streda 1. januára 2014

I wanna be everything you need. ♥ 32.

Už nikdy neoslavujem takto Silvester! :DD Tak ale, keď sa darí, tak sa darí! :D Čo vy? Žijete? :D
Mimochodom, keď už je ten Nový rok, mal by sa začať dobrými skutkami. :) Preto by som bola rada, keby sa pozriete na túto stránku. Príbehy píše jedno skvelé dievča, ktoré mi to tu číta. :) https://www.facebook.com/FanusikoviaCimorelli?fref=ts


"Vstááááávame!" Ešte stále podnapito mi zvrieskol Derek do ucha a slabo mi brnkol po nose.
"Si mŕtvy chlapče! Máš päť sekúnd na to, aby si vypadol!" Mrzuto som od seba odhodila deku a ťažko som sa vytrepala z postele.
"Bože, ste ako malí deti!" Zo smiechom za nami zvrieskla Siarrah, keď sa za ňu postavil Derek a obrane za ňou zdvihol ruky.
"Tak mu povedz nech ma nebudí!" S odutým spodnej pery som sa posadila na stoličku a znechutene som sa zadívala na sladké raňajky, ktoré boli pripravené na stole.
"Sníval sa ti krásny sníček o Harrym?" Opäť sa ozval, čím vyvolal nekontrolovateľný smiech celej partií a mne znechutene zavrčanie v žalúdku.
"Derek Heideman! Ver tomu, že teraz ťa žiadna tvoja potencionálna priateľka nezachráni!" S odsunutím pohára s čistou vodou na druhú stranu stola som sa postavila z drevenej stoličky a aj cez neskutočne hrozný pocit zo včerajšieho záťahu, som sa za nim rozbehla. Derekov tvrdí dopad na fialovo čierny koberec s akýmisi bielymi labkami spôsobil pre tento krát môj smiech, ktorý som oľutovala hneť po tom, čo som sa ocitla na jeho tele, kvôli nešikovnému zachyteniu sa o vystavené plechovky.
"Derek, bež opraviť to auto a ty zlatko, poď radšej so mnou na nákupy kým tu nepokazíte aj ostatné veci." Zo smiechom v hlase nám prikázala Daisy, ktorá do teraz vytvárala nepoznaný článok skupiny.
"Súhlasím! Oh, a Scott.. Tie plechovky ma mrzia!" S úprimným výrazom v tvári som sa na neho usmiala, pred tým, než som sa postavila z Dereka a venovala mu silnú ranu päsťou do ramena.

