sobota 2. novembra 2013

I wanna be everything you need. ♥ 21.

                                
Ten hrdý pocit, keď si zapnete facebook a vidíte všetky tie fotky, videa a statusy o poslednom koncerte ktorý mali, o tom že majú už len dva aby sa skončilo TMH TOUR... Vidíte tie fotky ako natáčajú nový klip na nové album, počúvate Story Of My Life zo slzami v očiach pretože ste pyšný na to čo za taký krátky čas dokázali.. Som neskutočne rada za to, že som pred rokom a ôsmimi mesiacmi prišla na to že táto skupina je pre mňa niečo, na čo už nikdy nechcem zabudnúť, že je to niečo čoho sa nikdy nechcem vzdať! 

Ten moment, keď si myslíte že všetko skončilo. Že vás život sa začína od úplného základu, od úplnej nuly. A potom sa stane niečo, čo vám dá opäť nádej na lepší zajtrajšok, na lepšiu budúcnosť a kúzelnejšie chvíle. Lenže tento euforický moment netrvá dlho, kvôli pomotanej hlave a zlomenému srdcu, ktoré vás proste len donútia spamätať sa. Zo slzami v očiach som odložila mobil späť do vrecka nohavíc a s ťažkým výdychom som sa oprela o zábradlie balkóna.
"Tá party vám vyšla, Katy bola nadmieru spokojná!" Ozval sa mi za chrbtom nadšený hlas Elsner, čo môj plač opäť znásobilo. "O môj bože, čo sa vám stalo?!" Vystrašene ma pohladila po chrbte a prinútila ma pozrieť sa ňu. Vyzerala inak, nie ako tá prísna šéfka ktorá sa snaží pochváliť svojho zamestnanca aby jej neskrachovala firmy, práve naopak. Jej výraz bol priateľský, súcitný a milosrdný..
"Nezvládam to. Žiť s pocitom že som niečo stratila a keď sa konečne začnem spamätávať z toho, že to už nikdy nebude také ako pred tým, že už nikdy nebude môj, že čaká dieťa s inou a plánuje šťastnú budúcnosť s mojou bývalou kamarátkou.. Všetko klamstvo sa dostane na povrch, opäť začne o mňa bojovať a mne moja hrdosť nedovolí vytočiť to idiotské číslo a.. povedať mu to ako sakra ho milujem."
"Ten chlapec vás musí mať skutočne rád.. Inak by určite neriskoval vyhodenie zo skupiny, nenávisť fanúšičiek, zrušenie jedného z najväčších koncertov a už vôbec by takmer celú noc neletel len preto aby teraz stepoval medzi dvermi s vyčítavým pohľadom pretože sa bojí vašej reakcií."
"Prosím, len to nie.." Takmer nečujne som zamumlala a s rozmazaným make-upom som sa otočila ku dverám v ktorých stal. "Čo tu robíš?.." Neutrálnym hlasom som prehovorila keď som sa postavila oproti nemu.
"Clar, uvedomujem si že som ťa stratil.. že som to všetko sakra pokazil a aj to že máš právo hnevať sa na mňa ale.."
"Nie.. Si Harry Styles, si v najviac populárnej skupine tohto storočia.. Si sakra sexy chalan ktorý by mal byť voľný alebo vo vzťahu s niekym vplyvným a nie nejakou úbohou chuderou ktorá pracuje vo firme aby mala z čoho vôbec platiť dom ktorý je napísaný na jej sestru, pretože ona sama žiaden nemá.. Vedela som do čoho idem keď som s tebou začala chodiť, mala som vedieť že to takto skončí."
"Nie si chudera, rozumieš? Si to najlepšie dievča ktoré som kedy stretol a tento fakt nezmení žiaden idiotský manažment. Je mi jedno čo teraz bude s mojou kariérou, chcem len aby si išla so mnou."
"Išla kam? Harry, toto je moja práca. Rozišli sme sa a.."
"Nikdy sme sa nerozišli, keby to tak je tak by som teraz nestál pred tebou s toľkou nervozitou a pocitom že.. ma môžeš kedykoľvek poslať do kelu, zatrhnúť mi celý môj plán a.."
"Niektoré veci nejdú tak ako by sme chceli, asi si nevieš predstať koľko krát som chcela s týmto všetkým skončiť.. Harry, ublížil si my.. neskutočne ale prišiel si sem s úmyslom zdať sa všetko len preto aby si mi povedal všetky tieto veci.. Viem že robím chybu, viem že by som ti mala všetko vyčítať ale.. Milujem ťa a tento fakt nezmení nič.."
"Ľúbim ťa Clar.. Tak neskutočne!" S úsmevom mi bruškami prstov zotrel slzy ktoré sa mi objavili na tvári a hlavou sa oprel o moje čelo. "Vezmime sa." Vážnym hlasom prehovoril zatiaľ čo sa mi priamo díval do oči.
"Ehh.. Čo?" Prekvapeným tónom v hlase som sa na neho zadívala a zrakom som prešla ku jeho ruke ktorá siahla do vrecka nohavíc.
"Dovoľ my byť tvojim manželom ktorý by ťa mohol vo všetkom ochraňovať, pomáhať ti bez toho aby nás manažment rozdelil.. Milujem ťa, viem že vyzerám ako totálny blázon ale.. nechcem ťa už stratiť nikdy Clar."
"Ja neviem čo povedať.."
"Proste povedz áno." S miernym smiechom mi odhrnul vlasy z tváre a otvoril škatuľku v ktorej bol jednoduchý snubný prsteň s diamantmi..
"To je snáď samozrejmé Harry!" Zo šokovaným smiechom som ho pevne objala a po tak neskutočne dlhej dobe, konečne pobozkala.

