sobota 1. júna 2013

Listen To Your Heart ;* dvadsiata časť.

20 časť? :) neuveriteľne rýchlo to ide :) myslím že Natasha a Liam by si už zaslúžili byť spolu, nemyslíte? :) Poprosím komentáre :)

Studený vzduch mi jemne zamrazil pokožku a biele vločky sa mi prilepovali na dlhé hnede vlasy a voľný bieli svetrík. Potichu som nasledovala Harryho ktorý s vážnym a hlavne tajomným pohľadom kráčal predo mnou spolu s mojimi taškami.
"Inak.. dnes má mama svadbu." prerušil ticho ktoré medzi nami vládlo v zasneženej uličke a trochu postál aby som ho dobehla.
"Prosím?! to si mi chcel kedy povedať?"
"Myslím že veľa času na to povedať ti to nebolo."
"To teda áno.. prepáč že som tak zbabelo odišla a nastúpila som ku Danielovi."
"To je v poriadku, ale už nikdy to nerob jasné? si moja malá sestrička o ktorú sa chcem starať, ale nie spôsobom že sa za teba budem musieť každý deň modliť v nemocničných izbách."
"Mrzí ma to! Harry? späť k tej svadbe.. nemôžem tam ísť."
"Prečo by si nemohla?!"
"Harry, päť mesiacov som bola totálne mimo, mám zničené vlasy, nemám upravené nechty, šaty ani nič.."
"Natasha, dobre vieš že pre mňa a mamu si dokonalá vždy!"
"Presne, pre vás. Harry, ste moja rodina, je vašou povinnosťou myslieť si to.."
"Myslím že dokonalá si aj pre Liama."
"Čo tým myslíš?"
"Myslíš že to nevidím? ako sa na teba stále pozerá? pýta sa na teba? alebo za tebou každý deň chodil s kyticou ruží?"
"To je už na za nami.. jeho dievča ho čaká doma."
"Oou! on ti to nepovedal?"
"Nepovedal mi čo? to že čaká dieťa s Danielle? to že celé tie mesiace ktoré som žila len na prístrojoch aby som nezomrela si s ňou užíval? že sa s ňou prechádzal po meste len kvôli sláve a spokojnosti novinárov?"
"Typický Liam, vždy povie len nepodstatné veci."
"Nepodstatné?" mňa už nebaví každý deň na neho myslieť, plakať a spomínať na tie tri dni nášho "vzťahu" chcem byť konečne šťastná Harry." ticho som šepla a pomaly som otvorila v chodové dvere. Pohľad na Danielle ktorá v rukách držala biele šaty s ružovou mašličkou a bielymi topánkami, El ktorá v rukách držala rôzne prípravky na vlasy, Perrie ktorá mala make-upi, lesky, špirály a rôzne drobnosti, Leu ktorá sa usmievala a nedočkavo prestupovala s nohy na nohu a Sophie ktorá pevne držala Niallovi ruku a druhou balón v tvare srdca, Louisa, Zayna a Bellu ktorá sa hodila Harrymu okolo krku mi do oči nahrnul stovky malých sĺz a na tvári sa mi vyčaril obrovský úsmev. No pri hľadaní Liama ktorý nikde nestál sa môj úsmev s tváre vytratil a zostali len slzy..
"Dosť bolo sĺz! musíš sa dať predsa do kopy, svadba je už o pár hodín!"
"To mám ísť do lietadla v tomto?"
"Zlatko, kto povedal že mi nepôjdeme s vami?" zo smiechom sa ozvala Danielle s čoho sa mi do očí opäť nahrnuli slzy. Zo slabým úsmevom som prešla do kuchyne kde som si s chladničky vybrala vychladenú vodu a utrápene som sa posadila na barovú stoličku.
"Natasha? máš chvíľku času?"
"Jasné.. o čo ide Danielle?"
"Viem že som chodila s Liamom, viem že čiastočne za to že si mala autonehodu môžem aj ja, viem že som tehotná a pre teba to znamená koniec sveta ale prosím vypočuj ma! nedokážem sa pozerať do tvojich očí ktoré sú plné kamarátstva a pritom sa pri pohľade na mňa trápia."
"Porozprávať sa bude asi lepšie než vyhýbanie."
"Som rada že to takto berieš.. Liama som skutočne milovala, zo začiatku, po druhé sme sa do kopy dali len kvôli fanúšikom a manažmentu. vkuse sa nám staral do vzťahu a keď sme im konečne vyhoveli zas nás ku sebe tlačili. bola to len láska na silu a videla som ako sa Liam trápi. Vtedy, keď si prišla do izby, viem že sme si dali pusu ale bola to kamarátska a rozlúčková. Nie len Liam si počas nášho vzťahu našiel dievča, mala som jedného chalana. vyzeral byť v poriadku a nedopatrením som s ním otehotnela. a ako to dopadlo? Zbabelo ušiel a nevrátil sa. Liam nechcel aby všade na internete kolovali správy o tom že som štetka ktorá počas vzťahu zo slávnym spevákom sexovala s kade kým. Liam súhlasil s tým že bude hrať že to dieťa je jeho, ale to slovami že len kvôli tomu že som jeho kamarátka. Miluje teba, nie mňa Natasha.."
"Ja... Prepáč mi to Danielle. ja som nevedela.."
"Nemala si ako. Prosím, nehnevaj sa na mňa a už určite nenechaj Liama kvôli jeho skvelej povahe. Skutočne ťa miluje a celé mesiace som nepočúvala nič iné než jeho plač a jeho reči o tebe. On je do teba naozaj šialene zamilovaný, a to nekecám! skutočne, pozri sa mu niekedy na mobil alebo plochu jeho notebooku, všade má tvoje fotky. nepoznať ho, myslím že je totálny bláznom." zo smiechom dopovedala a postavila sa zo stoličky.
"Danielle! Nevieš kde nájdem Liama?"
"V tomto ti zlatko neporadím, od včera sa nevrátil domou. Telefón má vypnutí."
"Och.."
"Bude v poriadku, on sa o seba vie postarať. No poď, lebo to zmeškáme." s úsmevom ma objala okolo pása a vošli sme medzi všetkých ktorý nedočkavo čakali s kuframi v obývačke..