"Takéto bujaré rána mávate stále?" S úsmevom som sa spýtala, keď som spolu s Daisy v tichosti kráčala po ulici Londýnu.
"Zvyčajne to bol otrepaný stereotyp. Vstávanie, raňajky, práca, obed, zábava doma a potom kluby. Každý deň to isté. Ale ako si sa včera vrátila. Všetko je zrazu iné. Z každého vyžaruje také šťastie. Poznáte sa dlho?"
"Od detstva. Potom sme sa rozdelili. Každý do iného mesta. A zrazu? V šestnástich som sa presťahovala do Londýna spolu zo svojou mladšou sestrou a čistou náhodou som ich opäť objavila. Všetkých pokope ako by sme sa nikdy nerozdelili. Bol to fajn pocit. Potom sa nejaké veci zkomplikovali a po dosť vážnom zdravotnom stave v nemocnici som musela prisahať, že sa o svoju sestru postarám a prestanem s tým. A potom.. Jeden idiotský chalan a všetko je späť."
"To je mi ľúto.. Dúfam, že to vyriešiš."
"Určite. Uvidíme, čo ponúkajú nové dni. Ale rozhodne sa vás nehodlám vzdať tak skoro."
"To by som ti ani neradila. Derek je z teba úplne mimo." Zo smiechom poznamenala keď sme zabočili pred veľké obchodné centrum. "Bude ti vadiť, keď sa ku nám pridajú ešte tri kamarátky? Úplne som zabudla, že sme boli dohodnuté."
"Nie, isteže. To je v poriadku. Aspoň budem môcť zohnať nejaké plechovky pre Scotta." S nevinným pohľadom som ju ubezpečila a zo sklonenou hlavou som ju nasledovala do obchodného centra. Mierny úsmev, ktorý som už od rána niesla na perách sa mi vytratil v momente, keď som zdvihla zrak od žiarivo bielej dlážky pred seba.
"Clarisse?" Takmer bez dychu zajachtala a prekvapene si zastrčila mobil do vačku nohavíc.
"Danielle? Perrie a Eleanor.." S trpkou chuťou na jazyku som zašeptala a bolestivo som sa vystrela.
"Vy sa poznáte? To je skvelé!"
"Ako pre koho." Drsno som odpovedala a zrakom som prešla ku im udivením pohľadom. "Tvoje bývalé spolužiačky?" Nechápavo som sa spýtala Daisy pričom som stále hypnotizovala tie pekelne šťastné dievčatá.
"Nie. Danielle chodí s Liamom, Perrie je čerstvo zasnúbená so Zaynom a Eleanor je také slniečko pre Louisa. A ja som od nedávna nová priateľka Nialla. Oh! Pokiaľ by si nevedela, hovorím o skupine One Direction a jedného rozkošného chlapca majú voľného."
"Viem o kom hovoríš. Ten rozkošný a voľný je idiot o ktorom už v živote nechcem počuť." Bezcitne som zasyčala a prudko som sa otočila na odchod. "Myslím, že tie plechovky počkajú. Rada som vás videla." S falošným úsmevom som zažmurkala a s tichým zvukom tenisiek som vyšla späť pred nákupne centrum.

"Nebuď tak nudná!" Provokatívne do mňa lakťom drgal Derek, keď som sa snažila odpisovať na správy od Kim.
"Nie som nudná, tak ma láskavo nehnevaj!" Zaťatým tónom som ho naspäť drgla a spolu s mobilom som sa hodila na postel.
"Ale áno, čo sa deje?" So smutným tónom sa spýtal a ľahol si hneť vedľa mňa.
"Nič.. Zajtra ma Kim narodeniny."
"A to je problém?"
"Pochytili sme sa. Je maličká. Bude mať len osemnásť."
"Tak to je teda maličká."
"Mám dvadsať, pre mňa maličká je."
"Postará sa o seba."
"Ja viem.. Ale mala by som tu byť pre ňu. Som dávno dospelá a pozri sa čo robím."
"Tak ju prekvap."
"Ako? Nechce o mne ani počuť."
"To by ti nepísala správy."
"Vieš čo? Kašli na to. Som unavená." S drsným zavretím oči som sa otočila na druhú stranu a pevne som si pri telo pritlačila paplón, čím mi dal pocit pevného objatia, ktoré mi tak neskutočne chýba..

-Všímate? :3 Dva dni po sebe časť! :DD
-Spokojné s touto časťou? :) 

4 komentáre:

  1. Aj zajtra by mohla byť časť, čo ty na to? ;)
    Skvelá :) Ja už len čakám na Harryho, chcem ich spolu, prosííííím :3 :)
    Love love love Xxx

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kika! Dopredu ťa upozorňujem nech nemá nič spoločné s Derekom! :D Prosím ťa! :D
    A áno sme spokojné, že je ďalšia časť ale mohla by byť už aj ta ďalšia :D
    *Tvoj brat z minulosti :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aká Kika?! :DD Tú sme v anonymite! :DD Ja som Elise! :DD
      Bohužiaľ.. neviem sľúbiť veci, ktoré nemám premyslené! :DD
      No... mohla.. ale či bude! :DDD
      *Tvoja sestra z minulosti, ktorá čistou náhodou vyzerá ako Pipi Dlhá Pančucha! :DD

      Odstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...