"Povedal som ti už že si v tých šatoch neskutočne sexy?" Chrapľavým hlasom mi zašeptal do ucha keď som zalievala ovocný čaj.
"Už som ti dnes povedala aby si si dal pri pití tohto čaju pozor? Je vrelí, tak neriskuj." Zo smiechom som mu podala bodkovanú šálku.
"Myslím že ten čaj môže počkať."
"A ja myslím že môj mobil nám to nedovolí." S úsmevom som si položila svoj pohár späť na kuchynskú linku a z kabelky som vybrala mobil na ktorom mi svietilo mamine číslo.
"Zdravím ťa, deje sa niečo?".... "Akože?.. Kde je?!"... "Ja.. som v New Yorku, skúsim chytiť najbližšie lietadlo a.."..."Nevyvolávaj paniku! Prídem hneť ako to bude možné..." ... "Fajn, maj sa.." S roztraseným telom som položila mobil a posadila som sa na červenú stoličku ktorá sa pri bielom stole perfektne vynímala.
"Čo sa stalo?"
"Otec.. Vraj doma odpadol, má nejaké problémy o ktorých mame nechcel povedať.. Previezli ho do nemocnici a snažia sa ho dať do kopy ale stále sa im nedarí.. Mama je z toho poriadne mimo.."
"Chceš ísť za nimi?"
"Musím... Pokiaľ chceš zostaň tu, zoberiem si taxík a pokúsim sa zohnať nejakú letenku.."
"Už som ťa samú nechal dlho, nemyslíš? Pôjdem s tebou, aj tak sa potrebujem zastaviť u jedného kamaráta."
"Tak fajn, zober si nejaké veci." Zo slabým úsmevom som prešla ku skrini z ktorej som vybrala kufor ešte s nejakými vecami...

"Mami! Pane bože, si v poriadku?!" Vystrašene som zvrieskla cez celú chodbu, keď som ju videla zo slzami v očiach sa opierať o stenu.
"Ja neviem.. Tak strašne sa bojím!"
"Kde je otec?"
"Operujú ho.. Znova."
"Mala by si si odpočinúť. Vyzeráš unavene."
"Nemôžem odísť! Čo ak ma bude potrebovať?"
"Mami, nevieš ako dlho bude tá operácia trvať a k tomu bude po nej ešte určite spať. Harry tu určite rád zostane a mi zatiaľ zájdeme niekam na kávu. Toto prostredie ti očividne nerobí dobre a na to aby som ťa prehovorila k spánku si až moc tvrdohlavá."
"Myslíš?"
"Viem to mami, Harry nám zavolá hneť ako sa prebudí. Fajn?"
"Ale len na chvíľu.. Jedna káva!"
"S dvomi cukrami a mliekom, poď." Zo zničeným pohľadom no aj cez to s falošným úsmevom som ju objala okolo pása a zaviedla do malej kaviarni blízko nemocnice...
"Čo sa vlastne stalo?" Prelomila som ticho ktoré prerušovala len slabá hudba z rádia.
"Sťažoval sa na to že mu býva zle, ale pripisovali sme to skôr len k únave. Veď vieš akú namáhavú prácu obidvaja máme a nedokážeme sa od nej dobrovoľne odtrhnúť."
"Lenže?"
"Lenže mu prišiel včera list, vyzeral byť dosť nespokojný, potom išiel do kancelárie a skončilo to tak že som ho našla ako leží na zemi." Roztraseným hlasom povedala na jeden dych a odpila si z kávy ktorú nám priniesla servírka.
"Bude v poriadku! Uvidíš, čítala si ten list?"
"Nie.. Otec si ho niekam založil.. Nechcem sa o tom baviť.. Si späť s Harrym?"
"Uhmm.. Požiadal ma o ruku."
"Nejako rýchlo, nie?"
"Ľúbime sa.." S úsmevom som sa odmlčala kvôli mobilu ktorý mi začal vyzváňať vo vačku nohavíc. "Prosím?"
"Tvoj otec je už späť na izbe, spí ale lekári si žiadajú tvoju mamu."
"Jasné, hneť sme tam.. Ďakujem Harry."
"Zamálo. Ľúbim ťa."
"Podobne." Bez počutia Harryho slov ktoré mi začal hovoriť, som vypla hovor a zo zrakom som prešla na mamu. "Lekári ťa žiadajú aby si prišla."
"Stalo sa niečo s otcom?!"
"Nie.. Neviem, proste máš prísť. Och, dáš mi kľúče od domu? Máme veci v aute a.. rada by som ich niekam uložila na istý čas."
"Pravdaže, páči sa." Bez akéhosi váhania my ich podala do ruky, čo vo mne vyvolalo hrejivý pocit..

