streda 10. apríla 2013

Don´t Cry My Princess ♥ 6.


To sa vám musím naozaj vyhrážať s tým že skončím písať aby ste napísali komentáre?! :D ak áno ja vám to môžem písať ku každej časti! :D ďakujem vám baby moje! ;) P.S jedno dievča sa pod komentár nepodpísalo a napísalo že čítalo všetko moje príbehy až na starom blogu, prosím mohla by si sa podpísať aby som vedela kto si? :) inak ďakujem! :) P.S dnes som doma pretože mi ráno bolo brutálne zle alebo inými slovami ja medzi tých úchylou nejdem!! :D inak včera pozerám sama televíziu v izbe a zrazu zhasne elektrika! :D boha ja som si spomenula na jeden horor kde zhasla elektrika a jeho prenasledovali duchovia :D a ja hneť taká na celú hubu "mamííííí!" :D a ona nič! :D kokos mne tak cukaľo a ja sama na druhej strane domu a zrazu do niekoho narazím a ono mi to chytí ruku a ústa nech nehučím :D a keď som na stolíku nahmatala baterku a bola tam mamina ja som myslela že ju zavraždím! :D mne tak bilo srdce! :D potom odídem preč a zas so v strede chodby zhasne a počula som kroky :D a ja hneť "vypadnite!" :DDDDDDD

