nedeľa 14. apríla 2013

Don´t Cry My Princess ♥ 10.

Aktuálne som najšťastnejší človek na svete! :D nie je to tým že vonku je konečne  teplo a v ušiach mi hrá perfektná hudba ale je to tým že som prežila prechádzku po strmých kopcoch s pichliačmi na konci! :D ja tú babu raz zabijem! :D

S taškami plnými jedla a alkoholu na večer som vyšla s neďalekého obchodu v Londýne. Príjemné slnečné lúče sa mi odrážali od slnečných okuliaroch a na mojej slabo hnedej odhalenej pokožke žiarili biele roztrhané šortky s čiernym tričkom na ramienka. Spev ranných vtákov my znel v ušiach a s úsmevom na tvári som vykročila na chodník vedúci k nášmu domu. Lenže žiadne ráno nemôže byť tak dokonalé a pokojné ako sa na prvý pohľad zdá.
"Stoj ty štetka!" ozval sa za mnou nenávistný a pomerne nepríjemný hlas. S prekvapeným v tvári som sa otočila a moje srdce zrazu začalo byť ako šialené.
"Ty si naozaj psychicky narušená?! nemôžeš nás nechať na pokoji? ja naozaj nemôžem za to že Niall si nevybral teba ale dal prednosť mne! pochop to už konečne!"
"Nezaslúži si ťa! som o sto krát lepšia než si ty! on to pochopí! pokiaľ ho nenecháš ty tak ver tomu že len tak ľahký život vedľa neho ťa nečaká!"
"tento život som si vybojovala! nie som žiadna namyslená pipka ktorá odišla s rodného mesta len preto aby zobrala nejakej trápnej modelke jej životnú lásku a trpela všetky narážky!"
"och, to je naozaj dojímavé. a čo s tým ja mám?!"
"daj nám pokoj Zoe!"
"fanúšičky ťa nenávidia! si len ďalšia ktorú majú chalani ako hračku a potom ťa odkopy!"
"Niall nie je taký ako ostatný chalani."
"drž už hubu! nerozumela si mi už na začiatku?! nechaj Nialla na pokoji, si len ďalšia nafúkaná Suka! obyčajná lacná suka..." Zvrieskla na celú ulicu a behom sekundy som pocítila tú príšernú bolesť vyvolanú pádom na malé kamienky na ulici. Na ruke sa mi ocitla nepekná rana ktorá mi začala krvácať a niesla príšernú štipľavú bolesť. Po pár bolestivých kopancoch a odporných nadávok sa stratila za rohom.
"Pane bože, slečna ste v poriadku?"
"áno, nič mi nie je to je v poriadku."
"bláznite? veď ste celá krvavá! máte pri sebe lekárničku?"
"Prepáčte ale ráno ma absolútne nenapadlo že by som mohla mať nešikovný pád na chodníku."
"podajte mi ruku, mám jednu v aute ošetrím vás." s ochotou v očiach mi podal ruku jeden postarší pán a vyšvihol ma na pevnú zem. s príšerným pocitom v mojej duši kvôli klamstvu ktoré sa aj tak raz dostane na povrch som podišla ku nemu bližšie a zo zaťatými zubami som znášala bolesť spreju ktorý sa mi dostával na krvavú ranu.
"Tak hotovo, nabudúce si dávajte pozor. bolo by škoda takého mladého talentovaného dievčaťa."
"ďakujem, čo som dlžná?"
"to je v poriadku, nikdy neviete kto bude potrebovať vašu pomoc. pokiaľ by som mohol tak jeden podpis. moja dcérka piští pri počutí vášho spevu v televízií. je vaša obrovská fanúšička."
"och to je rozkošné. jasné, ako sa volá?"
"Nella."
