streda 11. decembra 2013

I wanna be everything you need. ♥ 29.


"Musela som bežať niečo vybaviť do mesta. Raňajky máš v chladničke. Čakám ťa o 12:00 v Covent Garden. Kim xx" 
Rozospato som si prečítala malý farebný lístok, ktorý som mala položený na vankúši na ktorom pred tým spala Kim. S odhodením mierne ťažkej periny som  po drevenej dlážke prešla do kuchyne, v ktorej sa niesla vôňa nedávno spravených vajíčok. Aj cez neskutočný hlad, ktorý ma pohlcoval som raňajky vyhodila do čierneho koša. S od pitím si z takmer chladného čaju, som šálku odstrčila na druhú stranu linky a prešla som do izby, kde som sa prezliekla späť do včerajšieho oblečenia a stopla som si taxík. S nadiktovaným Harryho adresy, som nervózne prstom ťukala po okne a v duchu počítala ulice.

"O Jednej prídu chalani spolu s babami a Paulom ku nám. Bolo by dobré, keby už o druhej sme na letisku, keďže o pol tretej už musím s chalanmi sedieť v lietadle. Vrátime sa približne na Vianoce, na skôr to nevidím. Toto ti posiela Paul, je to zoznam vecí, ktoré by si podla neho mala počas toho mesiaca dodržiavať." Neutrálnym hlasom mi v skratke oznámil zatiaľ čo zaujato pobehoval po izbe.
"Oh, takže teraz som vlastne vaša cvičné opička? Čo vy poviete, to ja spravím. Ešte niečo? Nemám ti náhodou na letisku strčiť jazyk do huby? Objať sa s chalanmi a ísť za fanúšičkami s tým, že náš vzťah je skutočne reálny?"
"Čo ťa zas žerie Clar?! Môžeš byť rada, že máš túto príležitosť."
"Akú príležitosť do riti! Tú, že zo mňa rok robíte všetci kravu?! Tú, že som vlastne len tvoja hračka?! Harry, milovala som ťa! Rozumieš?!"
"Rozumiem! Tiež som..."
"Čo si?! Snáď nechceš povedať, že si ma miloval! Harry, nerob zo seba úbožiaka! Obaja dobre vieme ako to bolo. A konečne som prišla na to aký skutočne si!"
"Prestaň s týmito rečami! Ja som si tú hru nevymyslel! Namietal som už od začiatku! Keby sa nesprávať ako štetka a nedáš Paulovi signál, že dokážeš oveľa viac tak si teraz mohla sedieť niekde v bare so stovkami chalanmi za sebou!"
"Prosím?! Takže vlastne za celú tú hru môžem len ja! Ja som si vymyslela pravidla, ja som si vybrala teba! Ešte mi povedz, že za to, že ťa nenávidia niektoré fanúšičky môžem ja a totálne to zaklincuješ."
"Nepotrebujem nič zaklincovať! Je koniec a to mi stačí."
"Aké jednoduché, povedať to po ruku. Si idiot Styles, totálny idiot.." S nervami na pokraji som treskla dverami a po zopár schodoch som vyšla na trávnik. Slabý dážď, ktorý sa medzi časom pustil ma prinútil si nasadiť kapucňu. Kto by povedal, že s tej skvelej, bezcitnej Clar sa môže stať toľká úbožiačka? V duchu som sa spýtala samej seba a prebehla som cez ulicu na úzky chodník, ktorý sa nezvyčajne hemžil prázdnotou..

"Pôjdeš tam?" Zvedavo sa na mňa pozrela Kim, keď odhodila kôpku papierov na stôl a odpila si z jahodového Latte.
"A čo mám robiť? Som totálne zúfala, pôjdem tam a prídem všetkým pre smiech. Neprídem tam a už mi bude zvoniť mobil s nahnevaným Paulom na druhom konci."
"Clar, pokiaľ chceš pôjdem tam s tebou."
"Netreba.. Tých pár minút zvládnem." S miernym úsmevom som zdvihla zrak ku mladej čašníčke, ktorá predo mňa položila horúcu čokoládu.
"Ďakujem." Potichu som jej povedala a automaticky som si položila ruky okolo teplého hrnčeka. "Zajtra mi začína prvý deň "práce", budeš doma?"
"Pravdepodobne až večer, ráno mám školu, potom skúšky a seminárky. Prídem okolo siedmej a to pravdepodobne totálne unavená."
"To znie... namáhavo. Končím okolo pol ôsmej, kúpim jedlo? Mohli sme si pozrieť nejaký film, napráskať sa dobrým jedlom a niekde medzi tým zaspať na pohovke."
"Fajn, beriem tvoju ponuku. Film nechávaš na mne?"
"Ako vždy." S miernym úsmevom som si odpila z bielo čiernej šálky a pozrela som sa na nástenné hodiny oproti nášmu stolu. "Mala by som ísť.. Kým sa dostanem ku Harrymu.."
"Chceš odvoz? Vonku dosť leje."
"Pokiaľ budeš taká dobrá."
"Sme predsa sestry, aj keď ja som tá múdrejšia."
"Vždy to tak bolo." Z miernym smiechom som si z chrbta stoličky zobrala vetrovku a prehodila som ju cez seba, pričom som na stôl hodila akési drobné..