"Na toto zabúdajte! naposledy som pila nejaké drinky s Niallom a to mi úplne stačilo k tomu aby mi bolo až nadmierne zle s vami žiadne kolo nedávam, neprišla som sem aby sa zo mňa stala alkoholička!" zo smiechom som na nich pustila a pootvorila som dvere aby mohli vojsť dnu.
"Tak chceš hrať šach? pozerať nejaké filmy alebo nám zaspievaš?"
"to už a vy o tom viete?"
"to a nedalo prepočuť, chalani o tom hovorili celý let do Londýna. hovoril ti Niall o tom X-factore? o pár dní sa začína čo keby si tam išla?"
"ani ste ma nepočuli spievať ale všetci ma tam vyháňate."
"lebo sa poznáme skoro týždeň a aj to sme spolu buď jedli, nakupovali, spali alebo sa prechádzali  po Bratislave."
"nedokázala by som to, môj  hlas nie je dostatočne dobrý aby som postúpila do prvého kola a nie to ešte celé vyhrala a stala sa zo mňa nejaká super hviezda."
"a čo máme povedať mi? do teraz sme boli tie neznáme dievčatá ktoré stretávali v Londýne a teraz sme priateľky chalanov s populárnej skupiny a každý nás zastavuje aby sme sa mu podpísali na nejaký zdrap papiera. Alex ty to určite dokážeš už len kvôli tomu že teraz bývať v dome zo svojím najlepším kamarátom a máš nás všetky plus chalanov."
"fajn! skúsim to ale ak sa nejako ponížim za zvyšok môjho mizerného života budete môcť vy!"
"fajn to berieme, nakúpi?"
"nie! ešte stále neviem kde mám využiť tie veci ktoré som si kúpila pred tým."
"ja by som jeden nápad mala, El? bež vybrať nejaké šaty pre Alex a pre nás. Dan ty pomôž El s doplnkami a topánkami, Alyssa myslím že svoju prácu poznáš a ty poď so mnou zlatko." zahlásila Perrie a všetky sa rozdelili zatiaľ čo ja som nechápavo stála pri dverách a pozerala som sa na Perrie o čo jej ide.
"No nepozeraj tak a sadaj! potrebuješ predsa v Londýne zažiariť."
"Kam akože ideme?"
"to ti povieme až keď tam budeme, môžeš si už sadnúť?"
"pokiaľ ma chceš nejakým spôsobom zabiť tak prosím mierumilovne."
"keby ťa chcem zabiť tak to spravím rovno medzi dverami. vyzerá to tak že by si mala ísť na nákup tieto tvoje vecičky na make-up, oči a pery sú nepoužiteľné. používaš ich vôbec?"
"no.. vlastne len keď som išla do práce."
"tak to zmeníme, nové mesto, nový imidž a budeš musieť zahodiť tú tvoju sladkú tvár anjelského dievčaťa za rozkošnú mrchu." zasmiala sa a s kabelky vybrala malú taštičku s rôznymi vecami od špirály, leskov na pery až ku očným tieňom, linkám a púdrom. po pätnástich minútach pleťových úprav od Perrie sa pri mne vystriedala Alyssa ktorá bola do teraz tiché obyčajné dievča ktoré sa ale s prípravkami na vlasy zmenilo na úplnú dračicu. Moje rovné, mierne zničené červené vlasy ktoré som do teraz mala zapletené do vrkoča mi prehodila na jednú stranu a s malými kučerami ktoré sa mi počas úprav spravili za lakovala. El mi do rúk podala krátke čierne šaty s ružovo bielymi kvetinkami a dvojitým opaskom. s úsmevom na tvári ma zavreli v malej miestnosti kde som ledva videla na krok pred seba. po pár minútach čarovania s tým ako sa do toho mám obliecť som vyšla von kde boli položené čierne topánky na platforme a  čierna kabelka s rôznymi vzormi s malými kryštálmi. s neistotou v tvári som vošla do izby kde už boli pripravené baby ktoré čakali na gauči s otvorenými ústami.
"môžete mi dať zrkadlo? cítim sa naozaj hrozne keď na mňa zízate ako utečenci s psychiatrie a ja vôbec neviem ako príšerne vyzerám."
"prepáč ale podľa týchto psychicky narušených pacientov vyzeráš božsky, neodolateľne proste nemám slov, si naozaj nádherná Alex!"
"a s jedným malým detailom bude ešte viac briliantná." s malej krabičky na ktorej bola bledá mašľa vybrala trblietavý náhrdelník s malým červeným srdiečkom ktorý mal v sebe niečo výnimočné. presne také isté náhrdelníky mali na seba aj baby. (neviem či taký existuje)
"Ja.. ja naozaj neviem čo vám mám na to povedať baby."
"nemáš čo povedať, mesiace čakáme na to kedy sa pri Niallovi ocitne nejaké dievča ktoré budeme môcť upraviť, zobrať von a s nádherným odrazom svojho druhého ja vrátiť Niallovi."
"mi sme len kamaráti."
"ale páčiš sa mu, to je očividne! inak by ťa sem nepozval."
"poznáme sa len pár dni. ideme?"
"budeš spievať?"
"myslím že na to máme ešte kopec času."
"taxík čaká pohnite si!" zo smiechom sa ozvala El ktorá nervózne čakala medzi dverami. zo smiechom ktorý sa ozval cez celú miestnosť sme sa pripojili ku nej a baby nadiktovali nejakú adresu, klub alebo čo to bolo tento krát. po menšej zápche v meste ktorá nám liezla na nervy sme taxikárovi podali nejaké peniaze a peši sme si to od kráčali do nejakého neznámeho súkromného kľubu.
