štvrtok 2. mája 2013

Don´t Cry My Princess ♥ 27.

Nie je päť komentárov ale keďže mi dnes cez hodinu prišiel taký nádherný lístoček alebo inými slovami "Tá časť bola super, a tá veta "Styles, len aby sa aj tebe niečo nepostavilo" som chytila taký smiech! daj dnes ďalšiu prosím!" :D Proste ja musím! :DDD baby takto vám poviem, stovky vreckoviek a červený nos! zomriem! :/ ešte ide aj búrka takže môj plán vypadnúť von sa musí zrušiť! :( snáď sa potešíte s časťou, venujem ju Veronike ktorá mi posiela tie sexy lístočky! :D a Julíí ktorá napísala tak brutálnu časť! ;33

"Niall? cítiš niečo k Holly?"
"Nie, asi... ja neviem Liam.."
"Niall máš dievča ktoré ťa nadovšetko miluje, požiadal si ju o ruku. musím vedieť čo medzi tebou a Holly je inak ti nemám ako pomôcť."
"cítim k nej niečo, ale nie je to také ako k Alex, ona je niečim výnimočná. Je nádherná, milá, múdra a pritom má aj svoje "temné" stránky ktoré aj tak milujem. ale Holly je zas niečo iné, bola pri mne aj cez to ako na mňa všetci kašlali, bola prvé dievča ktoré som skutočne miloval."
"Priznávam že Holly je pekná a dobrá ale takých dievčat je na svete veľa, nájde si niekoho lepšieho. Taká aká je Alex je na svete len jedna, ceň si to že ju máš ty! bol by si blázon keby ju necháš ísť kvôli dievčaťu ktoré nemiluješ len si to hlúpo namýšľaš."
"čo ak je Holly tá ktorá mala byť od začiatku moja princezná?"
"teraz ma pozorne počúvaj, v Londýne ťa čaká dievča ktoré miluješ, požiadal si ju o ruku a teraz s nervami na pokraji bojuje zo všetkými hormónmi pretože vie že ťa nemôže nechať kvôli tajomstvu o ktorom všetci vieme len ty si ten ktorý si ho prehliadol. chceš ju nechať kvôli niekomu koho si celé roky nevidel alebo vypadneš na letisko s obrovskou kyticou ruží a nejakým strašne veľkým plyšovým medveďom?! rozmysli si to Niall, a ver tomu že Holly tá správna možnosť nie je." (nemôžem dýchať!! :DD mám zapchatý nos! :D och kriste! -,- aj čaj mi vychladol! : :( :( :DD)
Zo zamysleným pohľadom som sa oprel o stenu a zahľadel som sa na tapetu mobilu kde žiarila Alexina fotka. Po pár ďalších neúspešných hovoroch som sa zmohol len na jedno...

