sobota 12. októbra 2013

I wanna be everything you need. ♥ 16.



"Keď si tvrdil že ideme na pláž, predpokladala som nejaký piesok, kamene a smrad z rybacieho potoka ale nie toto!" Fascinovane som vydýchla a presunula som si okuliare z očí na vypnuté vlasy.
"Myslím že moje známosti siahajú vyššie než ku nejakému potoku a kamienkom."
"Nepodceňuj tie miesta! Aj cez to tam môže byť nádherné a po pravde? Brala by som aj to, len aby som vypadla z Londýna.."
"Teraz na to nemysli, bežte sa vybaliť. Ja zatiaľ zbehnem ešte vybaviť zopár vecí a potom pôjdeme na večeru." S úsmevom ma pobozkal do vlasov a ja som konečne pocítila ten príjemný pocit bezpečia.
"Tááák! Ktorú izbu si berieš?"
"V tomto dome by mi neprekážalo spať ani na ten terase."
"Tiež hovorím, je to tu dosť.."
"Luxusné? Harry ťa musí inak milovať že nám vybavil tento domček."
"V to dúfam. Idem vybaľovať, takže keby niečo chceš zavolaj, z krič alebo.. proste ma skús nájsť." S mäkkým smiechom som sa na ňu pozerala a potiahla som za sebou kolieskový kufor. Prenádherný, osvetlený dom ktorému nádych poriadneho luxusu bol jasný už z ulice spôsoboval moje prekvapené výdychy každým jedným žmurknutím a objavným novej časti domu.
"Už len dúfať, že bude všetko fajn.." S miernym úsmevom som potichu šepla a na veľkú postel som hodila fialový kufor. S pomalým  upratovaním mojich a Harryho vecí na určené miesta som sa po vyčerpávajúcich, takmer dvoch hodinách, unavene hodila na postel, medzi stovky vankúšov ktoré voňali po osviežujúcej, kvetinovej vôni a na brucho som si položila bieli notebook.

"Vedela som že je to len obyčajná lacná štetka ktorá Harryho využíva, veď kto by sa nepobil a náročky nehodil o roh stola, keby to znamenalo romantickú dovolenku s Harrym niekde v Malibu?..." 

"Že ja som sa ťa vôbec niekedy zastala! Dobré sa ti teraz vyvaľuje niekde pod slnečnými lúčami, keď ešte pred pár hodinami si revala že máš akúsi ranu na čele? .. Sebecká kurvička.. Pochop že Harry je aj náš! A nie len tvoj.. tiež ho potrebujeme! Len ničíš celú skupinu.. " 

