utorok 26. novembra 2013

I wanna be everything you need. ♥ 26.


NEUVERITEĽNÉ V NEUVERITEĽNOM! ♥♥
Baby! Neskutočne vám ďakujem za takú uh.. neskutočnú návštevnosť!  Neskutočne ste ma prekvapili! :)
A ten Livestream chalanov! Nepredpokladala som, že to bude až takto dokonalé! :) Najlepších 7 a pol hodín môjho života! ♥♥ 


"Už si rozmýšľala čo budeme dnes robiť?" Zo zvodným úsmevom na mňa zo zrakom prešiel Harry a k ústam mi priložil lyžičku z trochou zákusku.
"Absolútne. Počula som, že máme trhy, mohli sme sa zbehnúť pozrieť." Odpovedala som po takmer pol minúte a rukou som si prešla po vlasoch.
"Neverím, že sú to už dva roky čo sa poznáme."
"Práve pred rokou si mi kázal čistiť si vlasy citrónom." Zo smiechom som poznamenala a zo za škrípaním stoličky som sa postavila od stola.
"Kam ideš?" Nechápavo sa na mňa pozrel a jemne privrel viečka očí.
"Do sprchy, dnes sme si trochu pospali. Nechceme snáď na tie trhy ísť o ôsmej, nemyslíš?" S jemným úsmevom som kývla hlavou na nástenné hodiny ktoré ukazovali už neuveriteľné tri hodiny popoludní. S braním schodov po dvoch som si zo skrine vybrala čistý uterák a pred tým, než som na seba nechala tiecť prúd uvoľňujúcej horúcej vody som prehodila, som prehodila kľúč v zámke.
Jemná vôňa jablkového sprchového gélu a medového šampónu sa vznášal celou kúpeľnou keď som len v krátkom uteráku otvorila dvere a po studenej dlážke som vošla do spálne. S rýchlim o sušením svojho tela som si obliekla úzke, čierne rifle a fialové tričko s krátkou čiernou bundou.  Prehodením šálu okolo krku a vysušením vlasov som si ich nechala voľne dopadať na chrbát a na nohy som si nasadila obyčajné tenisky.
"Pripravená?" Chrapľavým hlasom mi zašeptal do ucha Harry a jeho pevné ruky omotal okolo môjho pása, zatiaľ čo som sa pozerala na svoj výtvor v zrkadle.
"Lepšie to už nebude, ma si si vybrať lepšie." S malým náznakom humoru v hlase som sa ku nemu otočila a na líce som mu vtisla bozk. Vyzeral tak neskutočne anjelsky a pritom nevine ako malé dieťatko.
"Vybral som si to najlepšie čo na tomto svete je." Sladko mi odpovedal a pevne ma stiahol do jeho objatia.

"Punč pre slečnu." Vážnym hlasom no pritom s tým jeho nenápadným maskovanim smiechu, ktorý sa mu tlačil von z úst mi do ruky vložil bieli pohárik s teplou tekutinou.
"Si tĺk Harry, vieš o tom?" Slabo som ho buchla do hrude pred tým než som si ho zobrala a pevne som ho chytila za ruku, ktorú mal voľnú. S pomalým prechádzaním pomedzi zaplnené ulice ktoré iné dni vyzerajú ako každé iné, som jedným okom a slabým úsmevom sledovala všetky tie dievčatá a poniektorých chalanov, ako sa na nás pozerajú zo zatajeným dychom.
"Tešíš sa na Vianoce?" Nahodila som tému po pár minútach ticha a nemého hladenia na stánky s rôznou tématikou.
"Budú to naše prvé, je očividné, že sa teším."
"Zvláštne. Od šestnástich som svoje Vianoce trávila zo zvláštnymi ľuďmi v baroch a teraz budem po dlhej dobe s niekym.. komu na mne záleží." Zo zlomeným hlasom a s neskutočnými emóciami ktoré pohltili moje telo som potichu zamumlala a slabo pokrútila hlavou.
"Sľubujem ti, že každé tvoje Vianoce budú od teraz len dobré."
"To znie fajn. No, bež za nimi." Zo smiechom som mu pustila ruku a nenápadne som ukázala na partiu dievčat ktoré sa neskutočne tešili z toho, že vidia svojho idola stáť tak blízko seba.  
"Nejdeš so mnou?"
"Nie, zatiaľ sa tu porozhliadnem. Určite ma nájdeš, nebudem ďaleko." Pokojne som mu odpovedala a dala som mu bozk na pery, pred tým než som sa stratila v dave ľudí. S iskričkami v očiach som sa rozhliadla po stánku v ktorom boli rôzne farebné veci na jedenie. S vybraním peňaženky z malej tašky som zavítala ku jednému z mnohých stánkov a vybrala som si poniektoré veci. S kúpením jedného trička Kim ku jej budúcim narodeninám a perníkového srdiečka pre Harryho, som ho opäť zazrela v dave a preto som sa ku nemu rozbehla. Už takmer chladná chuť punču, ktorá sa mi rozprúdila telom keď som sa po takmer štvrť hodine napila mi pripomenula tie jesenné akcie s rodičmi keď som bola ešte menšia.
"V poriadku?"
"Uhm.. ja len.. to je jedno." S falošným úsmevom som sa pozrela do Harryho žiarivých očí, v ktorých sa teraz ukrývala toľká zraniteľnosť.
"Vieš, že mi to môžeš povedať."
"Otec. Proste mi ho to pripomenulo a.." Zo zlomeným hlasom som si utrela slzu z líca a pevne som chytila Harryho okolo pása.
"Pôjdeme domou?"
"Radšej, aj tak je už chladno. Nemôžeš byť pre turné chorý." Poznamenala som pred tým, než sme sa vydali späť ku Harryho autu.