"má nádherné meno, nech sa páči." s úsmevom som mu podala podpis s mojím číslo a malým venovaným. S bolestivým úsmevom na tvári a ešte stále stuhnutou krvou v tele som pozbierala zo zeme porozbíjané veci a nákup.  s jednou zachránenou fľaškou vína a vecami na skvelý recept kakaového koláču som vyložila všetky veci do kuchyne a po prázdnom dome som prešla do izby kde som si zo skrine vybrala legíny a biele tričko s rôznymi popísaný motívmi. na telefóne som vytočila Niallové číslo a s motýlikmi v bruchu som čakala na jeho sladký hlas.
"Ahoj princezná."
"Ahoj zlatko, tak čo? nevieš nič nové?"
"Zatiaľ všetko po starom. o hodinu sa nám začína koncert a potom letíme späť do Londýna. predpokladám že o takej siedmej budem doma."
"teším sa! mám pre teba malé prekvapenie."
"mne stačíš ty. ako sa máš?"
"výborne, dnes si spravíme večer len pre seba dobre? bez chalanov a dievčat."
"skvelé, princezná?"
"Prosím?"
"strašne mi chýbaš."
"aj ty mne Niall."
"vidíme sa večer dobre? chalani ma zasa ťahajú na skúšku. ľúbim ťa!"
"ja teba tiež papá!" So sladkým úsmevom som zložila s mojím spevom ktorý sa ozýval na celý dom som prešla späť do kuchyne kde som začala pripravovať koláč a jediné jedlo ktoré som zatiaľ nikdy nepokazila. špagety. Skvelá vôňa sa šírila po celom dome a hodinky sa pomaly posúvali na siedmu. s čudnými tanečnými pohybmi som na stôl pripravila červený obrus a naň malé sviečky s dokonalou vôňou škorice, dva poháre s fľaškou vína a taniere s jedlom. po krátkej sprche s osviežujúcou vôňou jabĺk som si obliekla čierne letné šaty s balerínami a vlasy som si nechala voľne rozpustené na tele. Presne na čas sa v zámke ozval zvuk kľúčov.
"Som do... ou..."
"niečo zlé?"
"nie, len si neuveriteľné nádherná."
"dosť rečí! vychladne ti večera."
"stop! najskôr musím spraviť jednú vec na ktorú nemôžem prestať myslieť celý deň." pomaly sa ku mne priblížil a na moje pery priložil jeho. po sladkom, jemnom a pritom vášnivom bozku som ho chytila za ruku a zaviedla do kuchyne kde bola neskutočne romantická atmosféra a neodolateľná vôňa škorice. S plným bruchom som sa rozvalila na gauči na Nialla a pri pozeraní nejakého romantického filmu ktorý práve bežal v televízií som vdychovala jeho vôňu. Jeho jemné ruke ktoré ma hladili na chrbte mi vyvolávali zimomriavky a neskutočnú chuť na jeho bližšiu prítomnosť. Po pár pohľadoch sa jeho pery opäť spojili s mojimi a jeho ruky sa pomaly presúvali na zadok zatiaľ čo som na ňom ležala.
"čo to robíš?" zo smiechom som mu dala ruky na hruď a s iskričkami v očiach som sa zahľadela do tých jeho. pohľad v jeho tvári hovoril za všetko no to mučenie mi pripadalo tak neuveriteľne sexy.
"nemôžeš mi to zatrhnúť, nie teraz. nevydržím to Alex!" zo smiechom ma prevalil pod seba a pomaly mi začal bozkávať krk.
"kde sú tie reči že Niall Horan chce sex až po svadbe?"
"pokiaľ chceš môžem ťa okamžite zobrať do Las Vegas a zobrať si ťa za ženu!"
"to by si naozaj spravil?"
"pre teba všetko." jemne ma pohladil na líci a opatrne mi rozopol šaty ktoré skončili niekde v blízkosti obývačky. po menšej práci s jeho tričkom a riflami v ktorých vyzeral tak neuveriteľne sexy sa predo mnou ocitol nahý. Neskutočné teplo ktoré vládlo medzi našimi telami a kvapky potu ktorú stekali po našich telách ktoré sa o seba obtierali mi vyvolávali neuveriteľné vzrušenie. (teraz si budú myslieť všetci že som psychopat :D Prosím Veroniku aby toto v škole nikdy nehovorila! :D a taktiež moju manželku Kamilku! :D)
