nedeľa 3. marca 2013

Sweet Bad girl 20.



Ten trápny  moment keď vy píšete fiktívny príbeh kde Perrie, Dan, El tancovali v Summer love :D a potom zistíte že ony tancovali v LWWY! :D kokos toto čo je?! :D :D toto nie je možné! :D ja vždy keď niečo napíšem tak sa mi to splní! :D :D uch teším sa keď budem mrdať s Harrym, Louisom a Zaynom :D :D (Y)


 ráno som sa zobudila okolo pol dvanástej na  buchot v kuchyni. S úsmevom na tvári pri spomienke na včerajší večer som sa postavila s postele a oprela sa o zárubňu dverí na kuchyni.
„o čo sa pokúšaš?“ opýtala som sa zo smiechom v mojom hlase nad Zaynom ktorý vybaľoval s tašiek nejaké jedlo ktoré viac skončilo na zemi ako na stolíku.
 „dobré ráno láska, vyspinkaná?“
„Perfektne! Povieš mi už o čo sa pokúšaš?“
„mám voľno, chalani idú dnes preč s babami, Clara má tanečnú až do štvrtej a ty máš voľný dom a určite si hladná.“
„ty chceš ísť variť?“
„nie, variť budeme obidvaja.“
„ty si blázon“ usmiala som sa a na ústa mu dala sladkú rannú pusu.
„na toto by sa dalo zvyknúť, hlavne pri tomto sexy pyžame.“
„nechcel si náhodou variť?“
„si strašne zlá“ zasmial sa a pritiahol ma ku nemu, po pár minútach vdychovania jeho vône sme sa konečne odtiahli a mohli sa pustiť do varenia dvoch antitalentov.
„máš nejaký nápad čo sa s týchto zvyšných vecí dá vykúzliť?“
„palacinky a prekvapenie?“
„zahŕňa sa do tvojho prekvapenia že budeš bez trička?“ jemne som mu prešla po hrudi a na ústa mu dala ďalší bozk.
„neprovokuj, neuvarí sa to samé“ zamumlal a jemne ma odtlačil, to si ešte odpyká. Po pár mojich vraždiacich pohľadoch konečne podľahol a dal si dole tričko s čoho sa mi naskytol neodolateľný pohľad na jeho perfektné telo. Po minúte neustáleho pozerania som sa konečne postavila k šporáku spolu zo Zaynom a pustili sa do varenia. Až na to že polku veci sme zjedli pred tým že sme celkovo dovarili bolo všetko chutné a jedlé, čomu sa čudujem pretože moje varenie je na úrovní päť ročného dieťaťa takže blato, voda, tráva. Po namáhavom varení  a plnom brušku som sa rozvalila na gauč a znova mala na pláne len jednu vec. Nepostaviť sa za nič na svete, nebyť tú toho dokonalého chlapa ktoré moje myšlienky opäť zahodil.
„čo máš na pláne robiť teraz?“
„určite nie to načo myslíš!“ milo som sa na neho usmiala a otočila sa na druhú stranu.
„to ti nepomôže, mám na teba jednu prosbu ale prisahaj že sa nebudeš smiať.“
„prisahám! O čo ide?“
„naučíš ma tancovať?“ dopovedal a ja som sa automaticky začala smiať. Nie na tom čo povedal, ale na jeho pohľade ktorý za tým hodil.
„povedala si že sa nebudeš smiať! Za to bude trest!“ zasmial sa tento krát on zatiaľ čo mňa smiech prešiel hneť po tom čo ma zobral na ruky. Po pár nárazoch ktoré mi spôsobil s narazeným do dverí, steny alebo jeho skvelým pádom ma konečne položil na posteľ a prevalil ma na neho.
„to ma byť ten trest?“
„nie ten ešte príde.“
„nie! Prestaň inak už nikdy nič nedostaneš“
„nenávidím keď máš silnejšie argumenty. Naučíš?“
„veď tancuješ sexy.“
„prestaň s tým!“ nahodil vážny pohľad s čoho som chytila opäť ďalší výbuch smiechu. Po pár minútach som sa konečne upokojila a ťahala ho do obývačky ktorá je tu asi jediná najväčšia s celého bytu. Po menšom vysvetľovaní som ho konečne naučila tancovať aspoň základné veci a potom si spokojne ľahla na gauč. S môjho spokojného driemania na Zaynovej hrudi ma vyrušil až zvonček pri dverách. Po pár pohľadoch som otvorila dvere a osoba v nich mi opäť vyvolala zamrazenie.
„čo tu chceš?“
„nie je tu náhodou môj chlapec? On zvyčajne chodí k cundrám a debilným dievčatám.“
„tak to by si ho mala hľadať v svojom dome a nie v mojom. Čau!“
„tebe nestačilo minule? Ten monokel ti môžem zviditeľniť ak to potrebuješ.“
„takže to ty si bola ta namyslená štetka ktorá ublížila tejto malej kráske?“ ozval sa za mnou Zaynov hlas s čoho som dostala neuveriteľnú radosť ktorá sa zmenila v malom okamžiku na ďalšiu bolesť...


3 komentáre:

  1. :D uuu co bude dalej :D inac dokonale :)
    a zacnem sa ti tu podpisovat aj ked tebe je to jedno no ale tak ako patrilo by sa :D ci nie ? :D
    ...Chiara

    OdpovedaťOdstrániť
  2. skvelé!! fakt skvelé, páči sa mi, ako sa Zayn správa k Perrie :D :D :D :D a aký je krásne milý ku Tracy :)
    P.S. : tie baby nie sú Dan, El a Perrie, dosť dlho sa všetci mysleli, že sú, ale potom to chalani aj manažment vyvrátili, sú to tri modelky a tá blondínka vraj mala niečo s Harrym :P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Prečo sa nečudujem že s ním niečo mala? :D :D jo! tak môj nápad je úplne normálny a nič také sa nestalo! ;DD ďakujem! :)

      Odstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...