streda 1. mája 2013

Don´t Cry My Princess ♥ 26.



Chiara a Narry v prvom rade pred tým než napíšem časť by som sa vám chcela ospravedlniť, proste viem že som nemala všetku vinu zhadzovať len na vás ale viete že nenávidím keď ma niekto rozoberá v chate a hlavne nie vtedy keď mi to potom obidve vyčítate bez toho aby ste si to nechali vysvetliť! Mrzí ma to a určite by ma mrzelo ešte viac keby sa stene to isté ako pred pár mesiacmi, určite viete obidve o čom hovorím pretože ste mi vtedy pomerne dosť pomohli. "Manželka" viem že pravdepodobne sa nebudeme baviť pretože chybu na tom máme obidve ale kým sa Harry a Niall bavia tak Narry kontakt prerušiť nemôže. a taktiež moja "milenka" Niall a Liam forever! Mám vás rada Baby :/ a Julíí ďakujem ti :)

"Ako si na to prišla?"
"myslíš že si nevšimnem tvoje rastúce brucho, vzťah k deťom a vzrušujúce noci?"
"Počkať! to brucho ešte také veľmi veľké nie je, a deti sú roztomilé.. počkať! aké noci?!"
"No vieš, Louis a Niall nikdy nič neutaja."
"El, však to nikomu nepovieš?"
"Mali by o tom vedieť."
"neboj poviem im to hneť ako prídu. chalani chcú volať cez skype ideš?"
"môjho idiota snáď neodmietnem."
"tak pomôž Lux prezliecť sa ja zatiaľ bežím pre niečo hriešne sladké a notebook."
"mám zavolať chalanom že či už môžu?"
"budeš taká dobrá?"
"snáď ťa v tom nenechám samú. inak baby o tom vedia?"
"len Dan." s úsmevom som vybehla na horné poschodie s kadiaľ som zobrala notebook a nejaké rôzne kombinácie jedla na ktoré som mala neskutočnú chuť a vrátila som sa späť do obývačky kde tie dve bláznivé trúbky robili kraviny.
"volala si im?"
"už nás tam čakajú."
"však o tom pomlčíš?"
"keď budem dávať len malé pripomienky?"
"tak ťa vyhodím s izby!" s vražedným pohľadom som sa na ňu zadívala a prihlásila som sa. Po pár pípnutiach sa na obrazovke zjavili tí piaty idioti ktorý sa tlačili ku kamere.
"Bože vy ste nie je normálny! sadnite si!" s výbuchom smiechu som zakričala a na kolena som si posadila Lux.
"áno mami!"
"Nie som tvoja mama Tomlinson!"
"to sa naozaj musíte hádať aj cez skype?"
"to sa ťa netýka Liam!" naraz sme zahlásili s čoho vznikol ďalší nával smiechu.
"zapamätám si Alex! ako sa tam máte?"
"zatiaľ všetko v poriadku."
"dom stojí?"
"len či nestojí aj tebe niečo Styles, kde si nechal Alysse?"
"veľmi vtipné, je unavená išla si ľahnúť."
"rozkošné, bežím uložiť Lux je dosť hodín."
"Princezná!"
"áno?"
"bež na môj počítač chcem s tebou chvíľku volať."
"počkaj chvíľku." s úsmevom som preložila notebook k El a spolu s Lux som prešla do Niallovej izby v ktorej mala aktuálne malú postieľku. po krátkom uspaní som si zobrala počítač a prešla som do hosťovskej izby.
"Tak o čom si chcel hovoriť?"
"volala my Holly."
"ako myslíš že ti volala?!"
"upokoj sa zlatko, všetko je v poriadku len.."
"Len?!"
"chce sa stretnúť."
"Ahá..."
"nemáš sa čoho báť, je to len obyčajné stretnutie a myslím že by bolo lepšie keby o tom vieš skôr než toho budú plné noviny."
"Niall nemala som sa báť ani Zoe a čo sa stalo?! takmer ma zabila a vyhlásila Luciu za mŕtvu!"
"Holly je iná než je Zoe."
"áno pretože Holly je prvé dievča ktoré si miloval a s ktorým si mal vážny vzťah."
"Milujem teba Alex, nie žiadnu Holly, Zoe a ani nie Demi ako tvrdí väčšina fanúšičiek."
"Ale miloval si ich, nemôžeš predsa len tak zahodiť za hlavu lásku ktorú si mal takú dlhú dobu v sebe! s Holly si bol niekoľko mesiacov a rozišli ste sa kvôli x-factoru nie kvôli tomu že by to medzi vami prestalo vrieť. koľko krát ste sa stretli od vtedy? ani raz.. nevieš aké to bude keď spolu pôjdete von."
"Mám to zrušiť?"
"Nie, sľúbil si jej to.." Zo zadržanými slzami som zrušila hovor a nervózne som buchla po posteli. Po pár minútach hlasitých výdychov sa vo dverách zjavila El.