"si neuveriteľná." šepol mi po pol hodine neuveriteľného milovanie do ucha tým sexy chrapľavým hlasom a odsunul sa na druhú stranu gauča.
"Som príšerné smädná." zasmiala som sa a postavila som sa s gauča. zo zeme som zdvihla Niallové tričko ktoré som si obliekla a prešla som do kuchyne skadiaľ som si zobrala fľašku vychladenej vody a s vyčerpaním som sa vrátila späť k Niallovy.
"Pokiaľ nechceš aby som ťa znásilnil tak by som ti radil niečo si obliecť."
"vadí ti snáď polonahá žena v tvojej blízkosti?"
"nie vadí mi to že ráno máme nejaké vystúpenie v televízií a pri pohľade na teba mi vyvolávaš neskutočnú chuť na ďalšie kolo."
"daj si sprchu!" zo smiechom som do neho hodila vankúš a vošla som do mojej izby s kadiaľ som si zobrala pyžamo a zavrela som sa v sprche. po pol hodine príjemného osvieženia som si ľahla do náručia toho najlepšieho chlapca na svete. môj budíček až tak moc príjemný nebol. Studená voda ktorá sa na mňa liala najskôr malých kvapkách a potom neuveriteľnom množstve ktoré ma prinútilo otvoriť oči a dostať chuť zabíjať. Psychopatický smiech ktorý sa ozýval na celý dom a obranné pozície tých štyroch kráv ktoré sa držali jednou rukou za brucho a druhou ukazovali "päť" pred seba.
"ako ste sa sem sakra dostali? a čo to sakra robíte?" s nahnevaným pohľadom som sa na nich pozrela a prešla som ku kúpelne s kadiaľ som zobrala uterák ktorým som si začala sušiť mokré telo.
"Niall nás videl stopovať pred vaším domom tak nás pustil."
"stopovať?!" s neuveriteľným výbuchom som sa na nich pozrela a posadila som sa na posteľ.
"No El dostala ďalší s jej dokonalých nápadov ktorý jej vnukol Louis a stavili sa o to že jej zastaví päť aut a ona to ako inak musela vyskúšať"
"jeden väčší debil ako druhý. koľko ich ti zastavilo?"
"okrem sanitky ktorá išla okolo a taxi nikto."
"Sanitky?! ty si museli pomyslieť svoje." s ďalším návalom smiechu som sa prezliekla a s chladničky som si vybrala jogurt. keďže rannú hygienu mám kvôli týmto štyrom zlatíčkam za sebou som si na kefku vytlačila zubnú pastu  a po vyčistený zubov a rozčesani strapatých vlasoch sme vyvolali ďalšiu stávku. Myslím že do živého vysielania chalanov na sto percent nevbehne...

Všimli ste si?! :D ja som celý deň nedala časť lebo som nevedela ako a zrazu to išlo samé!! :DD ja som prvý krát spokojná s časťou! :D ooooch!! :D komentár! :D ak budú tri pridám novú! :D



4 komentáre:

  1. úplne úžasné! už dávno som sa tak dobre nezasmiala :) by the way, spravila si mi chuť na kakaový koláč :D tá krava Zoe ma strašne štve!! :) a inak... dokonalé ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. necakala som ze sa s nim uz vyspii :D :D ale vraviim ze pri tebe clovek nikdy nevie ! :D inak uzasne :)
    Chiara

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Fufík to je perfektne a preco to nemam nikde hovorit hmmmmmmmmmmmm

    OdpovedaťOdstrániť
  4. :O :( ty si ma podviedla :( :DDDDD TVOJA ZENA KAMILA :DDDD

    OdpovedaťOdstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...