piatok 19. apríla 2013

Don´t Cry My Princess ♥ 16.

35 ľudí si včera prečítalo článok! :O ďakujem vám baby! ;*** nesmierne si to vážim a ďakujem za to že vždy keď vám dám nejaké upozornenie že pokiaľ nedáte toľko komentárov tak proste prestanem písať a vy to proste vždy dokážete a vyčaríte mi obrovský úsmev pri čítaní tých komentárov! :) chcela by som ešte jednu vec! KATKA VARGOVÁ ako si sa dostala k tomuto blogu? :O

Niall
"stále nič?" zúfalo som sa oprel o parapetu okna a znova som s nádejou v duši dúfal že je v poriadku, nič sa jej nestalo a práve teraz sa opäť usmieva.
"stále nič.. Iba, volal Paul vraj sa máš u neho zastaviť. znel vystrašene ale to posledné týždne každý s nás."
"kedy volal?"
"asi pred desiatimi minútami. čaká ťa v kancelárií vo vile, máš sa mu ozvať."
"zbehnem za ním, aspoň prídem na iné myšlienky." z malým kúskom nádeje som si z misky zobral kľúče a vyšiel som opäť do preplneného Londýna. prudké svetlo ktoré som poslední dni videl len na obrázkoch s Alex alebo s okna mi šialene svietilo do očí ktoré boli ešte stále červené od slaných sĺz. Po pomerne krátkej jazde po Londýne som zastal pred obrovskou vilou kde sme kedysi začínali ako skupina. Po pár schodoch ktoré som na tomto dome ako jediné nenávidel som vyšiel na horné poschodie a vošiel som do kancelárie kde už nervózne čakal Paul.
"volal si ma?"
"Niall! ani si nevieš predstaviť ako rád ťa vidím!"
"stalo sa niečo? vieš niečo o Alex?!"
"viem že teraz ma budeš nenávidieť, budeš naštvaný ale proste.. viem kde je Alex. už od začiatku viem aký je Ryan a viem aj o tom čoho je schopný."
"ty si nie je normálny?! celé dni nerobíme nič iné než sedíme na zadkoch a neustále kontrolujeme všetky stránky aby sme vedeli čo s ňou je a ty si tu pokojne sedíš a robíš sa že nič?!"
"nechaj si to vysvetliť Niall! Ryan sa pred pár dnami u mňa zastavil s tým že pokiaľ s ním nepôjde Alex vy ako skupina skončíte doslovne. je bývali väzeň, sedel za vraždu a nechcel som vás vystavovať riziku. lenže potom sa tu objavil s fotkou mojej ženy s deťmi, nemal som na výber Niall! nechcel som aby im ublížil, tak ako sa ty bojíš o Alex tak ja sa bojím o nich a určite mi nie je jedno to čo teraz musí prežívať. alebo respektívne prežívala."
"Prosím?!"
"v Ryanovom liste som písaný ako rodina, je to môj vzdialený bratranec. pred tromi dnami mi volali že spáchal ďalšiu vraždu ale nie celkom. ten chlapec ešte žil a pravdepodobne videl ako ubližuje Alex preto ho jeden s nich zabil a zomrel aj ten mladý. Alex od vtedy nevideli, hľadali ju všade, dokonca sa našlo malé dievčatko ktoré na ňu čakalo pri budove ale bezvýsledne. už tri dni je niekde v Španielsku a nikto nevie čo sa s ňou stalo."
"Ona je v Španielsku?"
"pravdepodobne. Niall naozaj ma to mrzí, viem že som ti to mal povedať a.."
"Chápem ťa Paul, na tvojom mieste by som urobil to isté."
"si správny chlapec, je vidieť že Alex neskutočne miluješ a netrápi ťa že už netvoríte pár."
"Milujem ju s celého srdca a ani si nevieš predstaviť ako si vyčítam že som spravil tú blbosť. mohla byť teraz so mnou a vedel by som že žije.."
"určite žije, je to silné dievča ktoré ťa tiež miluje! bež ju nájsť, ozvi sa nám potom."
