utorok 23. apríla 2013

Don´t Cry My Princess ♥ 20.

Od dnešného dňa ma vôbec nič neprekvapuje! :D som zvyknutá že ma poznajú ľudia ktorých neviem ani len meno ale že ma zastavia nejaké deti na ulici s vetou "mala si už niekedy kliešťa?" tak toto je už na mňa moc! :D potom keď dám facku spolužiakovi ktorému vypadnú okuliare na druhú stranu okna (s vonka) a sme na druhom poschodí a mi sa začneme smiať a on potom paniku :DDDDDDD som proste malé slušné dievčatko! :DD keď prišiel učiteľ s vetou že nás ide fotiť do projektu :D a ja na celú triedu začnem hučať že bohvie do akého projektu a potom na spolužiaka "ty židka!" :D a každý face :DD no jop som nenormálny retard ale nemilujte ma! :DDD

Už 6 krát som vymazala takmer celú časť! -,- awŕŕŕŕ!!!!! :/
"Párty zlatko!" zvrieskla mi do ucha Dan s čoho som dostala takmer môj ranný rituálny infarkt. Po postavený sa s tvrdej zemi hotelovej podlahy som sa  posadila na malý modrý vankúšik a naštvane som na ňu zazerala kým nevyprskla do toho jej nákazlivého smiechu.
"Sa smej ty krava! chceš ma zabiť?" zo smiechom som po nej hodila malú umelú kvetinku ktorá bola vložená v penovej vázičke.
"prepáč ale prišlo mi to také vtipné."
"Naozaj vtipné! aká party zasa?! veď jej len... sedem hodín?! ty si sa naozaj pojašila? Liam ti nedoprial ranný sex alebo prečo tu budíš po celom hotely normálnych ľudí?!"
"No nedoprial! tvoj nastávajú nám vbehol do izby v tom najlepšom!"
"za to sa na neho nemôžeš hnevať, vieš že on to tak nemyslel."
"tak on nie ale tí ďalší traja retardi určite áno!" nervózne si odula peru a prekrížila ruky na prsiach. s výbuchom smiechu ktorý som nečakane vypustila na celé ústa som sa na znak protestu postavila pred ňu a vážne som sa na ňu zadívala.
"teraz ťa mám akože uspokojiť alebo čo?!"
"Nie ty mi teraz pomôžeš sa dať pekne dole inak Liama aj s tými jeho skvelými kamarátmi zavraždím!"
"dáš mi aspoň chvíľku času? potrebujem sa upraviť."
"prečo? v tom spodnom prádle si náhodou sexy."
"och bože! Dan vypadni!" zo smiechom som jej zabuchla dvere na spálni a prešla som do kúpelne. po krátkej sprche a rozčesaní vlasov som si obliekla legíny s modrou košeľou a modrými teniskami. po nahádzaní rôznych veci do kabelky  som opäť zo smiechom chytila Dan za ruku a potiahla ju na chodbu hotelu. Po nájdení nejakého vhodného baru ktorý tu pracuje už od samého rana sme zastavili v nejakej malej krčme niekde na konci New Yorku.
"čo to bude slečny?"
"štyri krát vodku, džús a ostatné nechám na vás!"
"nech sa páči, vaša vodka s džúsom a Whisky.."
"koľko to bude?"
"och, nič! to je na nás snáď nenecháme platiť také mladé talentované dievčatá!" s úsmevom pred nás položil rôzne poháre ktoré sme do seba automaticky "hodili" a po objednaní ďalších kravín sme sa vyčerpané a hlavne zo skvelou náladou rozvalili na jeden s boxov vzadu.
"počuj... vieš čo ti poviem?"
"myšlienky čítať som sa zatiaľ nenaučila.."
"tak sa to nauč lebo som to zabudla.." zo smiechom vykríkla Dan s čoho som dostala ďalší záchvat smiechu.
"ty si šialená vieš o tom?" Po slovensky som jej zahučala s čoho som si zaslúžila nie jeden pohľad.
"čo to trepeš?"
"Prepáč to ten alkohol."
