nedeľa 16. júna 2013

Listen To Your Heart ;* tridsiata časť.


MILUJEM HO! ;33 On je tak dokonalý, úžastný a nádherný Írsky chlap! ;33 Samozrejme že aj Harry je perfektný! ;33 




Ten pocit keď si pustíte toto video Uch! :3 a zrazu dostanete tak dokonalú, sviežu a hlavne peckovú náladu že vymažete celú smutnú časť a idete písať od znova! ;D A ten pocit keď dievča ktoré pred pár dňami hovorilo že 1D sú teplý ich teraz miluje! ;DD Aww! :D

Liam.
"Chalani!" Prekvapene a s nadšením som zvrieskol keď som otvoril dvere kde stáli tí najväčší idioti pod slnkom.
"Myslel si si že ti len tak prejde to že odídeš a ani sa s nami nerozlúčiš?"
"Myslel som si že.."
"že ťa nemáme radi? Niall nám všetko povedal, to nemôžeš myslieť vážne Liam. Si jeden s nás, navždy ťa budeme mať radi, nech sa deje čokoľvek."
"ďakujem Harry.."
"Viem že robím asi totálnu kravinu pretože už na začiatku, ako sme sa dali dokopy ako skupina sme si určili pravidlo že v žiadnom prípade nebudeme chodiť s nikým kto je niekomu s nás rodina ale.. Odišiel si zo skupiny kvôli Natashe, určite ťa miluje a nedopustím aby ste sa takto trápili a ty aby si odišiel zo skupiny."
"Má iného, nemá to význam Harry."
"Všetko ma význam! padaj sa dať do kopy, baby by mali byť už u Natashi."
"Pripraviť na čo?"
"Veľmi dobre vieš na čo!" Zo smiechom ma objal Louis s čoho sa mi na tvári vyčaroval mierny úsmev a hlavne poriadne nechápaví pohľad...

Natasha.
"Pane bože baby! čo tu robíte?"
"Neozvala si sa nám! museli sme ťa predsa vidieť. Páni, vyzeraš nádherne."
"v rozťahanom tričku a strapatých vlasoch vyzerám určite neodolateľne!" zo smiechom som otvorila dvere viac aby mohli vojsť dnu a stále zo širokým úsmevom na perách som ich odviedla do obývačky kde čakala Gemma.
"Bude ti vadiť pokiaľ ti ju na chvíľku ukradneme?"
"Myslím že nie."
"Tak fajn, padaj do svojej izby! máme pre teba prekvapenie."
"Dievčatá, viete že vás mám neskutočne rada ale vaše prekvapenia skončia vždy buď tragicky pre mňa alebo tragický pre vás!" s vážnym pohľadom som sa na ne pozrela a s protestným gestom som sa posadila na studenú dlážku.
"Padaj hore!" zo smiechom ma vyšvihla na nohy Perrie a spolu s babami na odtiahli do izby ktorá vyzerala... príšerne. S nevinným pohľadom som sa posadila na točiacu stoličku a nechápavo som sa zadívala na baby ktoré viedli neskutočne zaujímavú debatu o mne.
"Viete o tom že som tu? že tu sedím a všetko počujem?"
"Prepáč zlatko! Mi len, máme jeden návrh. Keďže tvrdíš že vyzeráš príšerne mi ti trochu pomôžeme."
"ďakujem!" S naštvaným pohľadom ktorý sa aj tak o pár sekúnd zmenil na úsmev som sa na ne pozrela a otočila som sa ku veľkému zrkadlu ktoré moju izbu neskutočne doplňovalo.
"Za to zrkadlo by ťa Zayn určite miloval."
"Zayn.. ako sa vlastne má? dlho som ho nevidela."
"Myslím že ani ostatných chalanov si dlho nevidela. Majú sa v pohode, ale chýbaš im."
"Natasha?"
"Nevrátim sa ku nemu Bella..."
"Miluje ťa, odišiel zo skupiny, skončil zo spievaním a stal sa obyčajným chalanom len kvôli tomu aby prestal byť spomínaný v televízií, rádiu či na internete aby ti neubližoval.."
"To je od neho milé ale už som zabudla, mám nový život zo Sccotom."
"S chalanom o ktorom nič nevieš? S ktorým si raz za čas a aj to len kvôli tomu aby si si na kom mala vybiť zlosť. Priznaj si to, prečo si si vybrala Sccota? chalana ktorý je síce milý, pekný ale podobný Liamovi?"
"Nie sú si podobný.."
"Natasha?!"
"Dobre! nemôžem za to!" zo smiechom som si prečesala čerstvo upravené vlasy od Perrie s čoho som si vyslúžila vražedný pohľad. Zo skrine ktorá bola poslednú dobu otvorená len s dôvodu čistého pyžama som si vybrala červené šaty a baleríny.
"Nerozumiem načo mi to bude, ideme len do klubu nie?"
"Zlatko, ale do klubu v pyžame ísť nemôžeš."
"Vtipné!" S úsmevom som si na pery naniesla čerešňový lesk a do ruky som si zobrala malú kabelku ktorá neskutočne ladila k červeným šatom.

