streda 18. septembra 2013

I wanna be everything you need. ♥ 11.


"Dúfam že nemáš na dnes žiadne veľké plány, rád by som ťa s niekym zoznámil." Potichu som šepol do prázdna izby a opatrne som sa pretočil na bok, aby som mal lepší výhľad do jej nádherných očí.
"Dúfam že to nie je nejaká tvoja bývala priateľka ktorá  by mi rada dala nejakú pikantnú radu, alebo nejaká fanúšičky ktorá by mi strelila po papuli."
"Také niečo by som v živote nedovolil. Keď si v noci zaspala volala mi mama, dozvedela sa o našom vzťahu od nejakých fanúšičiek ktoré nás videli takže by bola rada keby sme prišli. Dokonca aj Gemma by ťa rada spoznala."
"Myslíš že je to dobrý nápad? Ako, myslím to tak že chodíme spolu tri dni a... ani chalani o tom ešte nevedia.. Čo ak sa im nebudem páčiť?"
"Hlavne je že sa páčiš mne, nie?"
"To znie oveľa lepšie. Dáš si raňajky?"
"Možno neskôr, musím ísť ešte do mesta niečo vybaviť, zobrať si voľno od Paula a nakoniec nenápadne potvrdiť že s tebou skutočne chodím."
"Nebude to problém?"
"To ťa nemusí trápiť. Inak, bolo by dobre keby sa po raňajkách pobalíš na taký týždeň, trochu sa u nás zdržíme."
"Fajn, bež už lebo to nestihneš." S rozkošným úsmevom sa ku mne nahla a pobozkala ma. Bola skutočne nádherná s mojím tričkom, ktoré jej siahalo po kolená a zo strapatým vrkočom ktorý jej padal do tváre. S rýchlim oblečeným do čistých vecí som zo stolíka zobral kľúče a zo zanechaným krátkej pusy v Clarinich vlasoch som zapol motor na aute..

*Clar*
"Áno.. Neboj sa!... Zvládnem to tam, bude tam predsa Harry a podľa toho čo som počula je tam nádherne.. Ozvem sa... Neboj sa, je to len zoznámenie s jeho rodinou.. Viem že to bude väčší problém.. Prišiel Harry, večer sa ozvem.. Tiež ťa mám rada." S úsmevom na perách som zrušila hovor a mobil som si odložila vo vačku bundy.
"Kto to bol?" Z vážnym pohľadom sa na mňa spoza dverí pozrel Harry  a načiahol ruky za kufrom ktorý som zvierala v ruke.
"Nežiarli zlato, bola to len Kim. Ideme?"
"Musím, inak by si mi utiekla. Máš všetko?"
"Tebe? Nikdy! Mám, môžeme ísť."  úsmevom som sa mu postavila na topánky a načiahla som sa na úroveň jeho úst. Zo zanechaným dlhého bozku som sa opäť vrátila pevne na podlahu a vložila som svoju ruku do jeho dlani.
"Mama je veľmi milá žena a s Gemmou si budeš určite rozumieť. Rozprával som sa s Robinom, zobral si kvôli tebe voľno. Bude to fajn, uvidíš." Prehovoril Harry takmer po pol hodine jazdy ktorá sa niesla v úplnej tichosti. S neistým úsmevom som sa na neho pozrela a svoj zrak som opäť odvrátila do okna.
"Tak hovor.. Čo sa stalo?"
"Nič zlato.. Som len unavená."
"Skutočne?"
"Skutočne. Na tvoju rodinu sa fakt teším, podľa toho čo som počula sú milý a aj keby nie, milujem ťa takže pre teba všetko."
"Mama má pre teba malú službu."
"Mám sa báť?"
"Nie je to až tak strašné. O mesiac sú to Vianoce a moja mama býva v neskutočne nedočkavá takže už začala vypekať rôzne perníky. Myslel som že by si jej pomohla, určite by ste s tým zblížili a zabila by si sa."
"Že ty chceš niekam ísť bezo mňa!"
"Nechcem zlato, budem poslušne stáť vedľa teba a rozprávať ti do toho."
"To skutočne račej niekam bež." Zo smiechom som pohladila po ruke a hlasno som si zívla. S položeným hlavy o okno auta som privrela oči a nechala som svoju myseľ zavítať do ríše snov..

