štvrtok 20. júna 2013

Memories♥ (1.časť)

Už dve hodiny sa rozhodujem či sem túto časť vôbec pridať, príde mi obyčajná a všedná. Ale keďže som vám ten príbeh sľúbila tak znova budem celá vynervovaná čakať či sa vám to páči! :DD Ľúbim vás, prosím komentár, videla som koľké to budete čítať! :D Mňa neodrbete! :D


„3,2,1... Šťastný nový rok!“ Zvrieskol takmer celý Londýn naraz a nad našimi hlavami sa začal rozprestierať kúzelný ohňostroj. Po takmer pol hodinovom nemom dívaní sa na oblohu a následnom niekoľko minútovom potlesku som si k ústam opäť priložila fľašku šampanského, a s miernym kúskom alkoholu ktorý rozohrieva krv v mojom tele som sa otočila k Louisovi ktorý spolu s chalanmi pravdepodobne ešte spracovával pohľad na niekoľko pekných dievčat prechádzajúcich okolo.
„Louis? Nečum tak! Si príliš nápadný!“ Zo smiechom som mu zvrieskla do ucha čo ho prinútilo otočiť hlavu na moju stranu a zadívať sa mi do očí.
„Dnes si neskutočne sexy!“ Stále som pokračovala v mojom monológu a s vážnym pohľadom, sprevádzaný s jemným pohybom mojej hlavy do súhlasu som položila moju ruku na jeho rameno, a neustále som ho hypnotizovala pohľadom. S rýchlim myknutím mojej hlavy ku nemu, som si moje pery jemne obtrela o tie jeho a slabo som ho pobozkala. Prekvapený pohľad v jeho tvári ktorý neustále smeroval na mňa ma donútil pretočiť očami.
„Búú! Preber sa, začína party!“ S pripitým hlasom som zvrieskla s celých pľúc a silno som ho potiahla za ruku čo spôsobilo náš tvrdý pád na zem. Zopár pohľadov ktoré na nás dopadli mi vyvolali neskutočný výbuch smiechu a smutný pohľad nad morkou škvrnou ktorá bola pod kúskami rozbitej fľaše.
„Vidím že na dnes máš dosť.“ Z úsmevom na perách, ktorý ho robil tak neskutočne sexy, nechápavo pokrútil hlavou a načiahol ku mne ruku.
„Nie! Louíííís, vieš čo si mi sľúbil!“ Naštvane som zatiahla keď som sa po zopár dosť nešikovných pokusoch konečne vyšvihla na nohy a oprášila si čierne nohavice, ktoré v tomto prípade boli celé zašpinené.
„Viem čo som ti sľúbil Vaness, ale to som ešte netušil že sa rozbiješ už doma.“
„Tak to máš blbé, veď ma predsa poznáš.“
„Poznám, ale niekedy ma vieš skutočne prekvapiť.“
„Ako napríklad?“
„Ako napríklad teraz, no bež lebo chalani sa nedočkajú.“
„Do klubu?“
„Tebe nestačilo?“ Zo smiechom sa ku mne otočil a silno ma objal kvôli rovnováhe ktorú som túto chvíľu skutočne nedokázala udržať na norme.
„U nás sa nedá tancovať! Chalani sa tam vkuse pridávajú.“ S vážnym pohľadom som odula spodnú peru a protestne som zastala.
„Fajn, ale keď poviem dosť padáš domou jasné? Nepotrebujem zas odkazovať tvojej mame že sa jej ozveš večer lebo práve grcáš alebo skúmaš obal mrazeného hrachu.“ Nad touto spomienkou sa mi na tvári vyčaril úsmev, bolo to vážne zábavne keď som  skúmala obal od zeleniny a omylom som sa vygrcala na Louisove obľúbené posteľné prádlo, kvôli mojej lenivosti prejsť o izbu ďalej. Ten deň bol skutočne divoký, hlavne keď ku nám napochodovala mama práve v najlepšej zábave s chalanmi.
„Tak ideš?“ Zo smiechom mi pred tvárou zamával Louis a opäť ma potiahol do svojho náručia.

