nedeľa 9. júna 2013

Listen To Your Heart ;* dvadsiata štvrtá časť.


4,252 ľudí?! Zbožňujem vás! :) Prepáčte že včera nebola časť ale... opravovali sme s Niallom rozbitú posteľ! :DDD Kamuš, myslím že ty to chápeš! ;DD Keďže ste m písali že či nebude časť tak ju tu teda máte :)

"Och bože, zlatko si  v poriadku?!" vytrhla ma s môjho rozmýšľania Danielle ktorá sa z ničoho nič zjavila v izbe zo slzami v očiach.
"Ja...Všetko je v poriadku."
"Keby je všetko v poriadku určite nenecháš ten mobil len tak vyzváňať! čítala som si celú tú konverzáciu, je to len nejaký idiot ktorý vám nepreje vzťah, sú tisícky ktoré vás zbožňujú! Nič si s toho nerob, každá z nás ktorá vstupuje do vzťahu s chalanmi vie že si s tým musí raz prejsť."
"Danielle, ty to nechápeš! Keby je to len taká obyčajná správa asi na to kašlem nemyslíš?! Ten človek vie o mne všetko, o tej autonehode, o tom že s ním niekedy chodila a ja o tom.. o tom že nemôže mať deti!"
"Natasha, zlatko ty a Liam ste si súdení! žiadny idiot ktorý si myslí že tým že vypustí na verejnosť nejaké veci ktoré keď aj sú pravda vás dvoch rozdelí je tupec! Liam je citlivý a určite všetko chápe."
"Nie, nemôžem s ním zostať! som nikto, nedokážem mu dať ani len deti a ničím mu s tým všetkým celý život! prichádzajú o fanúšikov a to len kvôli chvíľkovej láske."
"Nie je to chvíľkové. Nerob blbosti, Natasha vy to zvládnete uvidíš."
"Ako? pred tým si všetci mysleli že budete mať malé dieťa a začali ťa milovať, a mňa? Nenávideli ma vtedy a teraz už absolútne.."
"Nechápem prečo sa o nich zaujímaš! Miluje ťa Liam a to je hlavné nie?"
"Pochybujem že ma bude milovať keď sa bude pozerať na chalanov ako sa hrajú zo svojimi deťmi a on bude len ticho trpieť a tváriť sa že je všetko  v poriadku.."
"Zodvihni mu ten telefón."
"Nie, o týchto veciach sa cez hlúpi telefón rozprávať nechcem."
"Tak bež za nim."
"Potrebujem si vyvetrať hlavu.. asi pôjdem von."
"sú štyri hodiny ráno."
"Londýn nespi nikdy." S nasadením čiernej koženej bundy a čižiem som zabuchla vchodové dvere a vyšla som do chladného Londýna. Svetlá ktoré vytvárali kúzelnú atmosféru boli pri bielom snehu dokonalé. S myšlienkami ktoré mi blúdili hlavou tak neskutočne šialene som sa ocitla na mäkkej zemi oproti nejakej žene.
"Teraz ti nemá ako pomôcť tvoj milovaní braček alebo Liam čo?!" Nenávistne na mňa zvrieskla a v mojich očiach sa zjavili malé slzy.
"čo o do mňa chceš?!"
"Nechaj si tuto drzosť pre niekoho iného! čo chceš od Liama?! peniaze máš a svoje primitívne kamarátky nájdeš aj v Holmes Chapel."
"Ja Liama milujem! čo na tom sakra nechápete?! nepotrebujem žiadne jeho peniaze a ani vaše fanúšikovské požehnanie na to aby som s ním mohla byť!"
"To od nás ani nikdy nedostaneš! Liam má byť s Danielle a nie s nejakou naivnou pipkou ktorá sa s ničoho nič zjaví v Londýne a všetko zničí! nedokážeš mu dať ani deti tak čo s ním chceš riešiť!"
"Si len obyčajná kurevská fanúšička ktorá si myslí že keď opustím Liama a Danielle si dá pohov môžeš ho mať, ale vieš čo?! Liam by si s takými odpornými deckami v živote nezačínal!" zo vztýčenou hlavou som sa pozbierala zo zeme a silno som do nej narazila. S rozbúšaním srdcom som sa rýchlim krokom rozbehla späť na ulicu vedúcu k nášmu domu a s nechápavým vydýchnutím som zabuchla dvere.

"Vieš že robíš totálnu kravinu. nemôže ťa ovplivňovať nejaká fanúšička."
"Danielle, ubehol už týždeň. Dnes sa chalani vrátia domou, potrebujem sa s ním len porozprávať a potom odísť na prehliadku."
"je to tvoje rozhodnutie."
"a je to to najlepšie, pre všetkých." S malým náznakom úsmevu som zapla zips na poslednom kufri a odniesla som ho do auta. S krátkym objatim Danielle a jej pekne vypuklého bruška som nastúpila a odviezla sa na letisko kde už čakala Sandra.
"Pripravená?"
"Dúfajme že áno, potrebujem si ešte niečo vybaviť. stíham?"
"Letí nám to za pol hodinku bež." s úsmevom ma pohladila po ruke a ja som s vyčítavým pohľadom vykročila ku lavičkám. po dvadsiatích minútach čakania sa predo mnou konečne zjavil Liam spolu s kuframi a chalanmi.
"Bál som sa o teba láska, stalo sa niečo?"
"Musíme sa porozprávať."
"Počúvam."
"Liam mali by sme sa rozísť, bude to tak lepšie. Ja.. nedokážem sa pozerať na to ako trpíš vždy pri každej správe o mojej neplodnosti ktorú ti posielajú fanúšičky. S Danielle alebo s nejakou inou ti bude lepšie.. Máš svoj život a ja ten svoj, k čomu bol tento vzťah vlastne dobrý? Sme ešte deti Liam, máme celý život pred sebou a.. myslím že s pauzou si uvedomíme že to ide aj bez toho aby sme boli stále spolu."
"Natasha neblázni! existujú rôzne veci ktoré môžeme podniknúť! môžeme si adoptovať dieťa alebo.."
"Nie Liam, viem ako strašne si túžil po svojom, nemôžem ti to spraviť.." zo slzami v očiach som postila jeho ruku a s ničeným pohľadom som sa vrátila späť ku Sandre.
"všetko v poriadku?"
"Toto v poriadku nebude nikdy.." zo slabým pípnutím som sa zaradila pri ostatné dievčatá a s posledným pohľadom ktorý som venovala Liamovej smutnej tvári som nastúpila.. 


3 komentáre:

  1. ja ťa v škole zabijem! tvoja Kamuš :D a odkáž Niallovi, že nemusíte lámať postele len nech ťa dobré naladí na dobrú náladu aby bola happy časť a nie toto -,-

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nepaci sa mi to ! :D zase si ich rozdelila -__- :D Chiara

    OdpovedaťOdstrániť
  3. may I kill you? :O to čo si spravila????? prečo??? Nat a Liam mali byť spolu už šťastní, žiadna debilná fanynka im to nesmie prekaziť! neskutočné emócie si teraz vo mne vyvolala... plačem a hnevám sa na všetkých, čo ubližujú našim miláčikom.... krásna časť ♥

    OdpovedaťOdstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...