nedeľa 21. apríla 2013

Don´t Cry My Princess ♥ 18.

Viem že nebolo päť komentárov ale len tri ale je to viac než polovina takže nech sa páči! ;) nečítam po sebe! :DDD

O pár dni neskôr (Slovensko) pohľad Lucia
"ako sa cítiš zlatko?"
"stále rovnako, Lucia? čo ak si už nikdy nespomeniem? na nič čo sa počas tých rokov dialo? čo ak som spoznala niekoho kto sa teraz trápi a ja si na to a ani nespomínam?"
"spomenieš si určite! uvidíš že všetko bude dobre."
"chodila som s niekym?"
"Nie.."
"a kto boli tí chlapci?"
"nikto, zabudni na to zlatko. nie si hladná?"
"Nie, ďakujem." s úsmevom mi odpovedala a otočila s opäť k monitoru počítača. s príšernou bolesťou v srdci kvôli klamstvu ktoré som vypustila a slzami v očiach som prešla na chodbu kde som zastavila a hlasito dýchala. Vo vrecku nohavíc mi vibroval mobil a meno ktorého som sa najviac bála mi bilo do oči.
"Ahoj Niall.."
"Prečo ste odišli?! konečne som ju našiel!"
"Nepospomína si na teba, bolo by to zbytočné a nechcem aby sa viac trápila."
"Milujem ju Lucia! nemôže ju len tak zobrať späť na Slovensko bez toho aby si mi o tom povedala, sme predsa jej kamaráti a moje dievča!"
"rozišli ste sa Niall, od teraz pre ňu neexistujete a tak to bude lepšie.."
"To nemôžeš spraviť Lucia!"
"prepáč mi to Niall, bude to tak lepšie. ber ohľad aspoň raz aj na Alex.."
"čo keby si ho brala ty?!" s vyčítavým tónom a zvýšeným hlasom zakričal do telefónu. Po pár sekundách moje ruka skĺzla na červené tlačítko a s roztrasenými rukami som sa postavila pri šporák. Po uvarení špagiet ktoré tak strašne miluje som jej ich s úsmevom na tvári priniesla do izby. môj pohľad padol na jej nevinný pohľad plný sĺz nad fotkami v jej telefóne.
"Alex?"
"Prečo si mi to nepovedala?! povedala si mi že som nemala žiadneho chlapca!"
"Zlatko rozišli ste sa."
"ublížila som mu nejako?"
"on si našiel inú, vykašlal sa na teba. nemiluje ťa kašli na to dobre?"
"vyzerá byť taký nevinný, čarovný a..."
"Stop, nemusíš si spomínať dobre? najedz sa, nejedla si celý deň. potrebuješ načerpať nové sily."
"Milovala som ho?" s očami plných nádeje a sĺz sa mi zadívala do tých mojich a čakala na odpoveď. s znakom nesúhlasu som zatvorila dvere a opäť som sa zatvorila do izby kde som nemo hľadela pred seba.


