utorok 4. júna 2013

Listen To Your Heart ;* dvadsiata druha časť.


"Stále si si to nerozmyslela? vieš že Paulovi vadiť nebudeš a chalani ťa majú radi."
"Nie Liam, je to tvoja práca a neboli by dobre aby sme spolu trávili čas každú minútu v dni. Ty pekne pôjdeš s chalanmi koncertovať a ja sa vrátim do Londýna. Aj tak je zajtra posledný dátum na tu skúšku modelky."
"Ozveš sa mi?"
"Každý deň zlatko. Mal by si sa ísť pobaliť, nechcem ťa zdržovať."
"Dobre vieš že ma nezdržuješ. Kedy ti to letí?"
"O hodinku, pomôžem ti s niečim?"
"Netreba, pobaliť sa snáď zvládnem. Sľúb mi že dnes dáme skype. nevydržím to bez teba."
"Budú to len dva týždne, ubehne to ako voda. Budeš predsa s chalanmi s ktorými sa určite zabavíš a večer budete mať koncerty. Ani sa nenazdáš a budeme opäť spolu."
"Pokiaľ si nenájdeš za ten čas niekoho lepšieho."
"Ľúbim len teba, jasné? Mala by som ísť. Aj tak cesta chvíľku potrvá."
"Pôjdem s tebou."
"To nemusíš."
"Ale ja chcem, bež sa obliecť vonku je chladno." Zo sklamaným pohľadom a falošným úsmevom sa na mňa zadíval. S hlasitým dupotom kvôli topánkam ktoré som mala na nohách som zišla do malej predsiene s ktorej som si zvesila bieli kabátik a vošla som do obývačky kde všetci pozerali nejakú rozprávku.
"Už ideš?"
"Musím Harry."
"Daj si pozor, dobre vieš že teraz budeš mať tisícky neprajníkov ale aj milióny fanúšikov."
"Harry, som tvoja sestra. Ja viem čo všetko to odnáša."
"Lenže teraz si aj Liamova priateľka."
"Dokážem sa o seba postarať. Pozdrav mamu pokiaľ s ňou budeš. Čaute decká!" s úsmevom som im zakričala a s vlasmi ktoré sa mi pri chôdzi nadvihovali som vyšla von. V nešikovnej chôdzi kvôli niekoľko centimetrov snehu som sa bezpečne dostala do auta v ktorom vládla neskutočná vôňa jablkovej arómy a príjemného tepla. Po tichej jazde ktorá spočívala len s počúvania nejakých pesničiek bežiacich na hudobnej stanici sme zastavili pred letiskom. Stovky fanúšikov ktorý stáli pred letiskom mi vyčarili neskutočný úsmev. Po pár podpisoch, fotkách a narážkach na moju adresu ktoré mi moju náladu neskutočne zhoršili sme sa konečne dostali do vnútra letiskovej haly. Desiatky ľudí ktorý sa prechádzali a hľadali svoj správny let mi spôsobovali točenie hlavy. Pri pohľade na pokojnú kaviareň spojenú s občerstvením som dostala neskutočnú chuť na kávu.

"Prepáč mi to vonku.. Naozaj nechápem inteligenciu niektorých fanúšičiek.." prelomil ticho Liam s čoho sa mi do oči opäť nahrnuli slzy.
"To je v poriadku.. bola som taká istá pamätáš?"
"Nebola si taká istá, už od začiatku som vedel že budeš budúca pani Payne."
"Nejaký si si istý."
"Sto percente. Budeš mi chýbať."
"Boli sme spolu len štyri dni Liam, no pokiaľ nepočítam ten týždeň nášho "vzťahu" pred tou nehodou."
"Na tom to nezáleží. A budú to dva týždne."
"Áno, o pár dni. Bože láska.."
"Si nádherná."
"Číslo letu 533 do Londýna letí o dvadsať minút!" Ozval sa hlas letušky v rozhlase a pri pohľade na Liamov sklamaný pohľad ma pichlo pri srdci. S miernym úsmevom som zasunula stoličku a odhodila som do koša prázdny plastový pohár s kávy. Ruka v ruke spolu s Liamom a mojim kufrom som sa postavila pred uličku vedúcu k lietadlu a zo slzami v očiach som sa otočila ku nemu. 
"Mala by som ísť.."
"zbláznim sa bez teba vieš to?"
"Zdá sa mi že to už pár krát v inom zmysle spomenul. Ľúbim ťa Liam."
"Ja teba viac, uh! skoro by som zabudol. zober si to prosím, bola si v ňom cez víkend nádherná." zo smiechom mi do rúk vložil poskladané tričko s čoho sa mi na perách opäť vyčaril úsmev. S pevným objatím a krátkou pusou som sa od neho odsunula a pomaly som kráčala ku vchodu do lietadla.
"Ľúbim ťa Natasha! Neskutočne ťa ľúbim!" zo smiechom mi zakričal s čoho sa mi na tvári zjavil pekne čudný pohľad spojený s iskričkami v očiach...

Krátka a o ničom časť ale baby :D ja neviem čo písať! :D mám tristo nápadov, toľko veci čo chcem napísať a keď zapnem blog som totálne vygumovaná! -,- každopádne prosím komentár a dnes vám dám jednu jednodielovku :)

4 komentáre:

  1. awwwwwww :3 to je také ňuňuňu ♥ dokonalé :) xx

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jee aky su zlatyy :3 uzasne :)
    uu a jednodielovka? :D hmm natu sa tesiim :D Chiara

    OdpovedaťOdstrániť
  3. uzastne waw len tak dalej s timy sťastnými časťami

    OdpovedaťOdstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...