štvrtok 12. septembra 2013

I wanna be everything you need. ♥ 10.

                            
Len v skratke, ďakujem že vás sem toľko chodí, že to toľký čítate no bola by som nesmierne rada keby aj komentujete! :) xx

Mimochodom, ako je v škole? ;D Ja mám tak povediac len začiatok roka a problémov ako keby končím! ;D ale čo som mohla čakať keď si na mňa všetky učiteľky zasadli kvôli minuloročnému problému ._.

Harryho pohľad.
Rukami som silno zvieral volant auta zatiaľ čo nohou som neustále zväčšoval silu na pedál zobrazujúci rýchlosť. Studené kvapky dážďa ktoré sa spúšťali dole po okne ma mierne upokojovali, no pri spomienke na toho idiota ktorý ublížil Clar sa môj tlak neskutočne zvyšoval. Silný dážď ktorý celý deň sprevádza Londýnske počasie osvetľovali len svetla môjho auta kvôli tme ktorá pohltila behom pár minút celé mesto. S vypnutím motora a vybratím kľúčov zo zapaľovania, ktoré som následne uložil do vrecka mojich nohavíc som silno zabuchol dvere na aute a vykročil som do tmavej ulice v ktorej sa črtal Mattov dom, v ktorom sa vo veľkom svietilo. S hlasným za klopaním na dvere som nedočkavo prestúpil z nohy na nohu a ruku som skrčil v päsť. Pár sekúnd po mojom za klopaní sa spoza dverí ozývali kroky smerujúce ku mne. S vystretým môjho tela som spravil malý krok v pred  hneť po otvorení dverí som vkročil dnu, s chytením Matta za tričko a pritlačením o stenu.
"Malý skurvený idiot! Myslel si si že ti to prejde?! Si až taký úbožiak že musíš byť dievčatá?! Spravila ti snáď niečo?! Nie, len si vybrala lepšie pretože nie je malé decko aby sa riadila tvojimi príkazmi a rešpektovala tvoje tresty v podaní ďalšej bitky. Raz, počuješ?! Raz sa jej ešte dotkneš a skončíš v nemocnici rozumel si?!"
"Si len ďalšia namyslená hviezda za ktorou letí práve kvôli prachom, myslíš že by s tebou bola keby nie je na mizine? Phá.. tá na takých dobre vyzerajúcich, slušných a stereotypných chalanov nie je."
S pritlačením mojich dlaní okolo jeho krku a pridržaním nohou jeho tela som sa s nenávistným pohľadom priblížil ku jeho tvári a tichým šepotom som pokračoval v stupidnej konverzácií ktorá ma každou minútou vytáčala do väčšej nepríčetnosti. "Radšej budem namyslená hviezda ktorá bude mať každodenný stereotyp a budem dobre vyzerať než by taký hajzel ako ty.  A mimochodom, nezabúdaj na to, že vedľa najviac sexy ženy na svete sa budem prebúdzať ja, a nie ty." S ironickým úsmevom na perách som mierne odstúpil do zadu päsťou som ho silno buchol do brucha, čo spôsobilo jeho pohotový pád na zem. S miernym pokrčením nôh, na úroveň jeho očí som sa na neho nenávistne pozrel  a zo snahou postaviť sa, som nechápavo skončil na zemi s krvavou perou a kučerami prilepenými na čele.
"Bastard!" Hlasno som zvrieskol a z rýchlim vystretým môjho tela do pôvodnej pozície som ho drsne kopol do jeho pokrčeného tela, a z rukou priloženou na krvavej pere som zabuchol dvere od jeho domu..

"Pane bože Harry! Kde si bol?! Ja.. bála som sa o teba a.. ja.. pane bože.. čo sa ti stalo?!" S vystrašeným hlasom sa predo mnou objavila Clar, pred tým než som stihol zavrieť vchodové dvere.
"Nerieš to.. Choď do izby Clar.." Drsným tónom v hlase som prehovoril bez naviazania očného kontaktu a hodil som kľúče do malej nádoby za jej telom. Zo šuchtavým krokom som prešiel do obývačky a z vrchnej, sklenenej, poličky som vybral akýsi alkohol. S priložením sklenenej fľašky na pery sa mojím telom rozliala štipľavá bolesť a neskutočná úľava z odchádzajúcich nervov.
"Ahá, takže ty len tak odídeš preč, nič mi nepovieš a vrátiš sa domou z rozbitou hubou a prvé čo spravíš je že bez vysvetlenia sa načiahneš za fľaškou a budeš ma ignorovať?!"
"Do riti Clar! Niečo som ti snáď povedal! Vypadni do tej izby a nestaraj sa do toho!" S nahnevaným tónom v hlase som bezdôvodne zvrieskol a prudko som na zem hodil fľašku ktorú som do teraz zvieral v ruke. Tekutina sa následne rozliala po celej dlážke a sklenené sklíčka sa roztrieštili po celej obývačke. Vystrašený pohľad ktorý sa črtal na jej tvári spôsobil moje znepokojenie ktoré ovládlo celé moje telo a prinieslo mi vyčítavý pocit. Obrovská slza ktorá sa skotúľala po jej líci priamo na dlážku ma prinútila priblížiť sa k jej drobnému telu ktoré stálo oproti mne. Uhýbavý pohľad ktorý nasmerovala na črepiny skla prerušil jej tichý chrapľavý hlas.
"Večeru máš v chladničke.. Upracem to tu a nechám ti priestor.."
"Clar.. nechcel som na teba kričať.."
"To je v poriadku.."
"Nie nie je.. nechaj to tak.. ja to upracem."
"Fajn.. prídeš do spálne či zostaneš tu?!"
"Prídem za tebou.."
"Ako chceš.."
"Clar!"
"Čo?.."
"Prepáč mi to ako som na teba vyletel.. proste si moje dievča a ja som sa o teba bál.. nechcem aby ti niekto ubližoval a už vôbec nechcem aby si plakala kvôli tomu že som idiot..Ľúbim ťa, Clar, ja len.. bojím sa že o teba prídem.."
"Je to skutočne  v pohode zlato, chápem to a je to moja vina, keby na teba tak nenalieham všetko mohlo dopadnúť inak a..Mrzí ma to.."
"Nechcem aby si plakala, dobre?"
"Fajn.."
"Nepočul som."
"Nebudem!" S miernym úsmevom na perách sa na mňa konečne pozrela a slabo ma pobozkala na pery z ktorých mi ešte stále tiekla krv. S chytením jej krehkého tela do môjho náručia som ju bezpečne preniesol do spálne a položil som ju na postel. S víťazným úsmevom som ju prehodil na mňa a s pevným objatim som jej obdaroval jej telo tisíckami bozkov... 



2 komentáre:

  1. Koniec ♥ Za ten Ťa milujem ♥ A tá bitka, prišla som si na svoje :3 Fantastická časť xx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Len a len pre teba! ♥ Nie len ty, tiež som si ten opis poriadne užila! :) ďakujem!! ♥♥♥

      Odstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...