štvrtok 23. mája 2013

Fucking Good Summer! ;33 Jednodielovka Pre Kamku a Chiaru!


Nečítam po sebe pretože nestíham! :D prepáčte! :D jednodielovaka venovaná Kamke a Chiare! ;DD


Príjemné a neuveriteľne nádherné ráno sprevádzané slnečnými lúčami mi pripravilo ďalšie prekrásne prebudenie. S úsmevom na tvári som prešla na balkón s ktorého som mala dokonalý výhľad na silno modré more s miernymi vlnami. S nadšením som si kvokla ku veľkej skrini  a zázrakom som s nej vybrala svetlo ružové plavky bez ramienok ktoré na mojej pokožke nádherne žiarili a na ne som si prehodia jemný, tenký, biely svetrík. S jemným smiechom som sa objala s Carolin ktorá ma už čakala dole, pri pohľade na jej dokonalé telo a perfektne opálenú pokožku ktorá ladila k modrým plavkám som si jemne odula spodnú peru. Stále s úsmevom na perách som ju potiahla za ruku a popri veľkému nápisu "No Swimming!" sme preskočili hnedý plot a ocitli sme sa na teplom piesku a prázdnom pobreží nášho malého mestečka. S výbuchom smiechu som si ťapla s Carolin a o pár sekúnd sme si už vychutnávali príjemné ranné more.
"Sexy chalani na obzore."
"Kde?!" s nadšením som sa otočila vo vede čo spôsobilo moje potknutie a mierne topenie sa. Zatiaľ čo ja som bojovala o život vo vode po pás Carolin si užívala výhľad na piatich chalanov bez tričiek za čo jej neuveriteľne ďakujem. S vražedným pohľadom som ju prebodla a rýchlim krokom som sa za ňou rozbehla na piesok. Pri pohľade na strážnika ktorému sme s našimi tajnými návštevami posledný týždeň spôsobili peklo zo života som potiahla Carolin za ruku a rozbehla sa popri tých chalanoch.
"Myslel som že táto oblasť je vyhradená len pre dovolenkárov."
"Myslela som si že ty dovolenkári sa kochajú krásou prírody a neočumujú nevítané návštevy."
"Kayla? nerada ťa vyrušujem pri tvojej tejto týždeň ôsmej hádke s turistom ale mám taký pocit že tú červeň tvári ten strážnik nemá prirodzenú."
"šaty!" zo smiechom som zakričala a naším neznámym turistom sme s ruky vytrhli bundy, šiltovky a nejaké veci. Stále zo smiechom sme sa rozbehli k WC kde sme sa do všetkého obliekli a s nenápadnými pohľadmi sme sa vrátili späť na pláž. Síce nám to pár minút všetko prechádzalo ale pri nepríčetnom pohľade staršieho strážnika som vedela že táto skvelá maska nám na sto percent neprejde.
"Teraz!" zakričala som a spolu s Carolin sme hodili všetky veci do piesku a rozbehli sme sa cez celú pláž k môjmu hotelovému domčeku.
"pfúú! toto bolo tesné!"
"Všimla si si tých chalanov? Mať tu takýchto turistov častejšie tak sa s tým strážnikom vymením."
"aby si ma musela každý deň chytať pri vlámaní sa na pláž?"
"Nie, ty by si bola V.I.P, raňajky?"
"Uvedomuješ si že tie zvyšky jedál ktoré zostanú v jedálni po turistoch nie sú raňajky?"
"Byť na tvojom mieste mlčím, vždy to všetko požerieš!"
"To bolo len raz! nemôžem za to že som bola hladná!"
"jasné! padaj pre naše nové identity. musíš to očekovať!" zo smiechom som ju vysotila na chodbu a pomalým krokom som sa za ňou presúvala.
"Dobrý deň, meno?"
"Ehm.. Ehm... ja som Stephani a toto je... Fabio.."
"Och, teší ma a ja som vedúci tohto hotelu! vaše pravé mena, nemáte tu čo robiť!"
"Ber to a utekaj!" zo smiechom mi Carolin do rúk natlačila nejaké pečivo zo zeleninou a košík nejakých kravín. S vyčerpaním sme zastavili za rohom, blízko pláže a s vážnym pohľadom sme sa posadili na hojdačku vytvorenú s pneumatiky auta.
"Fabio? to akože naozaj?!" s nechápavým pohľadom som sa zadívala na Carolin ktorá s nevinným pohľadom zahadzovala za seba servítku.
"Ako keby ty si vymyslela niečo iné! uch, naši sexoši na obzore." S nezáujmom som sa zadívala na tých piatich chalanov s rána a s malým úsmevom som sa lepšie zadívala na kučeravého chalana s neuveriteľne nádherným úsmevom.
"Tak čo, hojdačky máte dovolené?"
"Otázky na nás máte povolené?"
"Drzá. Ako sa voláte."
"Podla nového je ona Stephani a ja Fabio."
"Takže Fabio, čo robíte dnes večer?"
"Prečo čakať do večera?"
"čo chcete riskovať teraz?"
"čo ste schopný risknúť?"
"Pokiaľ nám to prejde ako teraz tak myslím že všetko."
"V tom prípade sklapnite a držte krok!... Ehm Carolin? A či B?"
"Myslím že B je lepšie."
"Takže parkovisko?"
"Obchod, svoju prácu poznáš!" zo smiechom som ju jemne buchla po nohe a popri príjemnom teplom vánku som sa rozbehla do hotela, kde som si rýchlo obliekla modré šortky, biele tričko a do rúk som si zobrala tenisky.