S prekvapeným pohľadom a zo slzami v očiach som prechádzala po Twitteri ktorý bol obklopený s podobnými a oveľa horšími správami. S prerušovaným výdychom som si prehrabala rukou vlasy a zrakom som prešla ku dverám v ktorých sa opierala Kim.
"Nič si z toho nerob Clar.. Sú to len malé, debilné kravy ktoré ti závidia Harryho.. Dobre vieš čoho sú schopné, aké kraviny povedali na El, Perrie, Sophiu a pred tým aj Danielle. Ktorá ti je mimochodom ešte do teraz veľkým vzorom a chceš ju šialene spoznať a zabránilo ti ich chovanie voči nej nejako? Nie.. Stále si ju mala rada, tak isto ako Harry. Je mu jedno čo na teba hovoria tie dievčatá.. Miluje ťa! No nie je mu to jedno až nejako bohovsky veľmi, stále sa ťa zastáva, len si to nevšímaš.."
"Všímam.. Viem o tom Kim.. Len jednoducho.. Nie som tak silná ako som si myslela, keď som bola obrovská kamarátka Jane.. Stále som jej opakovala čo vkuse reve za to, že jej nejaké deti povedali že je štetka, že ona sama vie že to nie je pravda tak nech sa s tým nezaoberá.. Lenže.. Ako som začala ja môj vzťah s Harrym? Bez rozumu som ho jednoducho pretiahla u mňa doma, robila som rôzne blbosti len aby som sa pomstila Jane za niečo čo vlastne ani.. nikdy nespravila. Neprebrala mi žiadneho chalana, vždy mi pomohla a ja som čo spravila? Vyspala som sa s chalanom ktorého milovala.. Raz? Fajn.. to sa dá ešte ako tak prehliadnuť lenže ja som to robila aj keď o tom vedela, zatiahla som do toho aj teba len aby si to zdokumentovala.. A teraz? S tejto skvelej baby ktorá sa neustále smiala, vždy robila najväčšie blbosti, žila som život bezhlavo robila zakázané veci a bola sama sebou a stalo zrazu známe dievča.. ktoré nemá pokoj, pred ničím neujde a chodí zo svetoznámym spevákom.. Viem že.. je to skvelé, mám to po čom ostatný len snívajú, Harry ma miluje a ja jeho ale.. tie fanúšičky mi to nedovolia, nedokážem ani ísť na internet aby som nemala slzy v očiach pretože to čo pre mňa kedysi bolo trápne a nepochopiteľné ma zráža k zemi.."
"Oh.. Clar.. Nemôžeš si to takto brať! Máš nás, milujeme ťa a najviac na svete ťa zbožňujeme.. Budeme tu pre teba a neustále ťa z tej zemi budeme dvíhať len.. musíš nám o tom povedať, neviem čo ti je keď mi to nepovieš a.. bola by som fakt nešťastná keby o tom neviem a pritom ťa vidím ako trpíš.."
"Mrzí ma to ja.."
"Nie.. to je v poriadku."
"Myslím tvoje detstvo.. Vlastne.. už ako mala si musela uvažovať o veciach ako boli.. ako ma dostať dnu keď som bola opitá, ako sa ma zastať pred mamou a nakoniec.. zobrala si takmer polovicu vecí na seba.. vieš si predstaviť kde by som teraz bola? Mrzí ma to že som ti všetko zničila.."
"Mama s otcom by sa o mňa vôbec nestarali, zaujímala ich len práca.. Nebyť teba nie som tu."
"Nie.. bola by si.. Za všetko môžem ja Kim.. ja by som bola tá ktorá robila problémy, ktorá všetko kazila a donútila mamu a otca stratiť akúkoľvek chuť o nás.. ani si nevieš predstaviť ako rada by som bola keby môžem.. vrátiť sa späť do tých čias a za všetko sa ospravedlniť mame a otcovi a.. byť opäť to dievča ktoré tak šialene milovalo život.."
"Ony o tom vedia Clar! Nechápem prečo sa trápiš.. Stále si to dievča ktoré svoj život miluje.."
"Nie.. Ani si nevieš predstaviť koľko krát som rozmýšľala nad tým že.. by som proste... odišla.."
"Čo?.. Počkať! Ako to teraz myslíš?!"
"Proste.. by som.. sa zabila.. ja neviem, vyskočila by som z okna, podrezala by som si žili alebo.. predávkovala sa jednoducho.. prestála by som trápiť všetkých ľudí naokolo.."
"Netrápiš nás Clar! Nad týmito vecami ani neuvažuj! Skutočne nechcem prísť o sestru! Mám len šestnásť, som to dieťa posadnuté na piatich chalanoch, nechcem tu zostať.. sama.."
"Nezostaneš.." S falošným úsmevom som si chrbtom ruky utrela slzy a silno som objala Kim ktorá si medzičasom sadla vedľa mňa.
"Sľúb mi to.. Sľúb mi že sa o nič nepokúsiš.."
"Ja.. To bude asi Harry. Mala by som sa dať asi do poriadku.. typujem že je čas na večeru." V tichosti som si odfúkla a prešla som do kúpelne. Po miernych ale zato dosť výrazných úpravách som sa prezliekla do krátkych kvietkovaných šatov bez ramienok a obula som si čierne baleríny. S pripnutím vlasov na jeden bok som si do ruky zobrala kabelku a vošla som na balkón ktorý priamom volal samotou..  S nenápadným vytiahnutím cigarety z krabičky som si z modrým zapaľovačom zapálila začiatok cigarety a s pokojným nádychom som nechala svoje pľúca napĺňať potrebným nikotínom.
"Myslel som že si s tým prestala..."
"Ehm.. No.. ja... prestala len.."
"Pokoj.. Nevyčítam ti to len.. Dlho som ťa nevidel.. vlastne.. ešte nikdy som ťa nevidel."
"Pokiaľ ti to vadí ja to zahasím."
"Bol by som rád.. Ideme?"
"Uhmm. Môžeme."
"Clar?"
"Áno?"
"Si v poriadku? Videl som Kim ako vychádzala z našej izby a plakala, nechcela mi nič povedať ale všimol som si tvoj notebook.. je to kvôli tým dievčatám?"
"Presne.. Len kvôli tomu.. ale to prejde. Ideme? Som skutočne hladná." S miernym úsmevom som ho potiahla za ruku a vstúpila na chodbu na ktorej už stála skvelo pripravená Kim..

