štvrtok 2. mája 2013

Don´t Cry My Princess ♥ 28.

Fáááájn!! vy ste hrozné! :D pokiaľ chcete aby som každú časť ukončila tak že niekomu hrozí nebezpečenstvo tak ja to spravím veľmi rada! :D toto nie je normálne aby som pridala časť pozriem komentáre po 3 hodinách počet dva.. pozriem teraz a po pol hodine 4?! :D Fuck! :D aby som zasa rozmýšľala. :DDDD I love you bejby!! ;** nečítam po sebe lebo sa začala búrka aby nevyplo elektriku :)

Nialler
"Alex! nestojte tu tak! zavolajte preboha sanitku!" vystrašene a hlavne nervózne som zakričal na celý dom a môj pohľad opäť padol na Alexine telo ktoré bezmocne ležalo v malej kaluži krvi na chladnej zasneženej podlahe.
"Vydrž to zlatko! prosím..." zo slzami ktoré sa mi drali von s oči som jej pritlačil ruku na brucho aby som aspoň trochu zmiernil krvácanie. Po pár minútach ktoré by inokedy trvali tak krátko no teraz sa neuveriteľne dlho sa vo dverách zjavili traja záchranári s nosidlami a lekárničkou.
"vy ste volali záchranku?"
"Nie, volal ju niekto s nich."
"viete nám povedať čo sa presne stalo?"
"Ja neviem! bola úplne spokojná, vôbec nič sa nedialo a zrazu padla na zem a začala krvácať."
"je niečo čo by sme o jej zdravotnom stave mali vedieť? neradi by sme jej podali lieky ktoré by jej mohli uškodiť."
"Nie, nič zvláštne. teda až na to že je tehotná, prosím zachráňte ich!"
"urobíme čo je v našich silách, nemôžeme vám sľúbiť niečo dopredu ale tým že je tehotná určite nastanú nejaké komplikácie, najlepšie bude pokiaľ ju odvezieme do nemocnice."
"môžem ísť s vami?"
"potrebuje mať pokoj, lekári ju v sanitke budú musieť ošetrovať takže... jedine žeby ste išli za nami vlastným autom."
"áno... jasné.. len prosím pohnite si.." bezmocne som šepol a opäť som sledoval jej krehké telo ktoré boli pripojené k rôznym hadičkám a hlasité rozprávanie ktoré malo až príliš veľa lekárskych slov na to aby som ich pochopil. (nie, nie je to tým že žiadne nepoznám! :DDDDDDDDDDDDD) Popri jazde po preplnenom Londýne som sa modlil ku každému jednému bohu len aby boli v poriadku, obidve. Po ďalšom rýchlom premiestnení jej tela zo sanitky do najbližšej nemocnice som sa vystrašene posadil na stoličku a čakal som na lekára ktorý by mi povedal čokoľvek o jej zdravotnom stave.
"čo sa preboha stalo?! Kde je Alex?"
"Prosím?! kto ste?!"
"Som jej otec, je v poriadku?"
"pochybujem že chce aby ste tu boli."
"kto si ty že mi hovoríš čo chce a čo nie?!"
"som ten ktorý pri nej bol ako jediný keď sa jej celá rodina otočila chrbtom a ten ktorý ju bude chrániť v každej situácií bez ohľadu na to aká ťažká je."
"a ja som jej otec ktorý celé tie roky robil najväčšiu chybu, zobral som si za manželku ženu ktorú absolútne nemilujem a vyčítal som smrť mojej bývalej manželky za vinu Alex. bol som totálny idiot keď som zanevrel na to jediné čo mi po nej zostalo."
"mne to hovoriť nemusíte, to povedzte jej.. pokiaľ to prežije.."
"je silná, prežila toho v živote veľa a stále sa postavila na vlastné nohy. aj keď som sa na ňu pozeral s očami plných nenávisti a nezáujmu stále som v sa na ňu s celej duše pozeral ako milujúci otec na prvé krôčiky svojho dieťaťa."
"Naozaj neviem ako to prežijem pokiaľ sa im niečo stane."
"Je silná hovorím ti, a má pre koho bojovať."
"Dobrý deň, pár Horan?"
"áno, stalo sa niečo?!"
"Ide o Alex."
"pane bože... je v poriadku?!"
"stratila mierne množstvo krvi ale to nie je ten vážny problém. keďže je tehotná nemôžeme ju operovať. ubezpečujem vás že dieťa je v poriadku aj keď za tento nepríjemný zážitok môže práve ono. prestalo mu byť srdce ale našťastie po pár sekundách opäť naskočilo. Horšie je to s vašou priateľkou. keďže nieje možná žiadna operácia musíme ju kontrolovať každú sekundu s dôvodu že už... štyri krát jej zlyhalo srdce. tak povediac bola minútu a pár sekúnd mŕtva." (baby? pozerala som včera kosti takže budem čerpať s toho :) aby ste si nemysleli že kopírujem tak je to len s dôvodu že veľa o týchto veciach naozaj neviem a jediné veci kde sa s tým stretávam sú moje milované kosti! ;33)
"ale bude v poriadku? však?"
"to vám zatiaľ povedať nevieme. aktuálne je stabilizovaná ale je otázne ako dlho."
"môžeme ísť za ňou?"
"myslím že to nebude najlepší nápad, bolo by dobre keby sa vrátite domou. my sa vám ozveme keby sa niečo stalo a bolo by dobre keby  ste priniesli nejaké veci."
"ja.. musím byť s ňou!"
"nemôžete, je nám to ľúto ale bude to lepšie."
"dobre. ... ja prinesiem ráno nejaké veci."
"dobre, dovidenia." s vážnym pohľadom si niečo zaškrtol do zošita a opäť sa otočil späť do izby. zo zahmlenými očami som opäť nastúpil do auta a počúval som kvapky dážďa ktoré mi stekali po oknách a hromy ktoré sa ozývali niekde s druhého konca Londýna. Po krátkej jazde spojenej s nadávkami od výmyslu sveta a búchaní po volante som vyšiel po schodoch do nášho spoločného domu a unavene som sa rozvalil na gauč. sledovaním našich spoločných fotiek som strávil zvyšok dňa až do "osudnej" druhej hodine ráno.
"Prosím?!"
"Pán Horan? Mohli by  ste sa prosím čo najskôr dostaviť do nemocnice?"...

Končíííím! :DD nevládzem! zomieram! :DDDD och, bože! :DDD dobre! :D pozerám že ste dali za cca hodinu? 7 komentárov! :DD fájn! :D zajtra asi časť nepíšem takže pokiaľ bude do, do, dooo napríklad Soboty alebo Piatku večer tiež 7 komentárov tak sa pokúsim o novú :DD teraz vás nechám zas v neistote! :DD I Love you! :D 

5 komentárov:

  1. ňoooo... za toho jej otca som celkom rada :)
    Ale teraz.... bola by som rada keby ju operovali, lenže čo to malé?? :O :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Juuuj zas ten konec ale nedadi poskame do dalsiej :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ty-ty agrrr :D das tam zajtra tu cast lebo uvidiis ! :D vzdy to tak ukonciis ..tak napiinavoo :D opovaziis sa im nieco spravit -__- :D inak je to uzasne,brutalne a pekne :)
    Chiara

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krasa :D az na ten konec ..... :D ale nevadi :D treba do zivota kus zrusa :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jujky super napinak ale už by mohla biť ďalšia :-D Mia

    OdpovedaťOdstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...