utorok 2. júla 2013

Memories♥ (9.časť)

Signál zvonenia mobilu ktoré predstavovalo v tomto prípade príchod novej SMS-ky mi na tvári vyčaroval nedočkavý pohľad. "Pyžamová párty, dnes o 20:00 u mňa! Obleč si niečo sexy zlatko! ;D Danielle xx"  Zo smiechom som pokrútila hlavou a hodila som sa na posteľ, medzi stovky malých vankúšikov.
"Myslela som si že ešte stále bývaš s nami! :O Každopádne, presne o 20:00 ma tam máš! ;) Už ste prileteli? :) Vaness xx"
"Prepáč láska, prileteli sme skoro ráno, nechceli sme ťa budiť. :) aj tak sme sa všetky len teraz zobudili. Chalani prídu niekedy večer. Pravdaže bývam stále s vami! Len myslím že pyžamová párty sa pri tých tupcoch spraviť nedá ;D xx"
"To teda nie. :) Kto všetko príde? xx"
"Ja, Perrie, ty. Nestačíme ti? :O xx"
"Vy vždy! ;D Teším sa! :* xx"
S úsmevom som odhodila mobil niekde na druhú stranu izby a pozrela som sa na nástenné hodiny. Do začiatku našej skvelej "párty" zostáva už len hodina a pol času, čo znamená len jediné. S miernym úsmevom na perách som sa vyhrabala s postele a namierila som si to do sprchy v ktorej som kvôli času ktorý sa neustále krátiť strávila len minimum. Na nalíčenie som v tomto prípade absolútne kašlala, zo skrine som si vybrala jednoduché modré, riflové šortky a čierne tričko na ramienka. S rýchlim oblečením som si na seba hodila ešte koženú bundu a obula som si čierne vybíjané tenisky. Do malej tašky som nahádzala nejaké drobnosti a každopádne krátke pyžamo.

"Kamže?" Zo smiechom ma stopol Louis keď som sa snažila s dosť nešikovným spôsobom zvesiť zo steny kľúče od domu.
"Pyžamová párty, len pre dievčatá, prepáč Lou."
"Takže inými slovami ohováranie nás chalanov?"
"Veď to poznáš."
"Dávaj si pozor."
"Neboj, uži si to s El."
"Prosím nespomínaj mi ju! V tomto prípade by som sa najradšej obliekol do ženských šiat  a vypadol niekam s vami než počúvať tie jej dlhé monológy."
"To zvládneš, papá!" S úsmevom som mu na líce dala krátku pusu a silno som ho objala...

"Takže točíš!" Zo smiechom som hodila do Perrie prázdnu fľašku a posadila som sa na malý vankúšik.
"Uhmm.. takže, máš niečo s Louisom?" S vážnym pohľadom sa na mňa pozrela keď sa na mne zastavila fľaška ukazujúca smer.
"Nie, my sme len kamaráti."
"Vieš komu hovor! koľko ste kamaráti? dvadsať rokov? Nehovor že ste sa nikdy o nič nepokúšali."
"Dvadsať jedna. Skutočne my sme len kamaráti, poznáš to, kamarátske pusy, robenie debilín, stanovania, oslavy, párty, a tak. Nič sa medzi nami nestalo.. Vlastne.." Zo smiechom som sa stopla a môj pohľadom som nasmerovala na zem kvôli stupňujúcej sa červeni na mojich líciach.
"Vlastne?! O môj bože! ty si s ním spala!" Zo smiechom do mňa drgla Danielle čo moju červeň ešte viac zvýraznilo.
"Bolo to strašne dávno! Mali sme asi sedemnásť? S našou partiou sme zorganizovali takú menšiu párty v lese spojenú zo stanovaním, no a... Trochu viac sme toho popili a trošku sa to zvrtlo. Bolo to len raz, nepočíta sa to!" Zo smiechom som sa ku ním pridala a ľahla som si na studenú dlážku. Môj pohľad sa zo zahanbeného zmenil na nechápavý hneť po tom čo sa ich smiech stíšil a nastalo hromové ticho. "Čo?!" Potichu som sa opýtala keď som sa opäť posadila a videla som ich vážne pohľady.
"Páči sa ti?"
"Na tom nezáleží, sme skvelý kamaráti a myslím že tak by to malo zostať. Ma El, ktorá čaká dieťatko a budúcnosť."
"Zlatko, také imaginárne dieťa ako čaká El môžeš čakať aj ty s kýmkoľvek chceš. A po pravde? Ty a Louis by ste boli ten najviac rozkošný pár s celej skupiny."
"El nie je tehotná?!"
"To je dobré nie?"
"Och bože, len toto nie!"
"Uh? myslela som že to bude dobrá správa."
"Bola by, pokiaľ by sa teraz  Louis nesnažil spraviť tú najväčšiu hlúposť na celom svete...."

2 komentáre:

  1. juuuj uz ich daj do kopy :3 oni proste musia byt spolu! :) je to tak rozkosnee :3 Chiara

    OdpovedaťOdstrániť
  2. daj ich už dokopy, zlatooo, no tak :D prosím :3 oni k sebe proste patria ♥
    úžasné :)

    OdpovedaťOdstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...