pondelok 17. februára 2014

I wanna be everything you need. ♥ 35.

Opäť papám decku výživu a idem sa vám venovať. ;3  Mám tu nejaké fanúšičky detskej výživy? :3 Ja ju úplne milujem! :D Hlavne tie ovocné! ♥ P.S časť nie je bohvieako dobrá a ani dlhá ale.. chápete, pauza nerobí dobre vo všetkom. ;D 


"Vedela som, že prídeš." Mierne roztraseným hlasom som prehovorila a teplý dych z úst som vydýchla do chladného počasia, čo vytvorilo bielu "paru".
"Čo sa stalo?" Drsným tónom v hlase, v ktorom spočíval akýsi pocit strachu na mňa upriamil zrak a zatiahol ma do užšej uličky.
"Ide o Clarisse, potrebuje pomoc. Ja viem, že ste sa rozišli, že to asi pokazila svojím posledným výstupom ale.. už som zúfala Harry! Absolútne ma nepočúva, opäť sa nasťahovala do domu tej čudnej skupinky ľudí, s ktorou každý deň pije, húli a bohvie čo ešte."
"Kde je teraz?"
"V nemocnici. Má zdravotné problémy, no aj tak si nedá povedať. Pustia ju domov a bude robiť to isté až kým ju to nepoloží úplne."
"Čo teraz odo mňa očakávaš Kim? Že nabehnem do nemocnice s tuctom kvetov a hodím sa jej k nohám aby mi odpustila? Potom si dáme pusu objímeme sa a všetko bude opäť ako na začiatku a budeme spolu do konca? Kim ona ma odkopla, ona mi povedala, že chce nový život a nech jej do neho v žiadnom prípade neleziem. A ja to akceptujem a rešpektujem pretože ju ľúbim, chcem aby bola šťastná. Či to už bude za zámerom pitia alkoholu, brania drog alebo milovania iného chalana."
"Nie Harry.. To ty si to všetko pokazil. Ty si jej povedal, že bola len úbohou hračkou manažmentu, a že bola tak povediac pripútaná ku tebe vlastnou bývalou kamarátkou, ktorá ťa nadovšetko milovala."
"Spravil som chybu, ja viem! Ale.. vážne neviem, čo odo mňa čakáš. Clarisse je iná než ostatné, jej sladké rečičky, kvetinky a iné veci nepostačia na odpustenie. Ju si jednoducho musíš získať a ja som si túto šancu pokazil kvôli úbohej zmluve.."
"Akej zmluve?"
"Clarisse je svojim spôsobom milá a pritom drzá, je z nej dospelá žena a v duši malé vystrašené dievčatko. Je silná, pretože sa nevzdáva, no aj tak sú veci, ktoré ju dokážu zlomiť. Ľúbim ju až natoľko, že viem, že polievka, čaj či akékoľvek teplé jedlo ju unavuje a preto vždy zaspí. Viem, že nemá rada romantické filmy, pretože jej to príde nereálne sladké. Že miluje pocit teplej cesty a preto jej nerobí problém vyzuť sa a behať ako šialená po celom meste. Viem, že v kakau miluje málo mlieka a taktiež, že bez malého svetla nezaspí. Myslíš si, že by som sa jej vzdal? Len tak? Zo dňa na deň ju prestal milovať a povedal jej všetky hnusné slová? Chránil som ju. Modest nám prikázal zohnať si dievčatá a Jane sa im nepáčila. Potom si všimli na jednej akcií Clar a tým pádom mala byť moje nové dievča. Zo začiatku to bolo také ako z jej strany. Chladné, o sexe a hrané. No niečo vo mne zlomila. Nenávidel som celý svet keď som jej v očiach videl slzy a milovať každú maličkosť keď mala úsmev. Bola moje malé zlatíčko a zrazu skončila zmluva s Modestom a mali sme sa vzdať svojich dievčat a vymeniť ich za nové inak to spravia ony. Ich spôsoby sú o sto krát horšie než naše. Nemohol som dovoliť aby jej to spravili! Preto som ako blbec povedal všetky tie veci a nechal som odísť tu najlepšiu osobu, ktorá tak neskutočne potrebuje pocit, že je výnimočná, a že pre niekoho niečo znamená.."
"Harry.. ja.. pane bože." Šokovane som habkala, pričom som v ruke držala jej mobil, ktorý šialene vibroval.
"Vezmi to.. aj tak už musím ísť. Chalani ma čakajú u Paula aby sme vymysleli texty k novým pesničkám."
"Počkaj! Skús to.. aspoň ju len choď pozrieť a povedz jej toto čo mne. Je tu šanca, že to pochopí.. ona to potrebuje Harry.."
"Uvidím, čo dokážem. Drž sa." S miernym úsmevom mi slabo stisol ruku pred tým, než vystrel svoje telo a odstúpil od steny, o ktorú sa opieral.
"Clar, zdvihni ten prekliatí telefón! Scott našiel Dereka a nevyzerá to s ním dva krát dobre. Zavolaj hneď ak budeš môcť... Siarrah xx."


Clarisse.
"Úplne najviac ďakujem svojej dokonalej sestričke, ktorá na mňa celý deň z vysoká jebká a nepríde zbaliť svoju skvelú sestričku." Oduto som prehodila keď som videla Kiminu postavu smerujúcu k mojej posteli.
"Prepáč, musela som niečo vybaviť v meste."
"Stalo sa niečo? Si.. zvláštnejšia než iné dni."
"Clar.. ak ti niečo poviem sľubuješ, že zostaneš v pokoji a nebudeš robiť žiadne unáhlené závery?"
"Jasné, o čo ide?"
"Tvoj kamarát Scott.."
"Stalo sa s ním niečo?!"
"Nie.. teda.. s ním nie.. ja len.. Scott našiel Dereka.. on.."
"On, čo?! Dokelu Kim, vrav!"
"Derek... on je..."

-Pffff! :D Po skoro mesiaci dám novú časť a viete čo?! :D Hádajte si čo je s Derekom! :3 :D
Komentáre? ;33

6 komentárov:

  1. Uhhh takéto dlhé rozhovory nikdy nebudem vedieť napísať. :D
    Makaj pridať ďalšiu časť. Som zvedavá čo s ním je aj keď už niečo tuším.
    Je to vážne napinak! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D Nechci, vždy v polke začnem o niečom inom. :D
      Tušiť môžeš. :) Tento krát.. mám pocit, že tušíš zle. :P
      Vááážne? :D

      Odstrániť
  2. Derek je mŕtvy.. či? :p
    Ty, ale to s tým Harrym ma dorazilo! Tak nádherne si to napísala, každá chceme takého chlapca :3 Prekrásne, úplne ma to dojalo ♥
    Teším sa na ďalšiu, ktorá snáď bude skôr :D
    ♥♥♥♥♥
    Love love love Xxx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neprezradím. :P
      Chceme! :3 Všetky! :3 Najviac! :3
      ;D Musí! :D Lebo... nejako mi to tu upadá. :D

      Odstrániť
  3. Je vidieť že si dvojča....tak talentovaná :DD :3
    -Tomi

    OdpovedaťOdstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...