sobota 6. apríla 2013

Don´t Cry My Princess ♥ 3.

Dúfam že vás to zatiaľ baví! :) ideme od jednotky dobre? :D jeden komentár a pridám ďalšiu časť :) možno budú dnes 2 uvidím podľa toho či budete chcieť :) p.s čo vám poviem! :D napísala som polku časti a vymazala som ju pretože neviem ako ďalej! :D táto časť bude čudná prepáčte! :D

"káva, čaj, raňajky?"
"Nie, ďakujem Niall ale mne je už dosť divná táto situácia. naozaj nechápem prečo si ma pozval včera na drink a už vôbec nechápem čo robím v tvojej hotelovej izbe."
"Alex kľud! je pravda že nie každú directionerku voláme von ale ja som sa proste cítil tak sám."
"Niall nemáš sa prečo cítiť sám, máš milióny fanúšičiek, štyroch bratov a rodinu."
"viem ale vždy keď máme koncert tak chalanom volajú ich dievčatá alebo nejaká kamarátka a ja sa na nich len pozerám a tvárim sa že všetko je v poriadku."
"Niall netráp sa s tým, tie dievčatá ktoré ťa nemajú radí sú hlúpe! dokonalý Írsky chlapec ktorého by každá mala milovať."
"som iný než sú chalani, v skupine som skôr ten ktorý je v zadu alebo ten na ktorého píšu najhnusnejšie správy."
"kašli na nich Niall, len ti závidia že si žiješ svoj sen a si slávny. ani si nevieš prestaviť koľko nocí som ja preplakala kvôli tomu že som si naivne myslela že ťa niekdy stretnem ale potom som si uvedomila že je to len ďalšia vec ktorá sa nemôže stať a teraz? sedím s tebou v hotelovej izbe. milióny dievčat sníva o tom istom. veď predsa svoju princeznú hľadáš v dave fanúšičiek, určite ju tam raz nájdeš."
"si strašne milé dievča Alex ale mám pocit že som spravil chybu keď som ťa pozval von. o dva dni letíme späť do Lodnýna a pochybujem že Paul bude chcieť prísť znova na Slovensko. poznám ťa dokopy asi deň ale po Holly si prvé dievča s ktorej som mohol o tom čo ma trápi bez toho aby si sa len nemo pozerala a potom začala vrieskať a pýtať si podpis."
"a určite nebudem ani posledná. môžeš mi kedykoľvek zavolať a povedať mi o všetkom čo ťa trápi, určite to nikomu nepoviem a ani nenapíšem tvoje číslo niekam na internet aby si mal tristo zmeškaných hovorov."
"to by som ti radil inak keby sa čistou náhodou dostanem na Slovensko určite by si neskončila dobre. poď sa najesť, chalani sú už určite dole spolu aj s babami a mne sa naozaj nechce pozerať samému na ich šťastné pohľady."
"Stop! pôjdem len pod podmienkou že budem hrať tvoju kamarátku a ty budeš mať nefalšovaný úsmev!"
"beriem ale poď už lebo do práce pôjdeš hladná."
"kto povedal že mám dnes prácu?"
"takže máš dnes čas na ďalšiu spoločnú prehliadku Bratislavy?"
"pokiaľ má pán Horan čas tak s radosťou." s úsmevom som poznamenala a spolu s ním som zišla do malej jedálne kde už všetci sedeli.
"ty budeš asi Alex však? ja som Danielle, toto je Perrie, El a Alyssa"
"ahojte, snáď vám nevadí že tu som."
"nie! to je úžastné, čo keby sme si dnes spravili všetky nejaký babskú jazdu bo Bratislave? aspoň sa nestratíme."
"strašne rada by som išla ale už som sľúbila Niallovi že mu to tu dnes ukážem."
"v pohode choď Alex, pôjdeme zajtra."
"naozaj?"
"pokiaľ budeš mať chvíľku voľna tak mne by to vyhovovalo."
"nemáte náhodou koncert?"
"ten je na obed, od ôsmej mám čas."
"tak fajn platí! o koľkej chcete ísť?"
"o druhej?"
"okey, vybavím si voľno a o druhej prídem pred hotel?"