S nenápadnými pohľadmi som sa spolu s tými chalanmi a Carolin presúvali po meste, než sme zastavili pred malým obchodíkom s peckovými autami na parkovisku. S kývnutím hlavy som poslala chalanov s Carolin a spolu s Harrym ktorý sa nenápadne prešmykol popri mne som odomkla veľké čierne auto. Zo strážnikmi za chrbtom sa na ulici zjavila Carolin a chalani ktorým určite všetko jedno nebolo. čo najrýchlejšie som naštartovala auto a za volant som podstrčila Harryho ktorý všetko s úsmevom prijal. Popri šialenej jazde, popíjanu alkoholu, skvelých pesničkách a smiechu ktorý sa ozýval celým autom sme svoju troj hodinovú jazdu ukončili a vrátili sa späť na parkovisko. S nevinnými pohľadmi sme sa rozbehli opäť k hotelu, slnko ktoré do teraz žiarilo na oblohe sa medzi časom stratilo a vonku zostala už len jemná tma, príjemné teplo a tichý zvuk mora.
"Och! chcem ísť na tú pláž!"
"to ti ten adrenalín vonku nestačil?"
"To minimum adrenalínu? aj tak by ti všetko prešlo, ani len tvoje meno neviem a nie to ešte kto by to auto mohol ukradnúť."
"Som Harry, a ty? a upozorňujem ťa že Fabia neberiem!"
"Som Kayla."
"Máš nádherné meno."
"Bez lichotiek Harry, tak čo? beriete pláž?"
"o päť minút na nej? potrebujeme niečo pripraviť."
"O päť minút." s jemným úsmevom som si prehrabala vlasy a vošla som do hotela. Po utekaní po stovkách schodov som zastavila konečne pred mojimi dverami a s vešiaka som si zvesila čiernu bundu. Po menšej úprave môjho vzhľadu som opäť vykročila na pláž na ktorej už čakala Carolin s chalanmi, útulným ohníkom, smiechom, jemným spevom doprevadzaným zvukom gitary. S úsmevom na perách som sa posadila vedľa Harryho a zadívala som na pukajúci ohník.
"Kayla?"
"áno?"
"Dnes.. bolo to príjemné, na to že ťa poznám jeden deň si skvelá baba."
"Pod pojmom skvelá myslíš ironická, drzá, blbá?"
"Pod pojmom skvelá myslím bláznivá, nádherná a konečne normálna. teda tie tvoje veci sa tiež nedajú vynechať."
"tupec!" zo smiechom som ho buchla a zadívala som sa mu do očí. do tých zelených očí ktoré boli tak kúzelné. Jeho pery sa v jednom momente jemne dotkli mojich a mojím telom prebehol neskutočný prúd šťastia.
"Kayla? nerád túto chvíľku ruším ale..."
"Och bože! už zasa?!" zo smiechom som sa zadívala na strážnika ktorý s vražedným pohľadom smeroval k nášmu malému posedeniu..
V tú noc dopadlo všetko dobre, síce proti vôli strážnika ale večerný pobyt  na pláži si užili všetci spolu. Medzi Carolin a Liamom prebehla neskutočná iskra takže pár mesiacov tvoria nádherný pár zatiaľ čo Harry a Kayla patria stále medzi tie drzé páry ktorým správny adrenalín, zábava a zakázané veci v živote nechýbajú... 

5 komentárov:

  1. hhmmmm a teraz ako by som to nazvala??? zeby maximalne uzastne a ze viac uzastne by sa to ani nedalo napisat??? :DDDDDD asi hej :D P.S smejem sa ako idiot z toho ako to prezivam :DDDDD

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jee to je od teba milee :D :) aj ked som sem tam bola mimo a nevedela som kto co hovoriii ( mam divnu naladu o.O urcite to bude koli tomu! :D nic nechapem :D ) ale aj tak sa mi to paci :) a nemam slov pacia sa mi tvoje jednodielovky :) a tesim sa na tu ktoru mi napiises :3 dokonalost ! .. Dakujem :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. uuuuuuuuuuuuu :) I love it ♥ brutálne :) xx

    OdpovedaťOdstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...