"ooch, miláčik! čo sa stalo? Niall bol celý zničený keď sa vrátil ku chalanom a to už nehovorím o jeho "skvelej" nálade. pohádali ste sa?"
"Ako keby nestačilo že ma nenávidí Zoe teraz sa ešte do nášho vzťahu pletie Holly. chce ísť s ňou von."
"určite to nie je nič hrozné! medzi nimi je definitívny koniec a miluje predsa teba."
"to sa ti ľahko hovorí ale proste... ja neviem čoho je Holly schopná rozišli sa keď medzi nimi bola ešte stále láska."
"ale rozišiel sa s ňou pretože hľadal princeznú ktorou ona nebola. našiel ju v tebe a nevymení ťa kvôli starej letnej láske."
"Nechápem ako to všetko s babami zvládate, musíte dôverovať svojím chalanom, udržiavať si skvelé vzťahy s ich fanúšičkami a mať úsmev na tvári aj keď ste naštvané a sklamané s tých správ čo o vás píšu."
"Nie je to ľahké, posledné dni nečítam o ničom inom len o tom že som rozbila vzťah medzi Harrym a Louisom. rozhodli sa tak ony, každý má proste svoje dievča a to čo bolo medzi nimi bolo len čisté kamarátstvo a nič viac."
"tiež som o tom niečo počula, nečítaj si tie blbosti, ony nechápu tomu všetkému čo sa medzi vami deje keď nie ste pred kamerami, fotoaparátmi alebo pred stovkami fanúšikov."
"Nie raz som nad tým rozmýšľala ale potom mi napadla ešte jedna vec. fanúšičky ma veľmi v láske nemajú a s Louisom môžeme predsa zostať kamarátmi."
"Zbláznila si sa?! nemôžete! ste dokonalý pár a snáď sa ho nevzdáš kvôli dievčatám ktoré o ňom len snívajú."
"tieto problémy s láskou."
"ale stoja za to! čokoládu?"
"ďakujem, Niall si vybral správne. si pre neho dokonalá tak isto ako on pre teba."
"takže pokiaľ mu zlomím srdce tak mi nedolámete kosti?"
"Nie! to sme povedali každej." zo smiechom sa na mňa pozrela a oprela sa o druhú stranu postele.
**Ráno** (meníme situáciu nič sa nestalo! :DDDDD)
s rozmazaným make-upom po celej tvári a s príšerným pocitom zo včerajšieho dňa som zišla dole kde už čakala El spolu s Lux, Lou a raňajkami.
"Dobré ránko." rozospato som prehovorila keď som vošla do kuchyne.
"Ehm.. Dobre!"
"Stalo sa niečo?"
"Nie! všetko je v poriadku!"
"El?! Lou?!"
"on za to naozaj nemôže!"
"kto za čo nemôže?!"
"on.." tichým hlasom šepla El a na stôl položila noviny na ktorých bol Niall spolu s Holly.
Mladý spevák Niall Horan ktorý je členom skupiny One Direction to pravdepodobne dlho s mladou nádejnou speváčkou zo Slovenska nevydržal! podľa našich informácií majú chalani na pár dni koncert mimo Londýnu pričom svoje polovičky vrátane Niallovej snúbenice Alex nechali u seba doma. Zopár fanúšikom sa Nialla včera v neskorých hodinách podarilo stretnúť v malej kaviarni a spoločnosť ktorú mal pri sebe ich maximálne šokovala! Holly Scelly ktorá je bývalou priateľkou Nialla sa nám podarilo odfotografovať aj pri vychádzaní s hotela kde sa chalani zdržujú a podľa letmých romantických pohľadov to neskončilo len pri skvelej káve ktorú Niall nepochybne robí najlepšiu! Pri včerajšej prechádzke ktorá trvala oveľa viac než kamarátske, prípadne obchodné stretnutie sa dalo zistiť že medzi nimi stále vrie stará láska. žeby bol medzi nádhernou talentovanou Slovenkou a populárnym roztomilým Írom definitívny koniec? Alex sa nám podarilo zopár krát odfotografovať v nemocnici Londýna a pri nakupovaní rôznych vecičiek v obchode medzi deťmi! zatiaľ čo Alex sa pripravuje na budúcu rolu mamičky tak otecko si vytvára nové vzťahy zo starými láskami!"Prosím?! obyčajné stretnutie?! len raz?!"
"Alex upokoj sa! vieš že novinári neustále vymýšľajú samé kraviny nemôžeš veriť všetkému!"
"Pochybujem je majú časť ihruškať sa s fotomontážou fotky ako sa bozkávajú!" nervózne som zvrieskla a s očami plných sĺz som skĺzla po dverách na studenú zem.

