piatok 14. júna 2013

Listen To Your Heart ;* dvadsiata ôsma časť.

Pretože moje hádky s učiteľmi stoja za to! :DDD
"Takže z geografie 4 a s informatiky 2.." "Toto nie pán učiteľ! na niečom sme sa dohodli!" "dva týždne mi nosíš tú prezentáciu! kedy ju chceš prezentovať?!" "Pán učiteľ, ale ja.. mám na tričku daj mi.. domyslite si 1?!" "Daj mi žiacku!" (debil dal mi tam 3!) "a to akože začo?! však som nič nerobila.." "nič si nerobila? čo to tu zas meleš! tam sa uč!" "Ja to poviem Niallovi!" "čo zas chceš komu hovoriť?!" :D keby vidíte ten jeho pohľad a ako treskol o stôl :DD ja totálny výbuch na celú triedu! :DDDD ja som tam zomierala! :D vkuse som mu kecala svoje! :D Jáááj idiot :DDDD
Počúvajte! :)

Posledné dni sa zhrnuli strašne rýchlo, Danielle sa vrátila domou spolu s malou siláčkou ktorá medzi časom dostala meno Susanne. Chalani od Paula dostali nečakané turné takže naše vianoce prebehli len pri nezmyselnej reči ktorou sme sa prihovárali malej Susanne. Môj vzťah s Liamom je stále o tom istom, o tajnej láske ktorú si na verejnosti prejavujeme smutnými pohľadmi alebo zvodnými úsmevmi. V súkromí je ale všetko inak. Milujeme sa a tolerujeme všetko ohľadom nášho vzťahu a pri ostatných sme ten najzamilovanejší pár no o samote je všetko inak. Lásku ktorú sme si inokedy prejavovali osamote zatvorený v izbe alebo v tmavej chodbe sme vystriedali za neustále hádky a výčitky. Pri Liamovom pohľade na malú Susanne ma ovládne niečo neopísateľné, bolestivé a zničujúce. A inak to určite nebude ani dnes. Jeden s ďalších sviatkov ktorý spočíva len s alkoholu, pretvárok, konečnej zábavy ktorá sa aj tak zvrtne sa truc a neskutočnú hádku. Inými slovami Silvester.
"Si v poriadku? chlapci prídu o hodinu, mali by sme už vyraziť." vyrušil ma s môjho premýšľania Sophin hlas.
"Oh, jasné ja len som sa zamyslela. Dáš mi chvíľku? Dám sa do poriadku a prídem za vami."
"No tak hovor! čo sa stalo? vždy keď spomeniem chlapcov si zvláštna, tvoja nálada klesne na minimum a s trucom sa zavrieš v izbe. Ide o Liama? nevyhovuje ti ten váš tajný vzťah?"
"O to nejde Sophie. Všetko je v poriadku ver mi." S falošným úsmevom som otvorila skriňu s ktorej som vybrala slabo ružové rifle a tričko s postavičkami. S rýchlou úpravou môjho vzhľadu som zbehla dole po schodoch kde už čakali baby spolu s kočíkom.