"Čo tu vlastne robíme?! Nemali by sme byť v nemocnici?"
"Harry, neverím tomu že sa to stálo bezdôvodne! Poznám otca už aké také roky,  v tom liste muselo byť niečo čo ho trápilo už dosť dlhú dobu!"
"Nájdeš ten list a ideme."
"Fajn!" Nervózne som precedila cez zuby a otvorila som dvere na otcovej kancelárií.
"Musí to byť tu.. Všetky dôležité listy si zakladal len sem.."
"Čo ak tvoja mama proste klame? Možno ti len zatajuje nejakú skutočnosť alebo.."
"Harry, je to moja mama. Keby vie o čo ide určite mi to nezatajuje. Ide predsa o otca.. Mám to!" Nadšene som zvrieskla po menšom odmlčaní a nervózne som roztvorila bieli list s čiernym písmom.
"Buch, Crash.. Si spokojný? Kvôli tvojej skurvenej dobrote prídeš o to najhlavnejšie.. O tvoju milovanú Clarisse.. Och, zlato.. Keby tak môžem vidieť tvoj pohľad keď sa držíš za srdce pretože už niet cesty späť. Pripusť si to.. Skončil si! Od teraz sú všetky moje peniaze a tvoja mizerná firmy len moja! Nech si tá tvoja malá štetka užije Harryho, po jej rozkošnej smrti sa aj tak vráti ku mne.. S láskou tvoja bývala kurvička, Jane! ;*" 
"Clar? Si v poriadku?"
"Tá mrcha!" Z neskutočnými nervami ktoré vo mne vybuchovali ako malé iskričky z prskaviek.
"Clar! Vráť sa!"
"Až keď zariadim  to, že tá suka sa už ďalšieho rána nedožije!"
"Nie.."
"Stále ju miluješ, čo?!"
"Nie, milujem teba a práve preto ti nedovolím spraviť nejakú kravinu. Vyriešime to spolu a bez toho aby si jej dávala nejaké atómové bomby do huby." S vážnym pohľadom sa na mňa pozrel a pevne ma chytil do objatia v ktorom som konečne cítila to neskutočné bezpečie..

-Časť je kratšia, lebo som nevedela ako ďalej písať ._.
-Prepáčte že je zvláštna a tak neskoro, ale nemala som akosi náladu a čas :)
-I love you Bitches! :3
-Teraz mám dobrý dôvod pre to, že po sebe nečítam! :DDD Mám 7% batérie a chcem vám to rýchlo pridať, lebo ako sa poznám tak by som na to zasa kašlala :DD 


4 komentáre:

  1. Pri prvej polovici som plakala a teraz mám takú nejakú chuť vraždiť :D :D No som fakt zvedavá, čo dáš do ďalšej časti...A že sa s Harrym vrátili k sebe, aaaw :3
    Dokonalé, zlatík :) xx

    OdpovedaťOdstrániť
  2. oooooooooooooooooooooo :D :D
    Normálne že stresujem kvôli tomu ako to dopadne -_-
    Ďalšiuuuuu! :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ooooo, máš ďalšiu časť :DD
      Nerob :DD
      :33 Máš! ._. :D

      Odstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...