nedeľa 2. februára 2014

Something from my life!♥ 2.

Ako sa majú moje najkrajšie, najlepšie a najúžasnejšie čítateľky, ktoré mi priniesli už vyše 11 000 návštev? :)
Neskutočne vám za toto prenádherné číslo ďakujem a dúfam, že sa budú čísla ešte pridávať rovnako ako aj komentáre! :)

Absolútne neviem, čo také vám porozprávať. Od poslednej tých pár dní, čo som vám dala posledný článok sa dosť veci zmenilo. Preto vám to napíšem v zopár bodoch aby ste v tom mali prehľad. :)

Takže prvá vec, ktorú vám poviem je tá, že už nebudem to dievča akú ma všetci poznajú. ;D Nie, nemyslím tým to, že nebudem meškať v pridávaní časti, článkov či komentovaní. V tom sa asi nikdy nezmením. :D Prepáčte, mohli ste si zvyknúť! :D Ide o to, že podľa nového budem nosiť okuliare. :) Nie je to nič zlé, práve naopak v istom zmysle sa teším tomu, že konečne uvidím, ktorí priateľ je skutočný, a ktorí ma mal rád len kvôli vzhľadu "normálneho" dievčaťa. :) Nebude to zas problém ani v mojom osobnom živote, keďže ich budem nosiť len pri pozeraní televízie, písaní si na počítači alebo pri horšom videní v škole. :) Inak to budem stále ja. :) Čiže, želali by ste si potom najviac čudnú fotku na svete? ;D

Druhá vec je viac menej... Od veci? :D Preto je na vás či si ju prečítate a či preskočíte. :)
Ide o to, že už tri týždne patrím medzi nezadaných ľudí. Je to pomerne zvláštny moment byť zrazu... zadaná. :D Vždy som si myslela, že budem tá, ktorá si chalana nájde v 17 tak ako to od nej všetci očakávajú, že budem proti tomu aby ma niekto zbalil ako posledné dva roky ale nejako.. sa mi to opäť nepodarilo. ;D
No nič nehovorím, aj keď mám istú dobu pocit, že by sme to mali ukončiť. Mám ho rada. :)
Pokiaľ by vás zaujímalo ako vyzerá alebo kto to je... tak vám poviem len toľko. :D Fotku vám v žiadnom prípade nedám pretože moji milý spolužiaci si ho hneď vyhľadali a to teraz mi o ňom hovoria! :D Preto aby ste mali akú takú predstavu tak vám len zhruba poviem niečo o ňom.

-Má hnedé oči, čím si ma automaticky získal! :D, Fajčí, no našťastie to pri mne obmedzuje čiže ešte ani raz si pri mne nezapálil. :), Hrá futbal, osobne milujem hokej a hokejistov ale k tomu ho asi nenahovorím! :D, nemá rád PeŤana! :( :D Milujem tohto jebnutého Youtubera! :D, Je hrozne žiarlivý chalan! :D Ale je to zlaté, to nemôžem poprieť. :D Je vulgárny, čiže niečo ako ja. :DD No po tom, čo som mu nechcela dať pusu za nadávanie sa snaží byť predo mnou slušný. ;D Neviem, čo vám také povedať ešte o ňom..
10.1.2014 o 16:48.... Nepýtajte sa ma ako je možné, že práve ja si pamätám tento dátum! :D Je to proste.. chvíľa kedy som mu po hodine (:DDD)  odpovedala, že s ním budem tak mal právo mi dať konečne pusu. :D Náhodou to bolo zlaté, pretože som nechcela a on sa furt smial, že sa hanbím. :D No a čo vole! :D Naše prvé rande.. Bolo také v pohode. :) Dosť som sa ponížila za debilné konáre v parku a neskutočnej tme! :D Vážne, inak len tak neletím a potom sa nesmejem! :D Dobre, možno len občas.. :D
Asi jediná vec, ktorú si z nášho rozhovoru v parku pamätám úplne jasne je tá, keď sme sa rozprávali o úplnej kravine a skončilo to tak, že som sa ho opýtala, že či on vôbec niečo vie skutočne alebo len háda. Vtedy proste zastavil, objal ma a povedal, že vie úplne jasne, že ma ľúbi. :3 Viete si predstaviť ako som sa cítila? :D Nevedela som čo mám robiť, preto som mu len dala pusu a išla som ďalej.. :D Vážne! :D Som lama.. :DD Okey, tieto veci vás asi absolútne netrápia.. No je tu vec.. o ktorej by som vám chcela povedať.
Podľa tohto čítania vyššie ste určite pochopili, že ho ľúbim. :) No.. Poslednú dobu mám ten pocit, že by sme to mali ukončiť. Toľko krát som mu napísala s úmyslom, že mu to navrhnem no vždy.. som to zahodila za hlavu keď som pocítila... že ma vážne ľúbi.. Viem, že mi bude chýbať ten jeho pohľad, ktorým sa na mňa vždy pozrie a potom sa usmeje. To, ako ma vždy chytí za ruku keď vidí, že sa pozriem na nejakého chalana. Je to akoby chcel všetkým naznačiť, že som jeho tak nech si dajú pohov. Viem, že nezabudnem na to ako pevne ma vždy objíme keď sa urazím, ako mi dá vždy pusu keď vidí, že som v neistote.. Viem všetko, viem to, že ma má rád.. Len.. neviem či to má všetko zmysel.. Nechcem aby to skončilo zle, nechcem.. aby to skončilo ako moje ostatné "vzťahy".. Lenže tento radím ako prvý medzí "vážnejší" a ja neviem, čo spraviť. :/
Mimochodom, viete čo je najlepší pocit? Keď ste úplne smutné z veľa vecí, proste len stojíte zo slzami a hladíte do blba a zrazu vám niekto napíše. A vy sa pozriete a príde vám toto.
Pusť ;3 -Milujem ťa :*
Zrazu dostanete ten pocit.. že všetky vaše myšlienky boli zbytočné.. pretože tu je stále niekto kto vás má rád takú akú ste a nie takú akou sa vidíte..
P.S Stále som toho názoru, že koniec by bol jednoduchší.. no ľúbim ho a som rada za to, že z tých dievčat, ktoré ho chcú som ho zaujala práve ja. 
A posledná vec je karneval. :3 S mojou úžasnou