"šial..en..a? šialená? vy ste fakt čudný národ." s nechápavým pohľadom sa postavila na zem a s tackavým krokom sa postavila pri barmana. po hodený nejakých peňazí sa vybrala niekam na ulicu a ja ako inak spolu s ňou. po hučaní na žlté taxíky a fotení naozaj sexy pohybov ktoré sme ukázali nejakým miestnym fotografom alebo novinárom sme sa dotrepali k nášmu hotelu a po pomačkaní (milujem toto slovo!! :DDD) všetkých tlačidiel sme po pol hodine konečne vystúpili na našom poschodí.
"šom domááá!"
"ty si pekne dole!" poznamenal Niall ktorý sa pobavene pozeral na moje úžastné kúzla s vyzúvaím topánok alebo inými slovami mojím sedením na zemi a bezmocným pohľadom ktorým som sa pozerala na topánky ktoré sa mi zdali tak príliš.. čudné.
"kašli na tie topánky, aj tak sa ti to nepodarí." zo smiechom ma zobral na ruky a pri mojich úžastných zvukoch idúceho kamiónu alebo trúbenia na dvere som sa s ďalším výbuchom smiechu rozvalila na posteľ a po krátkom pozeraní na strop ktorý mi prišiel taký vtipný som po mojich ďalších opileckých rečiach konečne zaspala. Príšerný zvuk ktorý sa ozýval s obývačky a smiech ktorý som počula minimálne šesť násobne ma opäť prinútil postaviť sa s postele. po študovaní toho ako sa mi to podarí som sa konečne postavila na pevnú zem a s rukou priloženou na hlave som prešla do obývačky kde všetci vrátane v Dan ktorá bola v nálade ako keby absolútne nepila sedeli.
"dobré ráno princezná!"
"ako komu, čo tu vrieskate?"
"tabletku?"
"bol by si taký dobrý?" sladko som sa usmiala na Nialla ktorý sa zjavil vedľa mňa a môj pohľad sa opäť otočil k Dan.
"ti aké drogy berieš?! polovicu dňa tam slopeš a potom prídeš na ďalšie kolo?"
"Dan to zvládla! to jej jej bežný rituál po tom čo sa spoznala s babami." s vážnym pohľadom sa na ňu zadíval  Liam zatiaľ čo ja som len pokrútila hlavou.
"nech sa páči, voda a tabletka"
"to som teda vyhrala, čo vlastne oslavujeme?"
"veď predsa vaše zásnuby!"
"ja som bola v tom že to máme oslavovať ja a Niall a mali sme ich včera"
"tak sa teš že týždeň neuvidíš nič okrem alkoholu."
"tak to teda dúfam nie.." s čudným pohľadom som dopovedala a do malého kvetináča s živými kvetinkami som hodila malý pozdrav zvaný "tyčka slečny Alex."
"ty si nie je normálna!" z nechuteným pohľadom na mňa hľadela Perrie zatiaľ čo ja s El a Dan sme s toho mali obrovskú radosť.
"bože mne je zle!" opäť som poznamenala a vyčerpane som sa chytila zárubne dverí.
"nemáš piť!" s ďalším návalom smiechu všetci naraz vykríkli zatiaľ čo ja som na nich vražedne pozerala opäť sediac na studenej dlážke..

OOOOCH áno! :DDD ja som napísala časť!! :D snáď sa páči snažila som sa fakt! ;DDDD ILY! ;*

4 komentáre:

  1. :D :D :D :D :D tyčka slečny Alex :D :D :D :D málo sa smejem :D brutálna časť :3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. :D :D :D jeeeeej jaka sumna cast :D tvoje ovecky nasla Perrie v mojom pribehu :D :D :D aaaaa super cast Jupik :) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Fufík takéto výbuchy smiechu mi robiť

    OdpovedaťOdstrániť
  4. :D :D :D na tej tycke som sa zasmiala aj ja :D ze co teba nenapadne :D dokonale :)
    Chiara

    OdpovedaťOdstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...