"Bežím do sprchy, zvládneš to tu?"
"Harry som doma, to bude v poriadku." Nervózne som prevrátila očami a pritiahla som si ku nohám notebook. "Bože, ako dlho som teba nevidela." Neveriacky som si zamumlala popod nos a nechala som, nech si načíta všetky potrebné aplikácie. Po jeho takmer desať minútovom načítavaní sa domom ozývali len kvapôčky vody z Harryho sprchy a jeho slabý spev. S miernym úsmevom som si unavene prešla po tvári a do prehliadavača som na ťukala všetky stránky na ktorých som registrovaná. Rôzne blahoželania od fanúšikov chalanov, reklamy a iné veci som si postupne čítala a na niektoré som odpisovala. Po takmer nekonečnom sledovaní každého príspevku som sa konečne dostala na Twiter na ktorom bolo v trendoch moje meno.
 
#StayStrongClar! #Clar,please don´t cry! #DirectionersLoveYou! Zo slzami v očiach som listovala po nástenke, na ktorej všade bolo moje meno a snáď tisícka fotiek z dnešku. S rýchlim odpísaním poniektorým fanúšičkám k skutočne dojemným odkazom som zaklapla notebook a k telu si bližšie  pritisla huňatú deku.
"Si v poriadku?!" Vystrašene sa ku mne nahol Harry čím moje telo za mokril veľkými kvapkami z vlasov.
"Nezaslúžim si to." Takmer nečujne som zašeptala a chrbtom ruky som si utrela mokré líca.
"Netuším o čom hovoríš, ale ver mi, že si to zaslúžiš. Nech je to čokoľvek."
"Skutočne?"
"Samozrejme, ale podotýkam, že len to dobré."
"Povedz mi prosím, že toto nieje len sen, z ktorého sa prebudím. Nechcem sa opäť zobudiť v mojom dome, mojej posteli a s neskutočnou bolesťou hlavy. Chcem sa už navždy pozerať do tvojich očí. Tých dokonalých iskričiek.." Bez akýchkoľvek pochybnosti v hlase som mu hovorila, kým som mu rukou slabo prechádzala po tvári.
"Sľubujem ti, že nedovolím aby si sa z toho sna prebudila." Sladko na mňa prehovoril a pevne ma posadil na jeho telo, čím sa kvapky z nedávnej sprchy schladili  vôňa z jeho sprchového gélu nadobro vyriadila.
"Čo som?" S rozžiarenými očami som vyhľadala tie jeho a rukou som nahmatala jeho dlaň.
"Moje najkrajšie dievča." S úsmevom predo mňa nastavil ruku ktorej som sa opatrne dotkla.
"A ty môj najkrajší chlapec." S miernym smiechom som si s ním pre plietla prsty a druhou rukou som sklonila jeho hlavu na moju úroveň čím som sa zmocnila jeho mierne pootvorených pier..

-Prepáčte, že meškám ale skutočne to nejako.. nevychádza! :D Ale berte to z tej dobrej stránky! :D Budete to dlhšie čítať! :DD
-Komentáre! :3
-P.S prepáčte, že je tá časť krátka ale ja skutočne nemám nervy na tento notebook! ._. Tu musím trieskať do tej primitívnej klávesnici kým to vôbec niečo napíše! :DDD Už mi aj káble z neho trčia ._. 

4 komentáre:

  1. Anjelik, toto je tak krásna časť! Klobúk dole :) Nádhera! ♥ Môžem ti napísať aj milión komentárov o tom, aké ej to krásne? Prosím prosím, nepokaz im to, už si zaslúžia byť spolu po tom všetkom, čím si preskákali.
    Love love love Xxx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nepokazím, na istú dobu určite nie! :) Môžeš! :33 :D Ja budem len rada! :)
      Ďakujem! :)

      Odstrániť
  2. Ja viem, ako ty trieskaš do tej klávesnice ..... :D
    Sooo... časť perfektná ako vždy :33 Ty moja skvelá spisovateľka :)
    Máš talent.... to je jasné. Veď si moje dvojča :33 :DD
    Tešííííííííííííím sa na ďalšiu :3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :DDD Som proste.... rýchlo písala! :DDD
      Ďakujem! ;DD
      Ja viem, sme predsa dvojičky! :3 :DD
      Ďakujéém! :3

      Odstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...