„No tak, Louííí!“ Zo smutným pohľadom som zastavila pred Louisom ktorý sa opieral o stenu a popíjal nejaký drink namiesto tancovania a zabávania sa.
„Skutočne toto neviem.“
„Louis, nezabúdaj na to že som tvoja najlepšia kamarátka. Ja viem o všetkých tvojich stránkach, takže okamžite padaj na ten parket a predveď sa zlatko!“ S úsmevom som vystriedala jeho úlohu a skĺzla som dole po stene a s neskutočnými výbuchmi smiechu som sledovala tých piatich idiotov ktorý sa na modernú hudbu snažili tancovať romantické tance.
„Drink?“ Ozval sa pri mne hlas nejakého mladého chalana, približne v mojom veku. Široký úsmev ktorý sa objavil na jeho tvári vyzeral neskutočne sexy a hlboké hnedé oči ktoré ma hypnotizovali pohľadom mi niečím prišli tak tajomné.
„Uhmm.. platíš?“
„Ten kto by nezaplatil tak krásnej žene drink by bol blbec.“ Stále s úsmevom na mňa žmurkol a nastrčil ku mne ruku na pomoc vo vyšvihnutí sa. 
„Dva krát vodku!“ zakričal jednému s barmanov a jeho pohľad opäť nasmeroval ku mne.  „Si tu sama?“
„Ni.. vlastne hej..“ Zamumlala som po tichu pri pohľade na Louisa ktorý sa zamilovane pozeral na El ktorá sa objavila v miestnosti.
„Smiem vedieť ako sa voláš?“
„Len pokiaľ mi povieš tvoje meno ty.“
„Tom.“
„Vanessa.“ S úsmevom na perách som zahlásila a otočila som sa ku barmanovi ktorý pred nás položil dva poháre s vodkou.
„Máš nádherné meno.“
„A ty nádherný vkus pre výber alkoholu.“ Zo smiechom som prehovorila a vyliala som do seba celý obsah alkoholu ktorý sa nachádzal v kockovanom, sklenenom pohári.
„Čo keby sme šli ku mne?“ S drzým úsmevom sa ku mne opäť otočil a jeho ruku presunul na moje koleno s ktorým som sa o neho nedopatrením dotýkala.
„To by...“
„Nešlo! Ona je to so mnou.“ Ozval sa za mnou prísni hlas  Louisa s čoho mi telom prebehlo neskutočné množstvo adrenalínu.
„Myslím že Vanessa povedala dosť jasno že je tu sama.“
„Pokiaľ si si nevšimol Vanessa už spoločnosť má.“ Z naštvaným hlasom a nechtami ktoré mal silno stiahnuté do päste ma opäť vyšvihol na nohy a nasmeroval ma k východu.
„O čo ti sakra ide?! Viem sa o seba postarať aj sama!“
„Si opitá Vaness..“
„Ale stále viem čo robím!“
„Ten chlapec nie je pre teba..“
„Myslím že je moja vec a moje rozhodnutie ktorý chlapec bude pre mňa ten pravý!“ Zo zaťatými zubami som stlačila kľučku od dverí auta a nastúpila som na sedadlo spolujazdca. Po dvadsať minútovej ceste ktorá spočívala s hromového ticha a len občasných hlasných výdychov Louisa sme zastavili pred obrovským domom v ktorom už pravdepodobne boli všetci, spolu s El...
Tom :)
Vanessa :)

Louis a dajme tomu že Vaness :)

2 komentáre:

  1. oh.... som zvedavá, ako sa to bude ďalej vyvíjať, ale pri tebe si človek môže byť istý najneočakávanejšími zápletkami ;) úžas ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ňuňu :3 zlatko nejde mi fb :DDDDDDDD ale takto, toto je dokonalé ako vždy! :OO

    OdpovedaťOdstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...