"Sme tu zlato." Ozval sa Harryho tichý šepot pri mojom uchu a vzápätí som pocítila jeho teplé pery na mojom líci. S rozospatým úsmevom som sa natiahla a opäť som zívla čo spôsobilo Harryho zlatý smiech.
S otvoreným dverí na aute som si prehodila nohy von, no stále som zostala sedieť na sedačke spolujazdca. S prekvapeným pohľadom som zo zrakom  prechádzala po obrovskom dome pred ktorým sme zaparkovali.
"Smiem moju princeznú vziať cez tento mokrý chodník na rukách?" S úsmevom sa mi prihovoril Harry zatiaľ čo jeho telo si kvoklo predo mňa a ruky si priložil na moje stehná. Zo skloneným hlavy kvôli červeni ktorá sa mi dostávala do líc som sa jemne usmiala. Harryho čelo ktoré sa vzápätí dotklo toho môjho ma prinútilo zdvihnúť zrak a zadívať sa do jeho očí.
"Kamkoľvek chceš." Potichu som mu šepla a pobozkala som ho na pery ktoré sa mu s formulovali do širokého úsmevu. Zo smiechom ktorý sa ozýval snáď celou ulicou som šialene kopala nohami zatiaľ čo Harryho ruky ma pevne držali v náručí. S dosť zvláštnym ťahaním čierneho kufra za nami som mu nechala pusu na líci a pred dverami ich domu som poslušne zoskočila na dláždené schody.
"Si nádherná." Potichu mu šepol pred tým než ma silno chytil za ruku a zabúchal na dvere ktoré po pár sekundách otvorila jeho mama.
"Konečne ste tu! Celý deň som sa vás nevedela dočkať. Bože zlato, ako si vyrástol.." Mumlala jeho mama do jeho náručia zatiaľ čo ju Harry silno držal a hladil po chrbte. S nefalšovaným úsmevom som ich pozorne sledovala, zatiaľ čo som v ruke zvierala vrchnú časť kufra. (P.S myslím tú vec s čím sa tlačí kufor.)
"Ty budeš asi Clar však? Harry mi o tebe veľa hovoril, očarila si ho! Ešte o žiadnom dievčati tak neskutočne nebásnil ako o tebe."
"To som rada. Neskutočne som sa na vás tešila, počula som na vás len samé chváli takže dúfam že si budeme rozumieť."
"Pokiaľ mi nebudeš vykať všetko pôjde v najlepšom poriadku, som Anne zlato."
"Clar." Zo smiechom som ju objala a vrátila som sa späť ku Harrymu ktorý ma chytil okolo pása.
"No nestojte tu tak! Poďte dnu už vás čaká Robin aj Gemma. Och a Clar, pokiaľ niečo potrebuješ tak hovor, rada ti to tu ukážem."
"V poriadku, ďakujem." S poslušným krokom som pomaly nasledovala Harryho telo ktoré predo mnou kráčalo.
"Ahoj, ty si pravdepodobne Clar, však?" Ozval sa za mnou dievčenský hlas čo spôsobilo moje otočenie.
"Uhmm. Ty si tuším Gemma."
"Správne, ako vidím braček nežartoval, skutočne vyzeráš neskutočne dobre!"
"Tak to ma teda teší." Zo smiechom som sa pozrela na Harryho ktorý sa opieral o stenu a o niečom sa rozprával s jeho mamou.
"Som Robin, Harryho nevlastný otec." Zo šarmantným úsmevom ku mne nastrčil ruku starší pán a pobozkal ma na obe líca. S drobným úsmevom kývla hlavou a opäť som za sebou potiahla kufor kvôli začínajúcej sa tréme...

(Neviem ako mám to časť ukončiť, preto skončím na túto pasáž. :)..)
"Takže ste sa zoznámili na tej párty?"
"Presne, pôvodne nebol vôbec môj typ. Ako rozumiete, slávny speváci, dobre vyzerajúci a také tie sladké typy. Na druhý deň proste ku mne prišiel s polievkou na moju chrípku, nejakými filmami a všetko sa to nejako zomlelo že som sa do neho postupne zamilovala."
"To je sladké. Som rada že nakoniec spolu chodíte. Harry tu veľa krát počas vášho romániku bol a pýtal si rady. No aj tak vždy odišiel s tým že on ťa dostane aby ťa mohol chrániť a všetkým ukázať že má to najkrajšie dievča. Ako vidím, jeho sny sa plnia takmer vždy. Ste skutočne spolu zlatý."
"Ďakujem Anne. Skutočne si to vážim že ste ma k sebe tak rýchlo priali. Pravdu povediac, fakt som sa tohto stretnutia bála."
"Nemala si sa čoho, zatiaľ sme žiadnej Harryho priateľke nič zlé nespravili. Podáš prosím pohár vody?" S miernym úsmevom sa na mňa pozrela a zamiešala Čínu ktorú sa snažila uvariť čo najlepšie. S rýchlim pootočením ku kuchynskému drezu som z vrchnej poličky vybrala pohár a pustila studenú vodu. S vybraním telefónu z vačku, ktorý mi šialene vibroval som otvorila novú SMS. S vystrašeným a neistým pohľadom som zo zrakom prechádzala po písmenkách na obrazovke. Sklenený pohár ktorý mi hneť po následnom vložení mobilu na pôvodne miesto spadol  na zem sa rozbil na drobné kúsky. S roztraseným telom som rýchlo zažmurkala kvôli prichádzajúcej tme a drsne som padla na rozbite črepiny skla..


Za chyby prosím prepáčte, nečítam po sebe pretože sa musím ísť naučiť a som neskutočne unavená, časť som písala narýchlo takže prosím.. Fakt prepáčte! :)

3 komentáre:

  1. čo sa stalo? :o chytro napíš ďalšiu!!! je to brut ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niečo sa určite stalo. :) Dlho nebola "Dráma" ;DD Ďakujem! ♥♥

      Odstrániť
  2. Denisa : Per-fect :-D ale co mali znamenat tie crepiny ? :-)

    OdpovedaťOdstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...