pondelok 18. marca 2013

Sweet Bad Girl 33.

Zapne, vypne,  zapne- sekne- vypne, nezapne, nevypne, sekne a hrá mi tu debilná pesnička do boha rozdrbem už tento počítač!! :D :D :D baby? :D ak tu náhodou nebude nejakú dlhšiu dobu časť tak prepáčte to len ten počítať letel von oknom -,- kokoooooos ja mám iné šťastie!!! :D :D viete ako som vám písala že sa mi vypol počítač a neuložila sa mi časť na internete? :DD voléé to boli nervy! :D a ja teraz dám krížik na časť ktorú píšem :DDD ja som si tak drbla :DDD a ja také nervy že čo s tým teraz a mne sa to podarilo otvoriť celé :DDD šťastie!! :D :D

"Blbé Londýnske počasie." mrmlala som keď som prechádzala medzi kvapkami dážďa a snažila sa vrátiť prevrátený dáždnik do normálneho vzhľadu.
"nepotrebuješ pomôcť?"
"čo tu robíš Tom?!"
"aj ja ťa rád vidím Tracy. nejdeš nikam na čaj? snáď sa nebudeme rozprávať na ulici."
"máš pravdu nebudeme sa rozprávať! a nie len na ulici ale nikdy, odíď prosím."
"kde je to zlaté, krehké dievča s minulosti?" opýtal sa s odporným úsmevom a do rúk chytil pramienok mojich vlasov. moje srdce začalo byť ako šialené, nie kvôli tomu že Tom by bol nejaká tajná veľká láska s minulosti.
"zmenilo sa tak jej daj láskavo pokoj! pokiaľ dovolíš musím ísť robiť rozhovor!" odvrkla som mu s roztraseným hlasom a vstúpila som do veľkej červenej budovy kde už všetci čakali. po pár otázkach, rozoberaní detstva, chalanov s One Direction a rozoberaní našich plánov sa konečne tá hodina umučenia skončila a ja som zo zovretým žalúdkom mohla odísť domou.
"Kam si sa tak skoro vyparila? myslela som si že budeš u Zayna"
"nemám náladu. dáš si čaj alebo niečo?"
"Malinový s dvomi lyžičkami cukru." usmiala sa na mňa a posadila sa na gauč kde som do teraz sedela ja. s mysľou úplne mimo som zapla vodu na čaj a do šálok dala čajový sáčok a cukor. po piatych minútach moju osamelú spoločnosť "okorenila" Clara opäť s úsmevom od ucha k uchu. nervózne som sedela na stoličke a miešala do protismeru hodinových ručičiek ešte vrelí čaj a rozmýšľala nad tou spoločnosťou ráno.
"Stalo sa niečo?"
"nie, všetko v pohode len som bola zamyslená."
"si si istá? už cez ten rozhovor si bola zmyslami niekde v oblakoch."
"kiež by v oblakoch." chabo som sa na ňu usmiala a do ruky som chytila hrnček s čajom ktorý sa po zazvonení zvončeka roztrieštil na drobné kúsočky.
"si naozaj v pohode? je to len zvonček Tracy." zamrmlala Clara a ja som sa opatrne prešmykla pri dvere a opatrne ich otvorila.
"máš čas?"
"niečo som ti povedala Tom!"
"Tracy chcem sa len porozprávať, síce na druhej strane dnes na zahodenie nie si."
"Si narušený? retardovaný alebo zhúleny sakra?! sme rodina rozumieš tomu?!"
"pred pár rokmi si vôbec nenamietala."
"vypadni! je ti to jasné?! mám chalana, mám prácu, mám dom a hlavne svoj vlastný život do ktorého už niekoľko rokov nepatríš rozumieš tomu?!"
"ako keby si ťa nenájdem. vždy sa motáš pri namyslených hviezdach."
"jediný namyslený človek ktorého tu vidím si ty a poviem ti ešte jednu malú vieš hviezdy sú vec ktorú milujem a ty hviezda nebudeš nikdy takže mi okamžite zmizni s očí pretože ak ťa ešte jeden krát uvidím v mojej blízkosti tak nezostaneme len pri slovách!" zvrieskla som na neho a zabuchla dvere. s plačom som vybehla do mojej izby kde som pri pravidelných vzlykoch zaspávala. zobudila som sa až do piatkového rána ktoré prebiehalo znova tak isto. nervozita, očakávanie kedy sa opäť ukáže, nudný rozhovor v rádiu, cesta domou a nemé pozeranie sa do plafóna.
"ideme do baru ideš s nami?"
"nie, zostanem tu zavolám Zayna. zabavte sa." usmiala som sa na nich a prešla som do kúpelne kde som počkala kým neodišli. po pár hodinách maximálnej nudy som si stopla taxík a namierila si to priamo do starej budovy kde sme toľko dreli. pri prezliekaní sa do tanečných voľných vecí ma opäť vyrušil Tomou hlas.
"ten odstup času má jednu výhodu, máš oveľa krajšie telo než ako šestnásť ročná."
"vypadni Tom! je to môj priestor a chcem sa prezliecť!"
"nehraj sa na nedostupnú, obidvaja vieme aká naozaj si." potichu sa zasmial a jeho ruky sa "oblepili" na moje telo.... (baby táto časť je od veci, krátka, nudná a nedáva zmysel chcem vám povedať len dve veci. prvá vec je tá že k častiam mávam 2 komentáre takže pokiaľ tu nebudú aspoň tri tak nová časť nebude. a ďalšie vec je že sa musím ísť učiť takže nestíham písať viac..)

5 komentárov:

  1. minula cast dlha tato kratka :D ale uplne ta chapem :) ak si sa nam zacala odrazu ucit :P :D ale aj tak pekne :)
    Chiara

    OdpovedaťOdstrániť
  2. súdim, že Tom je nejaká jej rodina, neviem už presne, ale normálne ma sere! zbijem ho! Tracy patrí k Zaynovi, bodka, výkričník! :D :D skvelé ♥♥♥ krásne ♥♥♥ dokonalé ♥♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. uzasne ako vzdyy :D <3

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Prvé čo ma napadlo: Toma treba zabiť, vybrať mu črevá a zavesiť ich ako ozdoby na dom :DDD
    Inak skvelá časť zlatenko :3
    (píšem ti už druhý koment lebo ten 1 sa nejako "nepridal") :D :))

    OdpovedaťOdstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...