"Myslela som si že klub sa nenachádza medzi stromami!" nervózne som šepla a zastavila som sa s rukami v bok ktoré mali naznačovať protestné gesto.
"Ver nám miláčik, to je len malé prekvapenie."
"Pokiaľ to prekvapenie bude mať v rukách ruže tak si píšte že vám ich s radosťou hodím do hrobu!" Zo širokým úsmevom som sa konečne pohla dopredu a pri pohľade na chalanov ktorý sa s nadšenými pohľadmi ako malý chlapci a Liama medzi nimi mi všetko doplo.
"Na toto nie som pripravená...." S malými slzami v očiach som sa prudko otočila a s rukou vo vlasoch som sa rozbehla späť na cestu.
"Natasha, prosím počkaj!"
"Och, ahá takže slávny Liam Payne si pamätá meno nejakého naivného decka?! Gratulujem ale nemám záujem počkať ťa.."
"Nie si naivné decko, bol som blbý že som to povedal! Bol som hlavne neskutočne naštvaný sám na seba a..."
"a všetko si si musel vybiť na mne? K čomu ti to bolo dobre Liam?" Už s kľudnejším hlasom som sa ku nemu otočila a zastavila som sa.
"nerozmýšľal som.."
"Kedy si ty rozmýšľal?"
"Pri tebe? Nikdy, nedá sa to. Si príliš skvelá na to aby som dokázal rozmýšľať."
"To je síce milé ale.. už niekoho mám. Mám nový život a.. mal by si si nájsť niekoho iného."
"Odišiel som zo skupiny len kvôli tomu aby náš vzťah už nikdy nič nepokazilo. Odišiel som som chalanov ktorých mám neskutočne rád len kvôli tomu aby si sa mala lepšie a nepočula si o mne. Je mi jedno ako dlho budem čakať na teba, ale viem že robím správnu vec. Mám tušenie že pravdepodobne ma pošleš vééľmi ďaleko a budeš ma nenávidieť ale..."
"Čo to robíš Liam? Postav sa pre boha!" Zo smiechom som sa na neho pozrela a neveriacky som pokrútila hlavou.
"Pýtal som sa ťa to medzi fanúšičkami keď som s tebou chodil a je mi totálne jedno že ma budeš pokladať za blázna keď ťa o to žiadam medzi stromami a keď medzi nami nie je žiaden vzťah ale.. Natasha? Vezmeš si ma?"
"Taká ponuka sa neodmieta!" zakričal mi z druhej strany Harry spolu zo Sophie s čoho som dostala neuveriteľný záchvat smiechu.
"Takže tebe je to vtipné?" s vážnym pohľadom sa na mňa pozrel Liam s čoho sa mi na tvári zjavil pomerne zvláštny pohľad zo zadržaného smiechu.
"Prosím ťa, absolútne mi to nie je vtipné!"
"Si neskutočne rozkošná. A vieš kedy si ešte viac? Keď sa smeješ." S vážnym pohľadom sa na mňa zadíval a pri pohľade na jeho ruky ktoré sa nebezpečne blížili s môjmu bruchu som mala neskutočnú chuť zabiť všetkých idiotov ktorý sa namiesto pomoci šialene smiali na mojom bezmocnom hľadaní vzduchu.
"P..Prestaň!" zo smiechom som ho odsotila a konečne som sa nadýchla. S nevinným pohľadom som sa postavila s chladnej zemi ktorá ešte pred pár mesiacmi bola celá pod snehom a podišla som ku Liamovi ktorý sa očividne výborne zabával na mojom pokazenom výzore.
"Nesmej sa lebo si ťa nevezmem!"
"Takže keď sa nebudem smiať tak si ma vezmeš?"
"Idiot, jasne že si ťa vezmem!"
"Oooh! Bože Natasha! Milujem ťa! Tak neskutočne."
"Tiež ťa ľúbim Liam." s úsmevom som mu jemne postrapatila vlasy a konečne som ho pobozkala, z čoho sa za nami ozval potlesk ktorý mi na perách opäť vyčaril obrovský úsmev..
"Myslím že toto je pre teba."
"Liam.."
"čo, nie sú to kvety! Ale myslím že keď po babách hodíš toto tiež im to ublíži." zo smiechom mi do ruky vložil malú krabičku v ktorej žiaril malý, nádherný, strieborný prsteň.. 

Dúfam že som nič nepokazila! :) 30. časť si určite zaslúži prekvapenie :) 

2 komentáre:

  1. čože? :O super! dokonalé, úžasné, krásne, sladké! ♥♥♥♥ milujem ťa! xxxxx

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ten Niall je vzdy tak nunavy :3 ako aj ostatny chalani samozrejme :D
    a ta cast opät dokonala! :3 :) Chiara

    OdpovedaťOdstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...