piatok 31. mája 2013

Listen To Your Heart ;* devätnásta časť.

Uch! ten pocit keď nájdete vašu ďalšiu lásku! :D Zbožňujem tohto chalana!! :33 Pusť! ;33  Ooch! čo že to vidím! :O 8 komentárov?! Baby ja vás MILUJEM! neskutočne vás milujem! ;) žeby sa blog začal opäť rozbiehať? :) každopádne poprosím komentár! :)


Pri písaní som počúvala toto :) Pokiaľ chcete počúvajte to pri čítaní :) Toto ;33 

S vystrašeným a prázdnym pohľadom som opäť vstúpil do izby kde ležalo jej krehké telo ktoré bez pohnutia dýchalo pomocou prístrojov. Na bielo ružový stolík vedľa jej postele som položil modré kvety a posadil som sa na kraj postele, tak ako každý deň celých päť mesiacov.
"Som idiot, neskutočný idiot! prečo som ťa pustil?! prečo som to spravil? Prečo.. Tak neskutočne mi chýbaš.. Ani si nevieš predstaviť aké ťažké je ísť každé ráno do kvetinárstva kúpiť kvety a ísť s nimi po celom Londýne pričom ťa zastavia fanúšičky zo slzami v očiach a objímu ťa. Potom vstúpiť do izby a rozprávať ti veci ktoré možno ani nepočuješ a vystrašiť sa pri každom pípnutí prístroja pretože sa tak neuveriteľne bojím že raz namiesto toho slabého srdce ktoré ti ide sa tam raz ocitne len rovná čiara a ten neznesiteľný tón.. Doma je všetko na nič.. Lea je stále zdeptaná, El a Louis sa definitívny rozišli, Perrie a Zayn sú stále zamilovaný párik, Niall a Sophie sú neuveriteľné rozkošný....." Hlasito som vydýchol a prešiel som si po mokrom miestne ktoré mi zanechali slzy... Bez dokončenia veci ako každý jeden deň som sa odmlčal a jemne som jej chytil ruku. S pohľadom odvráteným ku obrazu anjelov som pomaly nechal pôsobiť  slzy..
"A čo ty a Danielle?" ozval sa v izbe slabý chrapľavý hlas a mojím telom zrazu prebehol horúci pod. S prekvapením v tvári som môj pohľad opäť presunul na Natashu ktorá sa na mňa dívala s tými veľkými, dokonalými očami.
"Natasha.." ticho som šepol a do oči sa mi opäť nahrnuli slzy.
"Čo sa stalo?"
"Mala si autonehodu.. ani si nevieš prestaviť ako som sa o teba bál!"
"To je skvelé.. čo ti a Danielle?"
"No... my.. mňa to príšerne mrzí.."
"Je tehotná?"
"dozvedel som sa to len pred pár dňami... Natasha! naozaj neviem ako sa to mohla stáť!"
"To je skvelé Liam..." S úsmevom na tvári mi chytia ruku a ja som môj pohľad opäť odvrátil na zem.
"Zavolám lekára?"
"Budeš taký dobrý?"
"Pre teba všetko.." S malým úsmevom som jej pevnejšie chytil ruku a následne som ju pustil. Po vyhľadaní lekára ktorý svoje prekvapenie netajil som sa nedočkavo posadil na lavičku a vrátil som sa späť o pár mesiacov...

Natasha.
"Slečna Styles! vystrašili ste nás! ako sa cítite?"
"Zvláštne, zničene, bolestivo a zo zlomeným srdcom?"
"Diagnózu na túto vec určite poznám, ale vráťme sa späť k nášmu prípadu. cítite nejaké bolesti?"
"Príšernú suchosť v hrdle a ostrú bolesť v bruchu."
"isteže, vodu vám o chvíľku sestrička prinesie. A k tomu bruchu, viete vaša dopravná nehoda bola príliš tvrdá, ostrá a strana na ktorej ste sedeli bola oveľa viac zdeformovaná ako strana vodiča. Utrpeli ste silné zranenia a pomerne dosť a najväčšie postihli vašu maternicu.."
"Pane bože.. ja... budem v poriadku?!"
"Slečna Styles, bojíme sa že šanca na to že budete mať deti je príšerne malá.."
"Ou.. ja.. necháte ma prosím samu?" zo zadržanými slzami som sa zadívala na voľné miesto v izbe a po buchnutý dverí sa moje vzlyky ozývali celou izbou.. Pár minút po odchode lekára sa v izbe skutočne zjavila sestrička s pohárom a fľaškou nejakej ochutenej vody..
"podám vám to?"
"Nie.. ja.. mám na vás otázku.."
"Počúvam."
"Aké veľké šance sú  na to že sa mi ešte niekedy podarí otehotnieť?"
"Strašne malé, ale ubezpečujem vás o tom že pri vytrvalom partnerovi, skutočnej láske a vážnosti situácie sa vám to môže podariť."
"ďakujem.. a.. kedy budem môcť odísť?"
"Natasha! pred pár minútami si sa prebrala po takmer päť mesačnej kóme a už by si utekala s tadiaľto preč?"
"Po pravde? nesmierne rada by som vypadla niekam von a na pohodlnú posteľ."
"Pokiaľ si vybavíte starostlivosť s domáceho prostredia zajtra večer by sme vás prepustili." s úsmevom na perách ma jemne pohladila po ruke a opäť sa vyparili za dverami...

CHCETE SMUTNÚ JEDNODIEĽOVKU?! :33333333
Dramatické časti? :D chcete ma zabiť? :D myslím že by ste si na to mali ešte počkať! ;) viem že teraz možno budú čudné časti ale bude aj šťastné a potom mega šťastné! Komentár? :) Prosím! dali ste tak nádherné! ;) pokiaľ sa vám také podaria aj teraz a v takom množstve ste proste geniálne! :) Nečítala som po sebe :DDDDD zas som spala -,- :D



5 komentárov:

  1. :OOOO ty maláá suka -_- toto mi nerob!! :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. komentár nado mnou :D :D :D :D
    no ale toto sa mi nepáči, že sa to stále takto zamotáva... oni dvaja si už zaslúžia byť spolu, naozaj :p ale aj tak, je to krásne ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám chuť ti vypichnúť oči -,- naprav to!!! oni musia mať malé mrňatko :D :D :D a čo celková časť? Áno depka ma zase chytá za mozog.....prosím daj dnes ešte jednú časť! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Juuuuj dalsiu prosssim rychlooo :D :D Mia

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja uz vvazne neviem co ti mam spraviť

    OdpovedaťOdstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...