streda 31. júla 2013

Memories♥ (24.časť)

V prvom rade, prepáčte mi že som vám nepridala od soboty novú časť ale jednoducho. Nejako mi došli nápady. ;DD Pokúsim sa teda dnes ale nesľubujem vám nič veľké! :) Och, ďakujem za návštevnosť! :)

"Pane bože to je nádherné Louis!" S nadšením v hlase som zvrieskla keď som sa víťazne pozrela na svoje zápästie ktoré bolo obohatené o prenádherné tetovanie.
"Pre teba všetko láska, ideme?"
"Uhm môžeme. Len to vybavím." S úsmevom som sa jemne naklonila ku Louisovi a jemne som ho pobozkala na pery. Zo smiechom ktorý som dostala už len pri zobrazení mena volajúceho som zdvihla.
"Prosím Perrie?"
"Ness? Čo by si povedala na nákupy? Trčíme s babami pred obchodným domom zo stovkami fanúšikov a rozmýšľali sme že keď sa ich zbavíme mohli sme ísť trošku vylepšiť šatník."
"S babami? Uhm, vypýtam sa od Louis."
"No, ja, Danielle, Zoe, Victoria, a... Ehm..El. Ehm.."
"Prosím?! El?! čo tá tam pre boha robí?!"
"Pozvali sme ju.. Prepáč! Viem že to bola  kravina.."
"Nie! Aj tak som rozmýšľala nad tým že by sme konečne mali uzavrieť mier, boj som predsa úspešne vyhrala a bohvie do kedy budem môcť moju lásku venovať Louisovi. Bola by som rada keby mu niekto zostal."
"Vanessa Collinsová! Opovážiš sa toto ešte raz vysloviť! Čakáme ťa v nákupnom centre, dúfam že nám pomôžeš vyslobodiť sa!"
"Jasné zlatko, bežím aj s tankom!" Zo smiechom som zložila a vrátila som sa späť ku Louisovi ktorý sa vrúcne o niečom rozprával s Mikeom (neviem ako sa to skloňuje! :DD).
"Tommo?"
"Prosím kráska."
"Myslíš že by bol veľký problém keby ten obed preložíme? Vieš baby ma zavolali na nákupy a keďže si mi sľúbil tú cestu tak by som potrebovala nejaké nové oblečenie, a nechcem s tým trápiť teba a.. Ja si to zaplatím zo svojho a zaplatím aj večeru len.. ja.."
"Stop! Zlatko pravdaže môžeš ísť s babami, tých obedov si ešte dáme! Pôjdem za chalanmi keď máme konečne voľno, síce nechápem načo ti je nové oblečenie ale pokiaľ ťa to poteší uvoľním ti aj moju skriňu. Peňazí mám dosť, tým sa netráp áno? Môžeš si zobrať koľko chceš. A večeru platím ja, o siedmej?"
"Nechcem aby to vyzeralo že žiadam od teba len peniaze."
"To nie je pravda, ja ti ich dávam dobrovoľne, si predsa moje malá láska, je mojom povinnosťou starať sa o teba ako o princeznú."
"O siedmej! Och a Louis? Neskutočne ťa milujem."
"Ja teba viac drobec. Bež už!"

"Myslela som že ste žartovali s tým že ste uviazli pred obchodom." Zo smiechom som sa na nich otočila keď sme sa konečne ocitli na bezpečnom mieste, chodbe obchodného centra.
"Ťažký život priateliek chalanov."
"Hlásim sa za bývalé."