"ďakujem ti Paul.." s malým náznakom úsmevu som vyšiel s izby a namieril si to na letisko. po lete ktorý trval tak neskutočne dlho som sa konečne dostal do letiskovej haly v Španielsku a s oveľa väčšom nádejou som si to namieril na políciu.
"Niall Horan! vy ste ten policajt ktorý našiel tých dvoch zavraždených?"
"pokiaľ nieste člen rodiny nemôžem vám tieto informácie poskytnúť."
"teraz ma dobre počúvajte, tam vonku je niekde dievča ktoré s celého srdca milujem a môže byť zranená! už tri dni je niekde na neznámom mieste pretože sa jej podarilo odísť od chlapa ktorý zavraždil nevinného človeka pretože ju obraňoval! pokiaľ mi okamžite nepoviete v akom dome sa uskutočnila ta vražda tak prisahám že viac si ako policajt neškrtnete!"
"prepáčte Pán Horan. jasné ukážem vám to len hlavne žiadnu paniku.." s roztraseným hlasom sa ku mne prihovoril a vyviedol ma s nejakej kancelárie. po pár odbočkách po veľmi známom meste som sa konečne ocitol pred hotelom. aj keď moja hlava hovorila o pravej strane moje srdce dôverovalo ľavej. po pár váhavých krokoch som sa vydal na malý chodník kde bolo plno ľudí. podľa toho čo mi hovoril Paul to malé dievčatko čakalo pri veľkej budove a keďže jediná veľká budova je pár metrov od tohto miesta musí byť na blízku. tmavá ulička ktorá ma niečim lákala ma prinútila do nej vstúpiť. po pár minútach ktoré som opäť myslel že sú bezvýznamné som pred malými železnými schodmi vedúcimi na strechu budovy videl niečie telo.
"Alex.. Alex! zlatko prosím zobuť sa.." zo slzami v očiach som ju zobral do náručie a moje oči padli na jej krvavé veci a bledú tvár. ruky ktoré mala úplne studené mi vyvolávali v tele úplne šialenstvo.
"Princezná prosím! nemôžeš ma tu nechať! milujem ťa zlatko! tak strašne ťa milujem..." slabo som ju pohladil po líci a jemne pobozkal na čelo. Slabé nadvihnutie hrudníka mi zrazu prinieslo toľkú radosť.
"Alex! zlatko som tu! prosím bojuj... zavolajte prosím niekto záchranku!" zvrieskol som na celú uličku a pri pohľade na vydeseného policajta som opäť nabral silu bojovať ďalej spolu s ňou...


a teraz čo?! :D a teraz znova tri komentáre a nová časť! ;** baby? toto nie je isté že či sa jej naozaj nadvihol hrudník alebo to Niall proste chcel :)) ľúbim vás!! :** nechce sa mi  to opravovať ide mi film! :D papa ;*


5 komentárov:

  1. nie, neplačem.... nie vôbec nie... :/ tak dojímavé.... :P ja viem, že ten hrudník sa jej pohol a Niall si nič nenamýšľal ... takže rýchlo napíš ďalšiu a šťastnú :P :D je to D-O-K-O-N-A-L-É
    ! ♥ Xxx

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Prečo mi to robíš?! -_-
    Som na teba nahnevaná! :D
    Rýchlo ďalšiu!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ty niesi normalna :O preco nam to robiis ?! :D daj konecne nieco stastne :P :D ale inak je to dojimave a uzasne :))
    Chiara

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jeeej sazepekna cast .... :D a tvoj blog som sledovala este aj na starsej stranke ktoru sim len tak nahodou nasla ked som hladlane jake poviedky na googli :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ano presne tak preco nam to robís Fufík

    OdpovedaťOdstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...