Jemne, tenké, biele šaty s ružovou mašľou okolo pása mi jemne viali vo vetre a hnedé dlhé vlasy s rôznymi kvetinkami mi žiarili vo vlasoch. Biele baleríny ktoré perfektne ladili ku šatom sa mi mierne napúšťali studeným snehom ktorý sa pomaly začínal topiť kvôli tisíckam sviečok ktoré boli poukladané naokolo. Ružovo modré kvety ktoré boli všade poukladané boli proste úžastné. Biele vločky ktoré sa stále padali s oblohy vytvárali dokonalú atmosféru a hudba ktorá začala hrať v pozadí mi vyčarila konečne pravý úsmev na tvári. Ženích alebo iným menom Robin nedočkavo čakal pred malým oltárom a zasnene sa díval na mamu ktorá v bielych šatoch vyzerala nádherné. Po neuveriteľne nádhernej svadbe, našťastie s minimom novinárov a kľudními fanúšičkami sme sa unavene presunuli do veľkej sály ktorá bola opäť špičkovo vyzdobená.

"Zabávaj sa zlatko! tvoja mama sa predsa vydala."
"Myslím že moja zábava zostane len pri pohári šampanského a stánku s jedlom."
"chýba ti tu Liam?"
"Neskutočne.. Prečo netancuješ s Harrym?"
"Povedzme že ma práve podvádza s nejakou španielskou babičkou."
"Och! to je tupec."
"a čo keby sme sa zabavili mi dve? Myslím že aj tak sú tu čudnejšie páry, jeden tanec nezaškodí." s úsmevom ku mne nastrčila Bella ruku ktorú som následne chytila a dosť zvláštnym a nešikovným spôsobom sme tancovali rôzne tance.
"Pôjdem s pre pite, dáš si niečo?" hlasno som jej zakričala kvôli hudbe ktorá sa ozývala snáď celým mestom.
"Nie, asi zbehnem za Harrym." vážne sa na mňa pozerala a ja som odpochodovala ku stolu s nejakým pitím a rôznym alkoholom. Nervózne som čakala v rade a jedným okom som sa stále dívala na mobil či nemám nejaký zmeškaný hovor od Liama.
"Myslel som že ťa už netrápim."
"Liam?" potichu som šepla a otočila som sa ku tomu najlepšiemu chalanovi na svete.
"Prepáč mi to čo sa stalo, že som zbabelo ušiel, nič som ti nepovedal a hlavne som ťa nesmierne trápil.."
"Kašli na to čo bolo Liam. tak strašne si mi chýbal."
"ty mne oveľa viac. Natasha?"
"Liam?"
"Pamätáš si na ten deň keď som ťa tak neuveriteľne chcel?"
"Už ma nechceš?"
"Teba vždy, odpovieš mi už konečne na tu otázku?"
"žiadnu si mi nepoložil."
"Budeš konečne moja?"
"Myslela som že už tvoja som."
"blázonko."
"Len tvoj." zo smiechom som ho objala okolo krku a jemne som ho pobozkala.

Koniec je zvláštny pretože ma nič nenapadlo, naozaj neviem ako to mám dokončiť :)


4 komentáre:

  1. oooooch ♥♥♥ milujem ťa! xxx
    inak, vieš čo ma napadlo pri prvej vete? :) hádaj :D :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jejkyy dali sa dokopy :) konecne :) tesim sa co bude dalej :)
    Chiara

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Koncne spolu :D krasne :D :D uz ne bude daslsia D: tesim Mia

    OdpovedaťOdstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...