streda 26. júna 2013

Memories♥ (5.časť)


Pred tým než na mňa otvoríš hubu, si dobre rozmysli s kým si začínaš! ;) Ja totižto vojny neprehrávam, nikdy! ;3 I love you Baby! ;33 Kto je tu víťaz ktorý sa smeje naposledy teraz?! ;33 Uch! :33

Pohľad na Toma ktorý ešte stále, aj cez divoké sny kvôli ktorým sa mu v spánku na tvári objavovala vráska, sladko spal, ma prinútil položiť si ruku na hlavu a v duchu vymenovať všetky nadávky na moju neskutočnú retardáciu.
S nenápadným a hlavne tichým postavením z postele som si zo zeme pozbierala všetky veci, do ktorých som sa rýchlo navliekla a extrémne tichými krokmi som si to namierila ku veľkým vchodových dverám jeho domu.
"Kam si myslíš že ideš?!" Ozval sa jeho hlas hneť po mojom ostrom náraze na tvrdú stenu ku ktorej ma pritlačil. Jeho ruka ktorá mi silno stláčala zápästie a druhá ma neustále pritláčala ku stene mi v hlase spravila neskutočný bordel. Udrieť ho? Začať kričať? Povedať mu pravdu? Vrátiť sa ku nemu? zavolať políciu alebo proste mlčať? V hlave sa mi odohrávali tisícky scenárov až pokým sa mi po líci nepustila malá slza kvôli neskutočnej bolesti z jeho silného pri tlačenia jeho ruky ku môjmu bruchu.
"Ja.. ja.. chcela som nám kúpiť raňajky." Neistým a tichým hlasom som šepla, kvôli bolesti ktorá mi nedovolila vydať silnejší hlas.
"Na to som tu ja, už nikdy, rozumieš? Nikdy neopúšťaj tento dom bez môjho dovolenia!" Hlasno na mňa zvýšil hlas, kvôli čomu sa mi v očiach objavil neskutočný strach. "Daj sa do poriadku." Slabo šepol a pomaly ma pustil s jeho "uväznenia" ktoré mi spôsobilo pár sekúnd nehybného predýchavania. Zvuk tanierov a pohárov ktorý sa šíril s kuchyne ma prinútil opäť sa zo strachom v očiach dostať do reality a vrátiť sa ku nemu.

"Pôjdeme dnes niekam von? Reštaurácia, kino alebo budeme tu?" Už normálnym hlasom sa ma spýtal keď sa postavil k umývadlu do ktorého vložil taniere z raňajok.
"No vlastne.. Pokiaľ by ti to nevadilo tak dnes nemôžem. Potrebujem vybaviť nejaké veci a doriešiť zopár problémov."
"To je v poriadku, tak zajtra?"
"Uhmm.. to bude lepšie." S falošným úsmevom som sa na neho pozrela a zasunula som stoličku bližšie ku stolu. "Bežím, pokiaľ všetko nezatvoria. Vidíme sa." Sladkým hlasom som šepla a jemne som ho pobozkala čo spôsobilo jeho slabý úsmev.

Zvuk kľúčov ktoré som hodila do malej sklenej misky sa rozozneli po celej chodbe. Neustále ticho ktoré vládlo v dome a pokoj ktorý tu vyžaroval mi vyčaroval aspoň mierny úsmev. S bolestným trhnutím kvôli ostrej bolesti ktorá ma šialene pichala pri každom jednom pohybe som sa postavila pred zrkadlo a zdvihla som si tričko. Pohľad na obrovskú fialovo modrú modrinu v tvare ruky mi do očí dostal tisícky sĺz. S rukami na tvári a slzami ktoré som nechala voľne stekať po tvári som sa šuchla dole po stene a celý dom vypĺňali moje hlasité vzlyky. Zvuk môjho mobilu ktorý opäť šialene vyzváňal už tretí krát, som svedomito od ignorovala a ďalej som sa naivne venovala plaču ktorý aj tak moje problémy nevyrieši. Neustále prichádzanie nových hovor sa vystriedalo za SMS ktorým som už nedokázala odolať.
"Vaness?! Si v poriadku?! Ak sa niečo stalo okamžite mi ti povedz, inak prídem do Londýna! Louis xx"
"Nie. Všetko je v poriadku, len som bola v sprche :) Pekne si tam uži slnečné počasie a ja sa idem opäť venovať hladeniu na zasneženú záhradu. Vaness xx"
"Blázon! Vieš si predstaviť ako som sa o teba bál? Opovážiš mi to nebudúce nezdvihnúť. xx"
"Tak čo sa stane? xx"
"Dám ti pusu na líčko ale budem sa na teba aj tak hnevať! xx"
"Ty sa nedokážeš dlho hnevať."
"Viem, práve o tom som chcel s tebou hovoriť. Vaness, ja chcel by som či niečo povedať.."
"Neskôr, porozprávame sa o tom keď prídeš, už len štyri dni to dáš Louis! :) I love you baby! xx" "
Bože Louis.. čo by som dala za to aby si tu teraz bol a ochraňoval by si ma ako El?.." potichu som šepla a svoju tvár som opäť zaborila do studených rúk.

Kikuš, som šťastná, neboj sa! ;) Julíí, "Let Her Go" pri písaní som ju počúvala vďaka tvojmu príbehu a ani si nevieš predstaviť aká závislá na nej teraz som! ;33

4 komentáre:

  1. tá pesnička je dokonalá, ja viem ♥♥♥
    a táto časť je dokonalejšia! ten Tom ej riadny sviniar... normálne si viem predstaviť scénu, kde by prišiel Lou, videl by, ako jej Tom robí zle a dal by mu po papuli :) :3 to by bolo aké super ♥ ale nechám to na Tebe ♥
    v každom prípade krása, úžasnosť, dokonalosť, čarovnosť, božskosť ♥ :3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. this story is beautiful!!! Harry xx

    OdpovedaťOdstrániť
  3. dúfam zlatko, zajtra v škole si priprav parádny smiech! :33 ja som ti vravela že ty fajne píšeš :OO jato čítam apotom že čožéé?! dokonalosť!
    sánka mi padá :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To bolo jasne ze ten Tom nebude mily chlapcek -__-
    dokonalost! :3 Chiara

    OdpovedaťOdstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...