Alex
"tu je pekne dusná atmosféra, kde je ten tupec nech mi dolámem kosti!" s úsmevom na tvári a desiatkami kufrov sa vo dverách zjavila Danielle spolu s Perrie.
"Baby!! bože, čo tu robíte?"
"zlatko pozastavila si sa v čase? dnes oslavujeme nový rok!" zo smiechom ma objala a zvláštnym spôsobom sa prehodila cez gauč.
"Ako keby som mala čas starať sa o to aký deň je, ako bolo?"
"asi päť manažérov sme videli, ak minimálne traja s nich nemali nadržaný pohľad alebo nemali cez sedemdesiat, tak ani jeden! našťastie tak prišiel jeden sympatický muž. po menšom pohovore sme ho schválili takže po novom roku nastupuje."
"Byť na tvojom mieste! sa tam kukáš na ľudí. absolútne si necítim nohy, každý deň sme nacvičovali nejaké choreografie a aj tak sme nakoniec skončili pri starej a na jednom mini koncerte. zabiť tých idiotov! ale teraz mám lepší nápad, ide sa viete čo?!"
"Danielle, zlatko pokiaľ myslíš oslavovať tak vieš že to je najväčšia kravina!"
"och, skoro som zabudla! ako sa darí malému alebo malej?"
"ako o tom vieš?"
"miláčik, všetci okrem tvojho podareného Nialla o tom vedia."
"hneváš sa na neho veľmi?"
"Liam mi to vysvetlil, ale myslím že pár dni hrať ešte urazenú mi neuškodí. nedokážem sa na neho dlho hnevať, je predsa otcom môjho dieťatka."
"Ja by na tvojom mieste tak.."
"El, stop! vieme aké zvláštne veci predvádzaš s Louisom v spálni, opisovať nám váš postup nemusíš!" zo smiechom som hu zastavila a pomalým krokom som si to namierila do pivnice vnútri domu. po nájdené nejakých ozdôb som sa s pichľavou bolesťou v bruchu vyštverala späť na horné poschodie kde už čakali vysmiaté baby. (vy ste si mysleli že tehotenstvo bude v poriadku? :DDDDDDDDDDD ale nie! :) :D ja som dobrá :D :))
po dosť nešikovnom vyzdobený domu sme sa o pol desiatej prezliekli do slávnostných šiat a s džúsom v ruke sme prešli na veľký spoločný balkón s dokonalým výhľadom na London eye a Big Ben. Uprostred neuveriteľne nádherného ohňostroju som pocítila jemné objatie ktorému som veľkú pozornosť nedávala nebyť toho najsladšieho hlasu na celom svete.
"Prepáč mi to Princezná! ja naozaj neviem čo sa stalo, proste jednu chvíľku sme sa prechádzali a druhú bola pri mne tak blízko.."
"Niall.."
"Spravím čokoľvek chceš, dokonca som sa s tým maximálne veľkým mackom motal cez celé mesto pričom som zrážal nejakých ľudí a to nehovorím o tom nadšenom taxikárovi." s vážnym pohľadom sa na mňa zadíval a ja som nedokázala už viac odolávať tým jeho nádherným očiam.
"nehnevám sa Niall, ja ťa chápem a milujem ťa najviac na svete."
"úsmev!" zo smiechom zakričala Alysse spolu s Harrym ktorý držali  ruke nejaký gigantický fotoaparát. zo smiechom som pobozkala Niall pričom nádherné pozadie s rôznymi farbami dúhy neuveriteľne žiarilo.
"Niall? mám pre teba také... malé.. prekvapenie."
"Viem že si tá najlepšie baba na svete a že ja som totálny idiot."
"niečo pravdy na tom je ale to nie je to čo som chcela, proste Niall, čakáme bábo."
"Ja budem otec? ty mama?"
"Niall nie si škôlkár! myslím že vieš ako to chodí."
"viem! ja len, pane bože ja som taký šťastný!" s úsmevom na tvári ma objal a jeho ruka ktorá sa dotkala môjho pomaly rastúceho brucha mi opäť vyčarila úsmev na tvári. Malé zahmlenie pred očami, ostrá bolesť a príšerné krútenie hlavy mi vyčerpali akékoľvek sily ktoré sa vo mne cez deň nazbierali. S pomalým skĺznutím medzi Niallové ruky sa mi podlomili kolená a vystrašené hlasy ktoré sa ozývali v mojej hlase sa mi opäť pomaly strácali...

I LOVE YOU BEJBY!! :DD MILUJETE MA?! :D JA VÁS TIEŽ !! :D PREPÁČTE! :DD 4 KOMENTÁRE A DÁM NOVÚ!! ;** nečítala som po sebe, ledva rozmýšľam! :D 

7 komentárov:

  1. po prvé, ďakujem za venovanie, láska ♥ love you ♥
    po druhé.... are you serious now? ako si to ukončila? chvíľu som sa najprv bála, že bude s Holly, potom som sa prihlúplo usmievala a tešila sa, že bude s Alex a teraz toto? okamžite píš ďalšiu! ♥ milujem túto poviedku! ♥ xx
    p.s. :čo najskôr sa uzdrav ;) x

    OdpovedaťOdstrániť
  2. juuuj com to tak skoncilo daj dalsiiu prossssim :D Mia

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dakujem za venovanie a piš si že ak sem nedaš dalsiu tak ta zavraždím

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ajaj ale to jak skoncilo ... este jednu prosiiiim :D bo potom vecer nezaspim :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krasna cast ako stale :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. :D Samozrejme že to v tých najlepších momentoch vždy pokazíš! :D
    Čupla! -_- :D Aj tak sa ľúúúbime :3 :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. uzdrav sa ;) a chod k doktorovy prosiim ta ! :D :D
    a ten zaver co zase stvaras ? :D mala som tusenie ze to nebude len tak bez neakych komplikacii :D dufam ze das dalsiu :) inak je to .. dokonale :3
    Chiara

    OdpovedaťOdstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...