Niall.
"ty si sa zbláznil?! kde sú tie tvoje sladké reči že Alex je pre teba jediná!"
"Je pre mňa jediná Liam! sú to obyčajné hlúpe keci! vieš predsa ako to bolo! Holly prišla včera do nášho hotela pretože býva cez ulicu, nechcel som ísť pre ňu aby s toho neboli nejaké debilné reči. v tej kaviarni sme sa naozaj len rozprávali! Holly som strašne dlho nevidel a sme len kamaráti nič viac!"
"čo ten park?! tebe sa zdá normálne bozkávať sa s bývalou priateľkou pred novinármi keď tvoja snúbenica ťa čaká zo slzami v očiach niekde u teba doma?!"
"vôbec nechápeš ako to bolo! bola to obyčajná pusa na líce, nemôžem za to že ony si všetko prekrútia tak ako chcú. nepobozkal som ju na ústa bola to len letmá pusa na líce Liam.."
"mne to nevysvetľuj, Alex je tá ktorá by to mala všetko pochopiť."
"volal som jej, nezdvíha to.."
"čuduješ sa?!"
"Nie.."
"Niall? cítiš ničo k Holly?"
"..."

Muhaha!! aj ja vás milujem tak neskutočne vás milujem že pokiaľ nezačnete komentovať tak vás prídem vyvraždiť! :DDDDDDDD nečítala som po sebe prepáčte :)




4 komentáre:

  1. Juuuuj krasna cast .... jak sa tesim na dalsiu... mohla by bit aj dnes :D :D MIA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. viem ze to nemas rada..ale..vies ake to niekedy je :P ..
    a k casti .. co k tomu dodat .. opät sa mi to paci :D a snad jej to Niall vsetko vysvetlii :) inak je to zase pekne :).. Chiara

    OdpovedaťOdstrániť
  3. v prvom rade, nemusíš mi za nič ďakovať, zlatko xx ♥
    v druhom rade WTF?! jasné, že povie, že k nej už nič necíti! nesmie! :O on ľúbi Alex! strašne to prežívam, tak nie že to nejako škaredo zapletieš! :) je to napísané krásne ♥ ako všetko, čo napíšeš ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. OMG WTF ja ta asi zavraždím Fufík

    OdpovedaťOdstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...