Bellou, Marekom ;D a Linn! :3

Proste po pol hodine sme prišli na to, že moja maska sa nadá

spraviť tak sme to proste prerobili. :D Asi hodinu alebo dve

sme robili zombie masky, ktoré dopadli nad moje očakávania!

:D Musím povedať, že to je sexy! :D Prišli sme do školy kde sme

rozrevali deti, spôsobili, že poniektorý sa tvárili ako pred

infarktom ale boli aj taký, ktorý sa s nami fotili alebo si nás

proste fotili. :D Cítila som sa dosť.. divné. :D Ale vyhrali sme

krásnu 3 cenu! :DD Mali by sme byť prvý.. no uznajte! :DD Boli

sme vážne sexy! :DD 


-Moja dokonalá Bella, proste poker face . :DD

-Linn a Marek. ;) Chalan vie dobre maľovať! :D Musím uznať! :D Už 3? Deň sa neviem odmaľovať. :DD

-Áááá táto sa mi páči!! :3 




4 komentáre:

  1. Počítaj s tým, že nosenie okuliar ma rozhodne neodoženie takže to so mnou budeš musieť ďalej trpieť! D (Myslím si, že v nich budeš rozkošná :3 )
    Ty a on ste proste zlatí síce som ho nikdy nevidela, ale podľa toho čo ti píše si získal moje požehnanie na to, že s tebou smie chodiť aj keď som tvoja manželka! :D
    Karnevááál! No čo užili sme si ho a bola sranda :3 Síce ťa asi najbližšie zabijem kvôli tej fotke, lebo nechcem aby si ma predstavovali čitatelia takouto! :D
    P.S. I ♥ you Elise :3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rada ťa budem trpieť! :DD Nie, nebudem! :D
      Awwww!! :D To je aké zlatéé!!!! :D :3
      :DDD Nerob, aj mňa vidia na blogu prvý krát ako nenormálnu. :DD
      I love you Bella. :*

      Odstrániť
  2. Vedela som, že napíšeš ten článok o ňom. :)
    A toľko Ti k tomu poviem (upozorňujem, že je to len môj subjektívny názor, máš slobodnú vôľu a konečne rozhodnutie je na Tebe).
    Je pekné, že si zaľúbená. A ako som čítala, aj on do Teba. Preto si myslím, že robíš chybu, ak uvažuješ o tom, že sa s ním rozídeš. Máš nejaký pádny dôvod na to? Nemyslím si. Si mladá, bláznivá (to ti nevytýkam :) ), myslím, že si sa len zľakla toľkej lásky. Nerozchádzaj sa s ním, pokiaľ nemáš naozajstný dôvod. Pretože potom to budeš ľutovať, budeš sa zožierať výčitkami... A ja nechcem, aby si to zažila.
    Z osobnej skúsenosti viem, aké to je. Avšak o to horšie, že ja ho vídavam každý deň v škole. Náš vzťah sme tajili, no ľúbili sme sa. Asi aj ľúbime. Len je koniec. A bezdôvodný. A mňa to tak bolí, no snažím sa robiť, že som v pohode. Nechcem s tým nikoho otravovať, viem, že ani ty o tom nevieš. No, teraz už vlastne áno. :)
    Tie fotky som videla na FB, mali ste dobre desivý karneval :)
    Keby niečo, hocikedy mi napíš :)
    Ľúbím ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    Xxx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Povedala som, že ho napíšem. :) Aspoň jednu vec som musela držať. :)
      Úplne ťa chápem a absolútne Ti nič nevytýkam. :) Máš pravdu vo veľa veciach v tomto komentári. Viem, že by som si to vyčítala. A po pravde?.. Ďakujem.. Skutočne som o tom nevedela a po tomto si uvedomujem, že to asi.. nechcem.. Jasné, bolo by to jednoduchšie ale.. asi si to najskôr premyslím. :)
      Poriadne! :D Všade princezničky a my? :D Bez komentára. :D
      Ľúbim! :*

      Odstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...