"bež sa pripraviť, o ôsmej máme rande."
"ako pred rokom?"
"presne pred rokom o tomto čase som ťa pozval po prvý krát."
"áno, originálny nápad ako spôsobiť fanúšičke na tvojom koncerte infarkt!" jemne som sa zasmiala a spolu s babami som nastúpila do taxíka, smer moja a Louisová útulná vila.
"čierne?"
"ideš snáď na pohreb?"
"červené?!"
"ideš snáď.."
"ešte raz mi k nejakým šatom povieš či idem niekam tak ťa vyhodím!" zo smiechom som hodila malý čierny vankúšik do Emmy a nervózne som sa posadila pred skriňu.
"a čo tie modré s opaskom? sú jednoduché a mala si ich aj na vašom prvom rande."
"to nich sa už neoblečiem!"
"neblázni! máš skvelú postavu a za ten rok si sa skoro ani nezmenila. skús si ich!" Po pár minútach zápasení s úzkymi šatami som boj vyhrala a nadšene som sa vrátila do izby kde už čakali baby zo silno modrými topánkami na platforme a doplnkami. Po pol hodine hrania sa s mojimi vlasmi a upravovania všetkých veci bol konečný výsledok dokonalý. S úsmevom som nastúpila do čierneho auta ktoré ma odviezlo pred jednu s najluxusnejších reštaurácií v Lodnýne, pod šírim nebom kde už čakal Louis.
"si nádherná!"
"ty tiež nie si na zahodenie, smiem vedieť čo tu robíme?"
"romantická večera na naše výročie."
"myslím že stačila aj sladká bomba a posteľ."
"nechaj ma dokončiť moju prácu." s tajomným úsmevom ma chytil za ruku a pokrútil na znak súhlasu niekam do blba. S nechápavým pohľadom som sa otočila a pohľad na chalanov s mikrofónmi v rukách a zo šialenými úsmevmi ma zahrial pri srdci. Zo slzami v očiach som počúvala každé jedno slovo s pesničky Rock me a What Makes You Beautiful.
"Louis ja.. ja neviem čo ti mám na toto povedať. ono to je proste dokonalé a.."
"Niééé! ešte nič nehovor. ruku!"
"Prosím?"
"ešte zopár vecí." jemne ma pohladil po ruke a odviedol ma na zelený trávnik ktorý bol posypaný lupienkami ruží. v pozadí ešte stále hrali pesničky ktoré spievali chalani a môj pohľad sa nasmeroval na oblohu na ktorej sa rozprestieral neuveriteľne nádherný ohňostroj. V strede najdokonalejšieho zážitku som stratila všetok pojem o skutočnosti a nedokázala som si všímať nič iné než tu nádheru na oblohe. Jemne pošteklenie na ruke a zlatý smiech ktorý sa ozýval vedľa mňa ma prinútil zadívať sa na Louisa ktorý predo mnou kľačal.
"Pre rokom som ťa zbadal na koncerte a vedel som že ty si to dievča ktoré je niečim iné než ostatné. tvoje striedavé nálady, neuveriteľná nádhera, zlatý hlas a nákazlivý smiech perfektne ladili k tvojim žiarivým očiam a citom ktoré si vedela vždy vyjadriť v správnu chvíľu. aj keď dosť chvíľ v tvojom živote nebolo práve šťastných a dokonalých, verím tomu že ďalšie roky ti dokážem spríjemniť a dokázať ti že si výnimočné dievča pre ktoré sa práve teraz strápňujem pred stovkami ľudí pretože vôbec neviem ako sa dá také dokonalé dievča požiadať o ruku. Linn, milujem ťa! tak neskutočne ťa milujem, prosím, vezmeš si ma?"
"Louis! pane bože.. jasné že áno!!" S prekvapeným pohľadom a neuveriteľným šťastným ktoré ma zahŕňalo som sa zadívala na veľký prsteň ktorý zdobí moju ruku. s obrovským nadšením som ho pobozkala a pri nádhernom potlesku som opäť spustila pár sĺz šťastia na jeho bielo tričko.

O pár mesiacov neskôr.
Dokonalá svadba, najkrajší ženích, nádherné mesto, skvelý ľudia a krásne bruško ktoré mi posledné mesiace zdobí moje telo. budúci pán futbalista Tommo ktorý posledné dni kope ako divý čo mne a budúcemu oteckovi vyčaruje úsmev na tvári. Louis, Tommo, Elise, Bella, Danielle, Perrie, Emily, Emma, Zayn, Harry, Niall, Liam dvanásť dokonalých ľudí ktorý nie sú len obyčajnými kamarátmi či rodinou, ony sú dvanásti ľudia ktorý sú mojim od teraz nezabudnuteľným životom..

Linn! ja som ti to sľúbila! tu to máš miláčik! :) snáď sa ti aspoň trošku páčila! :) ľúbim ťa! ;DD 

2 komentáre:

  1. neviem co dodat....dokonalost!!! :) pis dalej taketo jednodielovky :D milujem ich!!! :3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ♥
    toto že nemá pointu? zlatko, je to úžasné ♥

    OdpovedaťOdstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...