"3,2,1..." začalo odpočítavať celé námestie a moje telo zrazu oblial zvláštny pocit. "šťastný nový rok!" zvrieskli všetci nahlas čo spôsobilo moju chvíľkovú strachu sluchu. Nad úsmevmi ktoré mali všetci na perách ma pohltil pocit nervozity.
"Ja už asi pôjdem.." hlasno som zakričala Liamovi kvôli hluku ktorý sa šíril celým Londýnom a očami som si vyhladla voľnú cestičku na ulicu.
"Stalo sa niečo?"
"Nie len.. som unavená."
"Pôjdem s tebou?"
"Nie Liam, zabav sa.." odpovedala som mu už tichšie a pomalým krokom som sa vybrala pomedzi všetkých ľudí na už kľudnejšiu ulicu. S ignorovaním Liamovho kričania môjho mena som nastúpila do auta a namierila si to priamo "domou". Zo slzami v očiach som zaparkovala pred domom a zadívala som sa do zrkadla. Už som to nie je ja. To dievča v odraze je len človek ktorý sa zdá byť tak nezlomný a šťastný. Lenže vnútri môjho tela vládne neskutočná bolesť a pocity ktoré by som najradšej všetkých vykričala priamo do očí. Zo zotretím kúsku špirály ktorá sa objavila na mojom líci kvôli drobnej cestičke sĺz som vystúpila s auta a vošla som do domu v ktorom vládlo tak neskutočné ticho, pokoj a ukľudnujúce teplo.
"Si normálna? Len tak mi povieš že ideš domou a potom sa niekam vytratíš a keď na teba kričím len ma hlúpo ignoruješ?!" ozval sa za mnou Liamou naštvaný hlas spojený s miernym kúskom alkoholu.
"Asi som ťa nepočula.."
"Asi?! vieš čo znamená asi? asi znamená to že spolu chodíme, to že sa ľúbime a asi znamená to že budeme mať vôbec deti!" Opäť na mňa zakričal a do mojich očí sa dostali tisícky sĺz. "Ja.. prepáč Natasha! vieš že som to tak nemyslel ja len.."
"Ty len čo?! asi ma ľúbiš?! asi chceš byť so mnou? Načo?! deti mať nebudeme, peniaze máš a na sex si môžeš zavolať kohokoľvek s ulice. Načo som ti?! na to aby som bola tá najhoršia? aby sa mi vyhrážali dennodenne na ulici? na to aby mi na internete chodili primitívne správy alebo na to aby som pri tebe mala konečne pocit že niekto som?!"
"Čo odo mňa chceš? aby som sa nepozrel za žiadnou ženou ktorá s na mňa usmeje alebo ma zvádza pohľadom?! aby som nemyslel na to že niekde nájdem ženu ktorá mi dá deti alebo na to že sa mám na všetko vykašlať len kvôli tomu aby si mala konečne úsmev?!"
"Vypadni Liam! Zober si ten tvoj skurvený prstienok a daj mi pokoj! si len obyčajný chudák ktorý si svoje sebavedomie zdvíha na dievčatách ktoré keď o všetko prídu len úboho odkopneš!"
"Natasha! vieš že milujem len teba."
"zrazu?! kvôli čomu?! uvedomil si si že žiadne dievča ktoré by tolerovalo tvoje nálady neexistuje?! daj mi pokoj, nenávidím ťa! rozumieš?! nenávidím!"
"Gemma sa mýlila keď hovorila že si ako Harry, Harry ma aspoň rozum ty si len obyčajné decko.."
"zabúdaj že na toto decko sa ešte niekedy pozrieš.." S tichým hlasom som šepla a zo slzami ktoré sa mi spúšťali po tvári som zabuchla dvere. S hlasitými vzlykmi som opäť nastúpila do auta a s ignorovaním červeného svetielka ktoré mi šialene blikalo na aute som s nohou na plyne stále zrýchľovala. Zasnežená a hlavne extrémne šmykľavá cesta moju nezmyselnú ale ukľudnujúcú jazdu príšerne komplikovala. Biele svetlo z prichádzajúceho nákladného auta ktoré sa nedopatrením dostalo do proti smeru a zvuk trúbenia ma prinútil zavrieť oči a otočiť hlavu plnú strachu na pravú stranu spolu s rukami na tvári...

Tutú časť...MILUJEM! :D Dôvod? opäť som to ja! :D bez sladkých vecičiek a trochu vzrušenia spojeného s deprimujúcou náladou? ;D Komentár prosím! :D časť pridám podľa komentárov lebo nejako prestávate komentovať, kedysi Deni, Mia, Katka, Narry, Julíí, Chiara, a anonymi a teraz? ledva dáte 2 :/ prestáva vás to baviť? píšem už dlho a je to dosť možné... mám prestať? 


