nedeľa 18. augusta 2013

Memories♥ (28.časť)



Hodiny prežité neustálim rozmýšľaním ako napísať novú časť aby som vás nesklamala sa dnes skončili ;3.  Dúfam, že som vás nesklamala a príbeh o Vaness a Louisovi sa vám aspoň trochu páčil! :) Posledná časť venovaná všetkým úžastným dievčatám ktoré si každú jednu časť poctivo prečítali a buď zanechali komentár alebo si svoje myšlienky nechali tajne uložené niekde v mysli. :) P.S Koniec je trošku zvláštny, čudný a mne moc nepasuje ale skutočne som nevedela ako to napísať! :) Prepáčte za meškanie, prerábala som izbu ;3. 

"Sú spolu nádherný" S úsmevom sa na mňa otočila Danielle a do rúk mi podala fotoaparát s ktorého ešte do nedávna nespustila prst, kvôli neustálemu zaznamenávaniu ďalšieho nádherného, slnečného dňa stráveného v kruhu najbláznivejších ľudí. 
"Neverím že je to už šesť rokov od vtedy čo som dostala druhú šancu na život."
"A bola tá tá najlepšia vec ktorú si kedy v živote dostala."
"Nebola, najlepšia vec ktorú som mohla dostať je ten najlepší muž s tým najlepším synom. Neviem si ani predstaviť čo by som robila keby ich nemám."
"Tým sa nemusíš zaoberať, ideme ku ním? Mám taký pocit že pokiaľ ich ešte na chvíľku necháme s našimi deťmi tak baby nás dvojnásobne zavrždia za to, že ich lásky sa domou vrátili celé zašpinené a dobité." Zo slabým náznakom smiechu som sa postavila z drevenej tribúny a spolu s Danielle som prešla na veľké ihrisko na ktorom som sa chalani pokúšali hrať niečo podobné futbalu, lenže v tomto prípade to skôr vyzeralo ako zúfale utekanie za loptou ktoré aj tak pri každom piatom kroku skončilo ležanim v blate. 
"Mamííí! Strýko Harry povedal neslušné slovo!" 
"Strýko Harry ešte dostane!" S vážnym pohľadom som sa pozrela na Harryho ktorý sa na mňa nevinne usmial. "Bež sa umyť, ja za tebou spolu s ockom hneť prídem." S úsmevom som ho jemne pohladila po líci a vystrela som sa k Louisovi ktorý ma s iskričkami v očiach pozoroval. 
"Nejaký problém Pán Tomlinson?" 
"Ani najmenší Pani Tomlinsonová. Dnes si nádherná."
"Myslela som že to nikdy nepoviem, ale aj ty vyzeráš neskutočne sexy s tým blatom na sebe." 
"Kým si to tu vy dvaja rozdáte priamo na trávniku, môžete si pohnúť? Nerád by som zmeškal oslavu svojej vlastnej dcéry." Zo smiechom nás zakričal Harry ktorý sa dosť zvláštnym spôsobom snažil všetkých nahnať ku svojim autám. S nechápavým krúteným hlavou a neustálim úsmevom na perách som potiahla Louisa za ruku a malého Tommiho za druhú. 

Myslím že okrem krátkej pauzi One Direction a vyplneniu všetkých párov s malým prírastkom sa toho veľa nezmenilo. Spoločný dom nám stále slúži ako víkendový domček a neprerušený kontakt mi dáva stále nádej na skvelú budúcnosť. Aj keď s dosť veľkým presviedčaním samej seba, nakoniec som sa rozhodila opäť vrátiť do kaviarne. Tom sa po pár rokoch konečne usadil a našiel si dobrú prácu. Aj keď s bujarou minulosťou, ale aj tak si našiel mladé, pekné a inteligentné dievča s ktorým je čerstvo zasnúbený. Môj milovaný braček sa po pár mesiacoch rozhodol s El zobrať a na ceste do našej veľkej rodiny je tým pádom nový člen. Louis patrí stále medzi moju najväčšiu srdcovku a malý Tommo medzi moju najväčšiu lásku..

 Život je ako hra: nezáleží na tom, ako dlho trvalo predstavenie, ale na tom, ako dobre bolo zahrané.
                                                                                                                                     -
 Lucius Annaeus Seneca

4 komentáre:

  1. ten citát na konci ma dorazil úplne, keďže je jeden z mojich najobľúbenejších :) a vôbec, celá časť, celý príbeh... Boli krásne, s pointou, dejom, vtipné dialógy :) Vieš, že milujem Tvoje príbehy, neviem sa dočkať ďalších, ktoré budeš písať a som rada, že si tento ukončila happy-endom :) ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Chcela som ho ukončiť smutne, lenže ako som ti povedala kamarát ma odhovoril :). A som za to vďačná, pretože osobne sa mi páči tento koniec než ten smutný. :) Oh, a ďakujem!! ♥♥♥

      Odstrániť
  2. uuu vedela som ze to skoncii happy-endom lebo nedokazes im ublizit :3 su proste nunava rodinka nemam slov dokonaly pribeh :) a ten citat na konci :3 dokonalost :) Chiara

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Však ty vieš prečo to skončilo Happy-endom! ;D Ďakujem!! :)

      Odstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...