"Baby? Mohli by ste ísť na pred? Chcem sa s El o niečom porozprávať."
"Zlatko, ale buďte prosím potichu a bez násilia nezabúdaj na to že každých päť minút si ťa niekto fotí."
"Neboj, myslím že toto dnes nehrozí. Teda s mojej strany určite nie." S úsmevom som jemne pohladila Danielle po ruke a potiahla som El do malej kaviarne na konci chodby.
"Tak o čom si chcela hovoriť?"
"Ide vlastne o mňa a Louisa."
"Stalo sa niečo?"
"Strašne veľa vecí, pred pár týždňami mi zistili leukémiu, chodím na liečenia ktoré samozrejme Louis trávi pri mne ako opora lenže každým dňom cítim že sú bezvýznamné. Rozumieš, nie? Jednoducho.. Viem že nie som na toľko silná aby som to zvládla. Viem že zázraky sa dejú a v tomto prípade som úplne vyradená. Žiadam ťa len o jedno El, pokiaľ príde k tomu že už ďalej nebudem môcť, postaraj sa o Louisa. Vyzerá síce ako silný, stále usmiatí chlapec ale neraz som ho videla ako bol zničený, nechcem aby bol taký stále."
"Och, bože.. mne je to tak strašne ľúto Vaness! Pravdaže to spravím, pre vás oboch. Veď vieš že aj cez tie všetky hádky ktoré sme mali a konflikty tak nie je pravda že som ťa nenávidela. Tento postoj ti skôr správila tvoja povaha."
"Viem a to ma na tom najviac mrzí. Prosím, prepáč mi to."
"Len pokiaľ prepáč všetko ty mne."
"To je samozrejme."
"Sme v pohode?"
"V najlepšej." S úsmevom som ju objala a téglik s takmer prázdnou kávou som hodila do smetného koša vedľa nás. Po nákupoch na ktorých sme utratili snáď tisíce som sa s plnými taškami dotrepala "domou" kde sedel John spolu s jeho kamarátom.
"Stop! Mám sa vôbec pýtať ktorá ťa nahovorila na toto."
"Uhm, myslíš nákupy či tetovanie?"
"Oboje."
"Nákupy baby a tetovanie Louis."
"Je to nádherné."
"Ďakujem Chad. Idem sa pripraviť och, Tom dnes ma nečakaj."
"Hlavne si to uži, ideme do mesta takže si dávaj pozor jasné?"
"Jasné oci!" Zo smiechom som mu zakričala a vysypala som obsah všetkých tašiek na posteľ. Po nekonečnom rozhodovaní som zostala pri slabo ružových až bielych, krátkych šatoch bez ramienok. S menšou úpravou vlasov a nanesením bielych topánok na platforme som sa posledný krát pretočila pred zrkadlom a nasmerovala som si to pri dvere v ktorých už stál vysmiaty Louis.

"Povedal som ti že si nádherná?"
"Počas večere aspoň osem krát, kam vlastne ideme?"
"Viem že som ti sľúbil niečo romantické ale okrem sledovania hviezd ma skutočne nič nenapadlo."
"Louis, zlatko. Každá jedna chvíľka ktorú trávim s tebou je pre mňa romantická. Nemusíš sa trápiť s nejakými špeciálnymi miestami."
"Neskutočne ťa milujem. Páči, posaď sa."
"Ďakujem." S úsmevom som sa posadila na deku a oprela som sa s hlavou o Louisa ktorý bol za mnou. S neskutočnými motýlikmi v bruchu ktoré sprevádzali každé jeho pohnutie som sledovala tú dokonalú obloha ktorá sa rozprestierala nad nami.
"Vaness?"
"Hmm?"
"Neprežijem to ak ťa stratím. Ani si nevieš predstaviť ako neskutočne ťa milujem."
"Nestratíš ma Louis, nikdy! Len prosím nechaj tie slzy čo najďalej v očiach a usmej sa!"
"Nebol som vtedy na súkromnom koncerte..Bol som u mami.. Potreboval som jej všetko povedať a.."
"Louis, ja viem. Nezabúdaj na to že som tvoja snúbenka a tvoje fanúšičky sú lepšie než polícia. Celý čas som vedela kde si a keby si medzi fanúšičkami určite tam nemáš také príjemné ticho ako je doma."
"Prečo si mi to nepovedala?"
"Pretože ti v sebe dlho neudržíš tajomstvo! Hlavne nie keď mi v ňom klameš."
"Si neskutočná vieš o tom?"
"To sú tvoja fanúšičky zlatko."
"Lenže ich nemilujem tak veľmi ako teba."
"Tak v to dúfam pretože mám pre teba jedno prekvapenie." S úsmevom som sa ku nemu lepšie otočila a s bruškami prstov som mu dala hlavu na úroveň mojich očí..

Pfff :D Neskutočné nudná časť! :D Ale fakt neviem ako ďalej! :D Inak baby? Nemá niekto záujem o pokračovanie "Dark Girl"? Ja mám rozpísaný iný príbeh ktorý sa mi páči oveľa viac a neviem čo s tam tým :/. Prosím komentáre! :3 


6 komentárov:

  1. aaaaaaaaaaw :3 ja odpadnem :ň to je aké krásne, nádherné, úžasné, magické, čarovné, všetko ♥
    len nech sa Ness vyzdravie ... prosíííím ♥ :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujéém! ♥ :) Už som na 99,99% rozhodnutá ako to dopadne! ;)

      Odstrániť
  2. skoncii to stastne ze joo ? :3 oni su dokonaly par :) a je to dokonale musii sa Vaness uzdraviit :3 Chiara

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dúfaj, že to skončí šťastne!! :D
    Inak... tvoje črevá= ozdoby na mojom dome :3
    chápeme sa :* :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :DDDDD dúfam že nevieš moju adresu! :D Ale nie, uvidíš ako to skončí! :D áno chápem! :* :)

      Odstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...