štvrtok 9. mája 2013

Listen To Your Heart ;* Prvá časť.

Práve varím a mám pocit že pri mojom písaní a vzájomnom varení skončím ako bezdomovec -,- Fuck! :D dúfam že ma niekto s vás u seba ubytuje :D táto časť je dnes skôr kvôli Hokeju ktorý nemôžem zmeškať! :3333

Zvuk smiechu a ustavičného,  nezmyselného rozprávania do telefónu ktorý sa ozýval s druhej strany izby mi spôsoboval príšernú bolesť hlavy. S naštvaným zavrčaním som si s pod hlavy vybrala vankúš a hodila som ho presne na toho nevinného páchateľa ktorý s prekvapeným pohľadom hodil mobil na druhú stranu a zadíval sa na mňa.

"Čo ťa zasa žerie?!" zo smiechom mi hodila späť vankúš a opäť sa zadívala na telefón s tým jej pripečeným pohľadom.
"Narozdiel od teba som po veľmi dôležitom stretnutí."
"Stretnutí alebo ďalšej party? nabudúce vyvetraj nepotrebujem celú noc dýchať tvoje zvratky."
"Och bože, veľmi mama vyvádzala?"
"ešte spí, padaj sa dať dokopy. Pokúsim sa nejako zbaviť tejto skvelej misky ktorá je pravdepodobne už nepoužiteľná."
"Kryješ ma?"
"len pokiaľ to dáš do pätnástich minút."
"si úžastná!" s úsmevom na tvári som jej dala pusu na líce a čudnou chôdzou som sa rozbehla do kúpelne. Po úspešnom vyhýbaní sa zrkadlu, som sa osprchovala a kvôli času ktorý ma hnal dopredu som si rýchlo umyla zuby a po naozaj skvelom odmalovaní som si obliekla modré riflované šortky s čiernym tričkom na ramienka. Celá udýchaná a popri zápase s vyberaním si žuvačky s vlasov som sa úspešne dostavila do kuchyne kde už ako zvyčajne stála mama s kávou v ruke, Gemma s pobaveným pohľadom raňajkovala a Robin s novinami v rukách. S krčovitým pohľadom som sa posadila pri Gemmu a s myknutím hlavou k Robinovi som sa opäť zadívala ku Gemme ktorá mi zo znakom nesúhlasu alebo inak povediac o ničom nevedia všetko vysvetlila. Po raňajkách ktoré som našťastie prežila bez nejakých veľkých prednášok som sa rozvalila na gauči vedľa kuchyne a pri počúvaní pesničiek ktoré práve bežali v televízií som SMS-kovala s Lindou. S Lidnou sa poznám pár rokov, presťahovala sa pár ulíc od nášho domu pred siedmimi rokmi a od vtedy sa s nás stali tak povediac nerozlučné kamarátky. S môjho menšieho vypnutia ma opäť prebudila až melódia pesničky môjho skvelého brata. Po zhliadnutí videoklipu Little Things som položila mobil na stôl a s unudeným pohľadom som vošla znova do kuchyne kde už sedela len Gemma.
"už odišli?"
"Hej, stále nechápem ako ti to môže stále prejsť! sme sakra rodina Harryho Stylesa a ty si celú noc niekde v meste a alkoholom v ruke a mama ti na to vôbec nepríde a pritom si na titulnej strane každého časopisu a to nehovorím o internete."
"talent zlatko, nevieš nič nové o Harrym? dlho sa mi neozval."
"Nič veľa, dnes ráno mi volal ale ten jeho hlas bol príliš tajomný."
"to je celý život, čo chcel?"
"pýtal sa na otcov hosťovský dom, chcel tam ísť na pár dní."
"aj s tými jeho nafukanými hviezdičkami?"
"toto na tebe milujem, vždy sa vyhýbaš stretnutiam s nimi ale vieš o nich všetko. S kadiaľ máš túto informáciu? pochybujem že od Lidni lebo tá ti podľa mňa nejakú hlúpu poznámku na One Direction nedovolí vysloviť."
"to vidím nie?"
"stručné, pokiaľ sem prídu chovaj sa slušne teda pokiaľ nechceš aby sa mama dozvedela a tom stratenom kondóme ktorý sa zázrakom objavil v našej izbe."
"To nepovieš!"
"Tak sa kroť a hraj sa na milé dievčatko."
"Alebo sa jej priznám."
"to by som ti neradila, ako to že nie si v škole?"
"och, jediná vec o ktorej ešte nevie celý svet. sekla som s ňou."
"zbláznila si sa?!"
"čo, povedala som že som s ňou sekla nie že ma vyhodili alebo už nemôžem nastúpiť."
"ako vidím o dôležitých veciach sa s tebou naozaj nedá baviť si presne ako.."
"si presne ako Harry, viem! hovoríš mi to už celých osemnásť rokov, šťastie že nemáme viac bračekov. zdvihni si už ten telefón inak ti tvojho nápadníka odpinknem preč!" zo smiechom som si zo stola zobrala džús a s úsmevom na tvári som vybehla do mojej izby k milovanému notebooku. Po takmer troch hodinách nezmyselného ale dokonalého chatovania s Lindou som s pobláznením pohľadom presunula na balkón s kadiaľ som sledovala mamu ako sa nadšene premáva medzi jej kvietkami na ktoré by nedala dopustiť. Bola nádherná ako vždy, s jedným okom som sa zadívala na ulicu s kadiaľ sa ozýval neuveriteľne hlučný zvuk pesničiek a smiechu. S nadšeným pohľadom som sa zadívala na auto parkujúce pred naším domom a Harryho veselý úsmev..

Btw. krátke, čudne zakončené ale proste mne naozaj lezie na nervy starká! -,- nenávidím keď mi niekto brble do varenia! Fuck! I love you!! :DDDDDD verili by ste tomu?! :D práve som dovarila a žijem! :DDDDDDDD

Linda  Liam  Natasha ;)

3 komentáre:

  1. hmm.. takze zle neposlusne dievcatko menom Natasha :3 :D zacina to byt zaujimave tesim sa co mas na plane dalej :) Chiara

    OdpovedaťOdstrániť
  2. toto je už aké brutálne! :3 čožééé? :D žeriem to :) zbožňujem ťa! ♥ xx

    OdpovedaťOdstrániť

LED štipce z poštovne zdarma. :)

Myslím, že nie som jediná, ktorá svoje spomienky rada robí večnými vďaka vymoženosti akými sú fotografie. Preto ma veľmi potešila táto sve...