6 komentárov:

  1. are you fucking kiddig me?! :O toto je brutálna časť! presne takéto milujem! adrenalín, hádky, potom nastane sladké udobrovanie, všetko, čo má byť... bombové!!! ♥♥♥♥ ďalšiu čo najskôr! :3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. kricat po tebe nebudem pretozee ...taketo casti mam tiez rada :3 napiinave co bude dalej :) brutalne ! :) Chiara

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Juuuj fajne uz sa tessim na dalsiu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krasna cast urcite nekonci .... mne by tvojepribehy chybaly ....aj ked nekomentujem kazdu jednu cast stale to citam :D :D a neviem sa dockat dalsiej casti :D Mia

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som počul, aby svedectvo o tom, ako som sa dostal späť môj manžel, vzali sme na viac ako 9 rokov a dostali dve deti. to išlo dobre s nami a my sme vždy radi. až jedného dňa môj manžel začal správať spôsobom, nemohol som pochopiť, som bol veľmi zmätený, ako ma a deti zaobchádzať. neskoršia ten mesiac neprišiel domov a zavolal mi, že chce rozvod, som sa ho spýtal, čo som urobil zle, že si zaslúži to od neho všetko, čo sa hovorí, je to, že sa chceš rozviesť, že ma nenávidí a nemajú Chcem, aby ma znovu vidieť v jeho živote, bol som naštvaný a frustrovaní tiež neviem, čo mám robiť, bol som chorý dlhšie ako 2 týždne, pretože rozvodu. Milujem ho tak moc, že ​​je pre mňa všetko, bez toho aby mu môj život je neúplný. Povedal som moja sestra a ona mi povedala kontaktovať kúzlo koliesko, nikdy som veriť v tom všetkom kúzlenia o veci. Ja chcem len vyskúšať, či niečo príde z toho. Spojil som sa s Dr okojie na návrat svojho manžela ma, povedali mi, že môj manžel bola prijatá iná žena, že jej kúzlo na neho, že je dôvod, prečo si ma nenávidia, a tiež nám chcete rozvodu. potom mi povedali, že majú kúzlo na neho, že bude mu vráti ku mne a deťom, ktoré vhodili kúzlo a po 1 týždni môj manžel mi zavolal a povedal mi, že som mu odpustiť, začal sa ospravedlňovať na telefóne a povedal, že stále ešte žije mi, že nevedel, čo sa s ním stane, že ma opustil. je to kúzlo, že Dr okojie kasta sa na neho, že mu urobiť comeback sa mi dnes, ja a moja rodina sú teraz šťastní opäť dnes. ďakujem Dr okojie za to, čo ste pre mňa urobil by som sa dnes, pokiaľ nebolo nič pre veľké čaro. Chcem ti moji priatelia, ktorí prechádzajú všetky týmto druhom lásky problém, ako sa dostať späť svoje manžela, manželku, alebo ex priateľa a priateľky kontaktovať drokojiehealinghome@gmail.com. a uvidíte, že váš problém bude vyriešený bez zbytočného odkladu. Špecializuje sa na riešenie ďalších problémov, vrátane nasledujúcich:
    (1) Ak chcete, aby vaša ex späť.
    (2) ak budete mať vždy zlé sny.
    (3) Ak chcete byť podporované vo vašej kancelárii.
    (4) Chceš ženy / muži bežať po vás.
    (5) Ak budete chcieť dieťa.
    (6) Ak budete potrebovať finančnú pomoc.
    (7) Ak chcete, liek na HIV AIDS
    kontaktujte ho teraz pre okamžité riešenie vášho
    problémy na Drokojiehealinghome@gmail.com
    Ďakujem

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nikdy neprestane udivovať každého, kto hľadá jeho pomoc. Je nepochybne najlepší so svojimi magickými silami. Ďakujem vám veľmi pekne za to, že ste sa vrátili po 5 mesiacoch rozchodu so svojou bývalou priateľkou. WhatsApp Lord Zakuza na +1 740-573-9483 za to, že je veľkým a mocným kúzelníkom, ktorému dôverujem. Aj v tejto nedávnej pandemickej kríze na celom svete sa pánovi Zakuzovi podarilo priviesť späť moju bývalú priateľku do 48 hodín so silnou mágiou po zaplatení predbežného poplatku vo výške 370 EUR, aby získal potrebné veci na to, aby svoju prácu vykonal a potom, čo on skončila, moja bývalá priateľka sa ku mne vrátila do 48 hodín a dnes sme jednoducho sami najlepšími. S Lordom Zakuzom môžete komunikovať prostredníctvom linky WhatsApp na čísle +1 740-573-9483, aby ste dostali akúkoľvek pomoc vo vašich vzťahoch / manželstvách.

    OdpovedaťOdstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...