Alex (puste si toto Pesnička ;))
Tak strašne si chcem spomenúť, spomenúť si na to všetko čo sa stalo za posledné roky. na to ako som bola s tým chlapcom. a aj keď mi Lucia povedala že tí chalani sú nikto viem že v mojom živote niečo znamenajú. niečo čo je ukryte v mojom tele a v srdci. tak strašne ma raní keď viem že tam niekde v meste žijú zo spomienkami a ja si na nich neviem spomenúť. S kufra ktorom som mala uložené pyžamo som vybrala nejakú bundu s ktorej vypadol malý lístok.
"Viem že si na mňa nepamätáš princezná, ale nezabudnem na teba! Každý deň budem čakať na ten okamžik kedy ma opäť oslovíš tým krásnym hláskom alebo mi opäť povieš nejakú vetu kvôli ktorej sa budeš celý ten čas hanbiť. tú vetu pri ktorej som vedel že ty si to dievča ktoré som tak dlho hľadal a ktoré tak neskutočne milujem. Nádherné dievča s dokonalými vláskami, nádherným hlasom ktorý by som mohol počúvať celý deň a speváckym sluchom ktorý nemá len tak hocikto. Baby sa trápia celé tieto dni keď sa na teba pozerajú len cez fotky pretože lekári nás ku tebe nechcú pustiť. irónia nie? zachránil som ti život a ony ma len tak oddelia od mojej lásky. chalanom strašne chýbaš  a ani si nevieš predstaviť koľko sĺz mi tečie po tvári keď potajomky sedím pri tvojej posteli a píšem ti tento list lebo si tak rozkošná keď spíš a nechcem ťa prebudiť. Viem že šanca že tento list nájdeš je taká malá ako šanca že si na mňa spomenieš a dáš mi opäť šancu byť tvojim idiotom. Milujem ťa Láska.. tvoj blázon Niall xx..." S otvorenými ústami a na ktoré som si prikladala trasúce ruky a slzy mi opäť stekali po tvári sa mi všetko začalo vyjasňovať. S malou nádejou v duši že to nie je len ďalší blbý pokus som otvorila notebook ktorý volne ležal na stolíku a zo zadržaným dychom som do neho napísala meno ktoré sa mi šírilo hlavou. "Niall Horan" Po prečítaní článku o ňom, chalanoch a mne som si na niečo spomenula. s prekvapeným pohľadom som vtrhla do izby k Lucií ktorá pozerala niekam do blba a nedočkavo som sa postavila pred ňu.
"Stalo sa niečo?!"
"Princezná! ten chlapec je Niall! nie je len tak hocikto! on ma neopustil kvôli nejakej babe to ja som spravila chybu že som verila Ryanovi! ty chalani sú nie je žiadny lekári alebo neznámi ľudia! sú to jeho kolegovia a najlepší ľudia na svete! spolu s babami! pamätám si na to! na to všetko! on bol ten ktorý mi pomohol dostať sa zo Slovenska keď ty si ma tu nechala, on ma naozaj miloval...tak ako ja milujem jeho. ako si mi to mohla spraviť?! myslela si si že si nikdy nespomeniem čo? si bezcitná, vždy ti záležalo len na tebe.."
"Nie je to tak! ty to nechápeš bolo to pre tvoje dobro!"
"a pre aké? dostať ma späť na Slovensko s ktorého som odišla práve kvôli zlým spomienkam?! alebo na to aby som zabudla na niekoho koho s celého srdca milujem a práve kvôli nemu som v tej pekelnej uličke bojovala?! aby som ho mohla opäť pobozkať, chytiť za ruku alebo sa mu zadívať do očí? ty nevieš čo je to pravá láska, tvoje vzťahy boli vždy o jednom ani si nevieš predstaviť aké ťažké bolo pozerať sa na tvoje dokonalé "vzťahy" kamarátstva a moje čo? naivné myšlienky a sny o nich! o tých chalanoch ktorých som stretla na koncerte.. ktorý ma vôbec nepoznali a dali mi toho oveľa viac než celá naša pekelná rodina.."
"Alex..."
"Nie Lucia! verila som ti a čo si ty spravila? chcela si ma len využiť, naviesť na inú cestu a donútiť ma nespomenúť si aby si ma zasa mala pre seba a mala si skvelý pocit s toho že už nie si nula.." zo sklamaným a nechápavým pohľadom som sa zavrela v izbe kde som si na kúsok papiera všetko napísala, všetko od začiatku vzťahu s Niallom.. každý detail aby som ho už nikdy netrápila kvôli mojej debilite. s malým náznakom úsmevu som zo stolíka zobrala mobil a po menšom hľadaní v telefónom zozname som našla to číslo ktoré celý môj život zmenilo od základov.
"Lucia? stalo sa niečo?"
"chcel by si aby som bola Lucia?"
"Alex?"
"Ľúbim ťa Niall, tak strašne ťa ľúbim."
"Princezná! ja teba oveľa viac anjelik! ako.. ako si si spomenula?"
"na to najlepšie sa zabudnúť nedá.. a k tomu ten list, neverila som tým rečiam ktoré mi o tebe hovorila Lucia vedela som že ty si taký nie je.."
"kašli na ňu! ako sa máš?"
"najlepšie, len ma trochu boli ruka ale inak v poriadku."
"o to sa ja postarám! kde si?"
"stále na Slovensku..Niall?"
"Prídem pre teba! zajtra ráno ma čakaj dobre? znova si ťa unesiem ku sebe s kadiaľ ťa už nikdy viac nepustím. prosím?"
"pozdrav chalanov a baby, cítim že sa stále trápia. odkáž babám že nech sa nachytajú na poriadne nákupy a chalani na oslavu v bare."
"mala by si sa šetriť."
"dlžím vám to. milujem ťa Nialler."
"ja teba oveľa viac princezná. zajtra ráno som u teba fajn?"
"čakám ťa..." s úsmevom na tvári som zložila a opäť s tým zamilovaným pohľadom a motýlikmi s bruchu som sa rozvalila na posteľ...

SPOKOJNÉ?! :DDDD I LOVE YOU!! ;***

7 komentárov:

  1. spokojná? najspokojnejšia a najuplakanejšia! nádherná, dokonalá časť! oni k sebe proste patria! ♥ prekrásne Kikuš Xxx úplna nádhera! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jee dakujem :3 urcite si nepotesila len mna ale aj ostatnych ;)uz som mala slzy na krajicku :D ..uplne dokonale :)
    Chiara

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nadhera!!!krasa!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Konecnee ... Inac krasne a uzasne ako vzdy

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ty si uzasna no... :-) krasna cast.. :-)

    OdpovedaťOdstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...