"Harry je už pri lietadle. Skvelé, že si sa vôbec rozhodla prísť." Podráždene na mňa vyštekol Paul a nasmeroval ma smerom ku chalanom.
"Vedel som, že prídeš.." Potichu mi zašeptal do ucha, keď som sa postavila pri neho a zo zrakom som prešla ku fanúšikom. "Je tu pomerne dosť novinárov."
"Och, takže to asi znamená aby som začala hrať.."
"Clar... Vieš, že nechcem aby to takto bolo."
"Sám si si to vybral.."
"Ľúbim ťa Clar.."
"Tie fanúšičky ťa nepočujú.."
"Hovorím to tebe, nie im.."
"Harry... prosím.. kašli na to.." Potichu som zašeptala a rukou som si prešla po vlasoch.
"Raz budeš opäť moja." S úsmevom, ktorý odhaľoval jeho rozkošné jamky sa na mňa pozrel.
"Obaja dobre vieme, že sú to len reči aby si ma udržal blízko skupiny a nemusel si vysvetľovať pravý dôvod toho, čo sa medzi nami stalo."
"Lietadlo vám letí o pät minút. Bolo by dobre keby sa rozlúčite." Prerušila náš rozhovor Lou a slabo pohladila Harryho po pleci, zatiaľ čo sa na mňa súcitne pozrela.
"Ehm.. Takže teraz.. uhm.." Koktavo som prehovorila, pričom som sledovala špičky mojich tenisiek, ktoré sa slabo dotýkali Harryho nôh.
"Tak sa teda vidíme po novom roku." S neustálym úsmevom ma pevne objal a slabo pobozkal na pery.
"Maybe.." S vážnym pohľadom som sa na neho posledný krát pozrela, pred tým než nastúpil do lietadla a stratil sa mi z dohľadu...

"Poprosím dvakrát tamten zeleninový a dva krát ten ovocný šalát."
"Skvelý výber, ešte niečo?"
"Tak teda ešte tie dve vody tam hore." S úsmevom som ukázala mladej dievčine, ktorá obsluhovala ľudí.
"Bude to 3,19.." Milým hlasom mi oznámila a čosi si zapísala do žltého diára.
"Páči a ďakujem!" Úprimne som jej odpovedala a do ruky som jej podala požadované peniaze. S vstúpením do opäť chladného, večerného a poriadne upršaného Londýna som potichu prechádzala po uliciach až pokiaľ som opäť nezastala pred Kiminim domom. Zvláštny pocit volať ho Kimin dom keď minimálne dva roky som sa oň starala úplne sama..
"Som doma!" Hlasom som zakričala keď som za sebou zabuchla dvere a na kuchynskú linku som vyložila jedlo. "Ale ty si už pravdepodobne vo svojom svete." Zo smiechom som si zamumlala keď som videla Kim ako si už spokojne odfukovala na druhej strane gauča. "Nechceš prejsť do izby?" Milo som jej zašeptala a slabo som s ňou potriasla čo spôsobilo jej nesúhlasne vydýchnutie.
"Clar, mňa to skutočne mrzí ale myslela som si, že to platí až pre zajtrajšok a tak som sa pustila do opravovania známok.." Rozospato mi vysvetľovala, no aj cez to držala oči pevne zatvorené.
"Malo to byť až zajtra, proste som ťa nechcela prekvapiť. A nemusíš mi to opisovať, poznám to. Bež do izby, tu sa nevyspíš." S držaním sa svojho názoru, som ju slabo pohladila po líci a nechala ju, nech sa sama premiestni do svojej izby. S hodením sa na gauč spolu so šalátom som zvýšila hlasitosť na akomsi filme a pozorne som sa začítala do tituliek, ktoré sa mi hmýrili pred očami a odvádzali ma preč z reality..

Okey, časť je trochu skôr než zvyčajne a je nudnejšia pretože som absolútne nevedela ako to napísať. :D
Ale ďalšie časti budú už viac "extra". Teda dúfam. Poviem vám jednú vec, v tejto časti sa nachádza veta, ktorá na istý čas spraví dej ďalších častí. Uhádnete, ktorá to je? Poviem vám len toľko, že to nie sú vety s Harrym! :) 

6 komentárov:

  1. Nepáči sa mi to s tým Haroldom :/ Tak ma to mrzí, on a Clar sú spolu čarovní, takto by to nemalo byť :p Ale verím, že Harry sa pousiluje a získa si ju späť ;)
    ExtraordinHarry :) ♥
    Love love love Xxx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Uvidíš, ďalšie časti v sebe nesú ešte veľa prekvapení! :)
      ďakujem! :)

      Odstrániť
  2. Síce neviem, ktorá je to veta ale z tohoto som nemohla:
    "Ľúbim ťa Clar.."
    "Tie fanúšičky ťa nepočujú.."
    Nemôžem si pomôcť, ale väčšina z Vás určite po prečítania cítila zlý pocit. Nebudem nič vravieť cítila som ho aj ja, no pripomenulo mi to moje odkury pri písaní :D Veď ty vieš Elise. To naše volanie cez skype, keď sme si čítali tie romantické vyznania lásky a ja som vždy zabodovala s tým, že som tam dala slovo debil alebo čosi podobné. Ale musela som sa nad tým pousmiať, veď ty vieš :D Unicorns attack :D Inač je to strašne dokonalé a neviem sa dočkať ďalšej časti :3 A nemaj strachy bolo to úžasné a nie nudné ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bitch, Unicorns is everywhere! ;DD pamätám zlato! :D Ďakujem! ;**

      Odstrániť
  3. Som trošku zmotaná asi :D Ale tak ty musíš vždy všetko zmotať a v tom je to kúzlo :3
    A proste to tu celé ľúbim :)

    OdpovedaťOdstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...