"Bola to fakt božská večera Harry, ďakujeme!" S úsmevom som si omotala ruky okolo jeho krku a pobozkala som ho na líce.
"To som rád, dezert?"
"Zmrzlinu!" Povedali sme s  Kim zborovo a otvorili sme dvere na reštaurácií a vyšli sme na ulicu. Slabý, teplý vietor ktorý pofukoval pôsobil priam magicky zo spojením nočných lámp a obrovského mesiaca. Zo zatajeným dychom som sledovala všetku tu krásu a milióny hviezd ktoré zo seba vyčarovali niečo tak neopísateľné.
"Clar!!" "Prebudil" ma z môjho zaujatia Harryho výkrik a Kimin bezmocný pohľad ktorý ma sledovali z druhej strany chodníka. S prekvapeným pohľadom som otočila hlavu na pravú stranu z ktorej ma oslepovalo žiarivé svetlo z nákladného auta a hlasné trúbenie. S pre krížením rúk pred svojou tvárou som sa rýchlo pozrela ich smerom a posledný krát som vydýchla, pred tým než som pocítila ostrú bolesť a moje rýchle strácanie sa v realite...

-Prvá vec, časť mám napísanú už týždeň a mrzí ma že som vám ju nepridala skôr ale stalo sa zopár veci  a ja som nemala náladu, potom zasa časť a teraz som sa už donútila vám ju pridať ;D
-Druhá vec, mrzí ma to že za ten týždeň vás tu bolo okolo 100 určite, ak nie viac, trošku mi blbnú štatistiky, za každým mi ukazuje iné číslo ;D.. A komentáre pridávate 2,3?.. Neskutočne ma to štve baby! :/
-Prosím posnažte sa! Aspoň 4 komentáre.. ja fakt nemám potom chuť to písať, aj keby sú anonymné akékoľvek proste... štve ma to..
-Ľúbim vás! :** 

5 komentárov:

  1. Sakra, dorazím ťa! :D To si ako ukončila? Okamžite to naprav, lebo Ti nepošlem oznamko! :D
    Aj tak, beautiful honey ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sakra, len to nie! :DDD To oznamko chcem! :D
      Ďakujem zlato! ♥

      Odstrániť
  2. Kokoooos :3
    Som tu! vidíš?! :D
    Ale ten koniec ma naštval... :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nevidím ._. :DDDD
      Ehmm.. :D nevadí! :DD Ja rada robím nervy! :3 :D

      Odstrániť
  3. Ešte raz napíšeš niečo takto napínavé a po týždni pridáš novú časť ja prisahám, že tie deti ti nedonesiem a vypichnem ti oči vidličkou a hodím ich na panvicu a to čo z toho zostane (volské oko doslova) ti dám na obed nech si pochutíš na tom istom ako aj Lukáš! :D Tadááá máš tu tretí komentár! P.S zajtra ťa zabijem!!!!!!!!! -,-

    OdpovedaťOdstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...