"tu sú naše hviezdičky, čo tu bude dnes?"
"5 krát vodka s džúsom." s úsmevom zahlásila Alyssa a posadila sa na barovú stoličku vedľa reproduktorov s kadiaľ hrala hudba.
"čo ste nejaké striptérky, porno herečky alebo socialné pracovníčky keď také vrúcne privítanie." nechápavo som sa pozrela na baby ktoré mali najskôr pohľady typu poker face.
"to sme len počas noci s našimi sexujúcimi láskami." zahlásila s fľaškou nejako čudného alkoholu El na celú hubu s čoho si zaslúžila pekné pohľady od nejakých ľudí a výbuch smiechu od nás štyroch. po "pár" pohároch rôznych miešaníc alkoholu si pamätám že El zavolala nejakého taxikára, záchranára alebo pohrebára a s ďalším návalom smiechu sme odišli domou. prudké ranné otočenie v posteli mi v hlave vyvolalo neuveriteľnú bolesť a hlasy ktoré by mi pôvodne zneli ako šuškanie sa mi v hlave ozývali ako najviac hlučná vec na svete. zázrakom slnečné lúče ktoré mi svietili cez okno priamo do očí mi mi v tejto chvíli liezli na nervy až neznesiteľnou silou.
"tabletku a vodu?" ozval sa pri mne Niallov hlas spojený s tichým smiechom. opatrne som otvorila oči a pozrela sa na jeho neodolateľne rozkošnú tvár ktorá bola tak nádherná.
"Prepáč Niall, mala som ti dať vedieť ale pri nich nikdy nevieš!"
"to je v pohode poznám baby ony sú schopne opiť aj prezidenta. počkaj tu prinesiem ti tú vodu a tabletku." s chápavým pohľadom a malým náznakom úsmevu sa presunul niekam do domu a po minúte sa vrátil s pohárom vody.
"vypi to, určite ti to aspoň trochu pomôže."
"ďakujem, máš nejaké tušenie čo sa tam včera dialo?"
"okrem toho že máš špirálu opäť po celej tvári a vôbec ti nevadí že práve teraz ležím pri tebe keď si skoro polonahá?" zo smiechom poznamenal a ja som sa nechápavo pozrela na svoje telo na ktorom som mala len podprsenku a krátke teplákové šortky na spanie.
"oh bože! ako dlho si tu?"
"neboj, sme predsa najlepší kamaráti nie?"
"to neznamená že sa musíš pozerať na moje príšerné polonahé telo!"
"vyzeráš super Alex. inak v Londýne si len deň a podarilo sa ti niečo čo sa zatiaľ nikomu iného nepodarilo."
"maximálne strápnenie niekoľko krát po sebe?"
"No, nebol som s vami takže nemám celkou tušenie čo ste vyvádzali ale dostala si sa na prvú stranu novín."
"čooo?! len to nie!"
"neboj, nie je to až tak hrozne. si schopná alebo ti to prečítam?"
"čítaj, nechcem sa pozerať na tie sexy fotky hneť po ráne."
"takže jeden s najviac čítaných časopisov v Londýne ktorý píše o všetkých pozor slávnych napísal toto
Mladé dievča ktoré sa počas koncertov známej skupiny One Direction na Slovensku vyskytovala viac krát po boku Nialla Horana sa pravdepodobne presťahovala do Londýna! podľa našich informácií zdieľa spoločnú domácnosť s mladým spevákom. Meno mladého dievčaťa je pravdepodobne Alex a na Slovensku pracovala v malej kaviarni, podľa toho čo sme sa dopočuli je jej veľkým snom spev! včera sa dokonca ukázala v jedom V.I.P klube spolu s ostatnými priateľkami chalanov s One Direction!  žeby bol posledný člen skupiny konečne zadaný? každopádne mladému páru držíme palce a možno budúcej slečne Alex prajeme splnenie jej obrovského sna kvôli ktorému sa pravdepodobne presťahovala do Londýna!"
"prosím?! nová priateľka Nialla Horana?! spev je môj veľký sen a pracovala som v kaviarni?! skadiaľ toto sakra majú?!"
"pokoj Alex, každý mesiac píšu to isté. buď som s Holly alebo Amy tak tento krát mám byť s Alex. neboj ono sa to nejako vyrieši. rozhodla si sa čo s tým x-factorom?"
"prudká zmena témy. rozmýšľala som nad tým. asi to skúsim."
"to je perfektná správa!"
"strašne sa bojím že to nedokážem."
"pôjdem tam s tebou, ty si mi fandila keď si ma videla v x-factore tak ja ti budem fandiť teraz! určite to dokážeš. raňajky?"
"robíš ty aj niečo iné okrem jedenia?" sama pre seba som sa opýtala a s náznakom smiechu som si obliekla krátke modré tričko a spolu s Niallom som prešla do kuchyne kde nás čakali raňajky....

páči? nepáči? komentár! ;* nechce sa mi to čítať takže chyby ignorujte :333 


3 komentáre:

  1. mááárnosť moju, už nech sa dajú dokopy :) cítiť z tohto, že Niallerko je z nej celý preč :) taakže čo najskôr ďalšiu a nech už sú fakt spolu ;) prosím prosím :) ♥ krása dievča moje :3 xx

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ako.... tiež si myslím že už by sa aj mohli dať dokopy :D :3
    Super :33

    OdpovedaťOdstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...