"vyhovuje. takže o druhej!" nadšene prehovorila El a ja som sa s úsmevom na tvári naraňajkovala a po krátkom rozlúčení som si zavolala taxík. po krátkej sprche, úprave vlasov a oblečení sa do toho najlepšieho čo som doma našla som rýchlo zbehla do kaviarne kde som si u Mária vybavila do štvrtku voľno a po krátkom objatí s Luciou som išla k hotelu kde sú baby.
"pripravené?"
"Alex! vyzeráš úžastné!"
"na teba určite nemám El, ideme?"
"ideme, prvý obchod?"
"zvolila by som nejaké s topánkami, kabelkami potom oblečenie a kaderníctvo? dlhší čas premýšľam o tom že si dám červené vlasy."
"dobre! takže idete sa." zo smiechom prehlásila Perrie a všetky sme nastúpili do taxíka ktorý na nás čakal. po nakúpení stoviek vecí sme sa s plnými taškami usadili v malej cukrárni kde sme si objednali ľadovú drť a s maximálnym vyčerpaním s troj hodinového nakupovania sme sa posadili.
"Alex? teraz pravdu, čo máš s Niallom? od kedy ťa stretol je úplne iný"
"vôbec nič, stretli sme na koncerte a pozval ma na drink nič zvláštne."
"mne to tak nepripadá, na drink chodil len s Demi a Holly a pokiaľ viem Holly je v írsku a Demi niekde po koncertoch."
"do Nialla som síce platonicky zamilovaná ale ten drink beriem len ako kamarátske stretnutie, je milý chalan a mne vôbec neprekáža že môžem byť jeho začiatočnou kamarátkou."
"Alex žiadame ťa len o jedno. na nákupy sme mi tri spolu išli až keď sme s chalani chodili tri mesiace s tebou sme išli prvý deň keď sme sa stretli a to s Niallom pravdepodobne ešte nič nemáš. prosím keby ti niekedy Niall povie že ťa miluje nezlom mu srdce. je to naše malé bábätko a neradi by sme ho videli ako sa trápi."
"to je to posledné čo by som chcela. och, skoro by som zabudla! čo to kaderníctvo?"
"ideme!" zo smiechom prehlásila Perrie a všetky sme vošli do vedľajšieho kaderníctva kde som si s veľkými obavami nechala spraviť červené vlasy ktoré nevyzerali až tak hrozne. po pár menších úpravách ktoré si dali spraviť baby sme sa všetky rozlúčili a s hromadou tašiek sa dotrepali k sebe domou. po ďalšom hučaní mojej mami ktoré znelo znova tak isto až k detailu že pridala aj moju novú farbu som sa zatvorila v izbe a na mobile napísala krátku SMS pre Nialla.
"Zajtra o ôsmej, čakám ťa pri kaviarni. Alex"
"Bude tam veľa fanúšikov stretneme sa pri tom parku vzadu."
"V pohode, niečo pre teba mám."
"nerob si starosti! ;)"
"smola! už som ti to kúpila, som unavená dobrú noc :)"
"Dobrú kráska! ;)" unavene som si prečítala poslednú SMS a s úsmevom na tvári som mobil položila na stolík. po pár minútach pozerania sa do stropu na mňa konečne prišiel vytúžení spánok ktorý som si vychutnávala do neskorého obeda..

Taká zvláštna časť, neviem ako to mám rozbehnúť :DDDD snáď sa páči :) 1 komentár a bude ďalšia! :) 
















5 komentárov:

  1. hmm len tak byt s nim v hotelovej izbe :D ved preco nie :D inac uzasne :)
    Chiara

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak na nákup s babami by som išla aj ja ;) a závidím Alex také pokojné správanie pri Niallovi :) odo mňa by asi utiekol :D brutálne ;) ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. :D Prikláňam sa k predošlým komentárom :)) :D Pri Niallovi by som taká kľudná nebola... a ešte nákupy s babami :3 :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. SUPER JE TO DAJ DNES ESTE JEDNU FUFIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK

    OdpovedaťOdstrániť
  5. to je uzastny pribeh :) Narry :* :D

    OdpovedaťOdstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...